https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

Heeft u vragen of klachten, dan kunt u ons per e-mail of telefonisch bereiken. Telefoon: 0850240113 (maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur) E-mail: contact@kappersenco.eu
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar contact@kappersenco.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Web Winkel Keur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Kappers & Co reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Heeft u een verkeerde levering ontvangen, neemt dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: 0850240113

Wilt u een product omruilen? Volg dan hetzelfde proces als bij retourneren. Meld uw verzoek tot omruiling schriftelijk aan via contact@kappersenco.eu en vermeld hierbij uw volledige naam, factuurnummer en het product dat u wenst te ontvangen in plaats van het oorspronkelijke product. Zodra wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u het gewenste vervangende product toe. Eventuele prijsverschillen worden in rekening gebracht of terugbetaald, afhankelijk van de situatie. De verzendkosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw eigen rekening, maar de verzendkosten voor het opsturen van het vervangende product nemen wij voor onze rekening.

Herroepingsrecht voor zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het herroepingsrecht niet van toepassing. Mocht u echter om welke reden ook ontevreden zijn over de producten en / of onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Herroepingsrecht voor consumenten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@kappersenco.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
Verbruiksartikelen die al geopend zijn, zoals shampoos, conditioner, gel, wax etc. deze producten kunnen niet worden geretourneerd.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Kappers & Co kenbaar te worden gemaakt met dit formulier voor herroeping, welke moet u downloaden, invullen en opsturen met e-mail contact@kappersenco.eu of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kappers & Co heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Stuur het product retour met een kopie van je aankoopfactuur naar:

Kappers & Co 
Techniekweg 6 
4143 HV Leerdam 
Tel: 0850 240 113, mob: 0633 625 350 
e-mail: contact@kappersenco.e

Garantie

Bij Kappers & Co streven we naar de hoogste kwaliteit van producten en diensten. Onze producten zijn gedekt door een garantie die materiaal- en fabricagefouten dekt. Wij bieden volledige garantieondersteuning, zodat onze klanten zonder problemen kunnen genieten van de aangeschafte producten.

Garantietermijn

De standaard garantietermijn voor producten die bij Kappers & Co zijn gekocht, is 24 maanden vanaf de aankoopdatum voor consumenten en 12 manden voor zakelijke klanten. Sommige producten kunnen een andere garantietermijn hebben, wat duidelijk zal worden vermeld op de productomschrijving.

Garantieomvang

De garantie dekt alle materiaal- en fabricagefouten die kunnen optreden bij normaal gebruik van het product volgens de bestemming ervan. In het kader van de garantie zorgen wij voor reparatie of vervanging van het defecte product zonder extra kosten.

Uitsluitingen van de Garantie

De garantie dekt niet:

 • Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, verwaarlozing, ongelukken of onjuiste onderhoud.
 • Normale slijtage van verbruiksonderdelen.
 • Schade als gevolg van reparaties uitgevoerd door niet-geautoriseerde servicecentra of personen.
 • Producten die zonder toestemming van Kappers & Co zijn gewijzigd of aangepast.
 • Schade veroorzaakt door externe factoren zoals brand, overstroming, aardbeving, etc.

Garantieprocedure

In geval van een defect dat onder de garantie valt, neem dan contact op met onze klantenservice:

 • Telefoon: 0850240113 (maandag t/m zaterdag, van 10:00 tot 18:00)
 • E-mail: contact@kappersenco.eu

Om een klacht in te dienen, vragen wij u om het volgende te verstrekken:

 • Een beschrijving van het probleem en de omstandigheden waaronder het is opgetreden.
 • Een aankoopbewijs (factuur).
 • Foto’s of video’s die het defect documenteren (indien mogelijk).

Na ontvangst van de melding zal ons team het defect beoordelen en u informeren over de verdere stappen. Afhankelijk van de situatie kan het product worden gerepareerd, vervangen door een nieuw product of vergoeden wij de volledige aankoopprijs.

Reparatie of Vervanging

Als het product gerepareerd of vervangen moet worden, dekt Kappers & Co alle verzendkosten die verband houden met de garantieprocedure. In geval van reparatie zal ons technisch team zijn uiterste best doen om het product zo snel mogelijk te repareren. Als reparatie niet mogelijk is, wordt het product vervangen door een nieuw of gelijkwaardig product.

Ondersteuning voor Zakelijke Klanten

In het geval van schade aan een apparaat of meubelstuk dat essentieel is voor de voortzetting van uw salonactiviteiten, bieden wij de mogelijkheid om tegen betaling een benodigd item te lenen voor de duur van de reparatie. Hoewel we ons uiterste best doen om ongemakken te minimaliseren, zijn wij niet financieel verantwoordelijk voor de tijdelijke onmogelijkheid om werkzaamheden uit te voeren als gevolg van een defect.

Aanvullende Verzekering

Het is mogelijk om bij de aankoop een aanvullende verzekering af te sluiten. Vraag onze adviseurs naar de details. Aanvullende verzekering kan een uitgebreidere dekking en een langere garantietermijn bieden, wat nog meer veiligheid en comfort biedt bij het gebruik van onze producten.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Kappers & Co in het kader van deze garantie is beperkt tot de aankoopwaarde van het product. Kappers & Co is niet aansprakelijk voor enige indirecte, incidentele of gevolgschade in verband met het gebruik van de producten.

Slotbepalingen

De garantie is uitsluitend geldig binnen Nederland en België en geldt alleen voor producten die rechtstreeks bij Kappers & Co zijn gekocht. Deze garantie doet geen afbreuk aan de rechten van de consument die voortvloeien uit de toepasselijke wetgeving.

Bedankt voor uw keuze voor Kappers & Co. Als u vragen heeft over de garantie, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om u te helpen!

 

 1. Deze garantie wordt verleend door Tomasz Pacholczyk, die bedrijfsactiviteiten uitvoert onder de naam ACTIV Tomasz Pacholczyk met maatschappelijke zetel te Wrocław, ul. Graniczna 8B, gebouw DC1, 54-610 Wroclaw, NIP 898-109-91-94, REGON 931088416, hierna te noemen GARANT.
 2. De garantie wordt verleend voor nieuwe apparaten en meubels evenals aanverwante accessoires. De garantie is niet van toepassing op andere goederen aangeboden via de Kappers & Co.
 3. De garantie wordt verleend voor een periode van 12 maanden vanaf de datum van levering aan de koper van artikelen gekocht Kappers & Co.
 4. De territoriale reikwijdte van de garantie is beperkt tot het gebied van Nederland en België.
 5. De GARANT is verantwoordelijk voor gebreken die voortvloeien uit verborgen fabricage-of materiaalfouten van de goederen, aangetroffen tijdens de garantieperiode, op voorwaarde dat:
  a) het product werd gebruikt in overeenstemming met het beoogde doel, de handleiding en werd goed onderhouden (alle gestoffeerde meubels mogen niet worden gereinigd / onderhouden met preparaten die alcohol bevatten),b) door de GARANT aanbevolen apparatuur werd gebruikt,
  c) de goederen zijn niet gedemonteerd of gewijzigd door derden die daartoe door de GARANT zijn gemachtigd,
  d) het werk met de goederen werd niet voortgezet na de eerste symptomen van de fout,
  e) het serienummer is niet vernietigd (bijvoorbeeld verwijderd, vervaagd) voor zover het onmogelijk zou zijn dit nummer te identificeren of het fabriekszegel niet werd verwijderd,
  f) de goederen niet zijn overbelast door middelmatige of onjuiste bediening,
  g) de goederen zijn niet mechanisch beschadigd, ondergelopen met vloeistoffen of stoffig,
  h) de garantiehouder was niet op de hoogte van het defect op het moment van het sluiten van het verkoopcontract.
 6. 6. De garantie dekt niet:
  a) stroomkabels,
  b) communicatiekabels,
  c) elektrische kachels, thermostaten
  d) vervanging van slijtageonderdelen (bijv. koppelingen, filters, lagers, spindels, commutators, borstels, lonten, gloeilampen, afdichtingen, accu’s, mengkranen)
  e) defecten als gevolg van overspanning of overbelasting van het elektrische netwerk.
 7. Als tijdens de garantieperiode een fysiek defect wordt aangetroffen, kan de garantiehouder om reparatie van de goederen vragen. In bijzonder gerechtvaardigde gevallen kan de GARANT besluiten het product te vervangen door een nieuw exemplaar.
 8. De GARANT kan weigeren te voldoen aan de claim van de garantiehouder met betrekking tot de verwijdering van het defect wanneer de kosten voor het voldoen aan dit verzoek de betaalde prijs voor de goederen overschrijden. Deze bepaling is niet van toepassing op consumentenverkopen.
 9. Om aan de garantie te voldoen, is de garantiehouder verplicht om de goederen op de adres van de Kappers & Co te leveren. De kosten van levering van goederen gekocht als onderdeel van het uitvoeren van zakelijke activiteiten komen voor rekening van de garantiehouder. De garantiehouder is verplicht de goederen op de juiste manier te verpakken om ze tegen schade te beschermen, en om de geclaimde goederen op de juiste manier vrij te geven, als de ontvangst wordt gedaan door een GARANT of een andere namens hem optredende entiteit.
 10. De basis voor het accepteren van een klacht onder de garantie is een garantiekaart die correct is ingevuld door de verkoper, samen met een aankoopbewijs.
 11. De klacht moet ook bevatten:
  a) een gedetailleerde beschrijving van de fout en de omstandigheden van de foutopsporing, b) persoonlijke gegevens en adres van de garantiehouder.
 12. Als de klacht geen gegevens bevat die een goede behandeling van de klacht mogelijk maken, de GARANT roept de rechthebbende op om de aanvraag binnen 7 dagen in te vullen.. De uiterste datum waarop de GARANTIE zijn verplichtingen uit hoofde van de garantie moet nakomen, begint te lopen vanaf de dag waarop de claim wordt aangevuld door de rechthebbende op grond van de garantie.
 13. Goederen geleverd door de garantiehouder moeten schoon zijn en in een staat waarin de klacht kan worden behandeld. Als vuile goederen worden afgeleverd, wordt de garantie na reiniging op kosten van de eiser in overweging genomen. Na het verkrijgen van toestemming voor de voorgestelde prijs. De deadline om de verplichtingen uit hoofde van de garantie na te komen begint te lopen vanaf de dag waarop de goederen worden schoongemaakt. Als de GARANT weigert de goederen schoon te maken, worden de goederen teruggestuurd op kosten van de rechthebbende onder de garantie.
 14. De GARANT is verplicht om de verplichtingen die voortvloeien uit deze garantie binnen 31 dagen na de datum van levering van de goederen door de houder van de garantie na te komen. De datum van uitvoering van de verplichtingen onder de garantie is de dag waarop de bevoegde persoon op de hoogte wordt gebracht van de nakoming van deze verplichtingen.
 15. In het geval dat de claimhouder van de garantie onredelijk is, zal de GARANT hem binnen de in punt 14 vermelde termijn in kennis stellen van de weigering om de garantiereparatie uit te voeren.
 16. In geval van persoonlijke afhaling van de goederen, is de garantiehouder verplicht de goederen (op de adres van Kappers & Co) af te halen binnen 7 dagen vanaf de dag dat hij hem op de hoogte heeft gesteld van de door de GARANT uitgevoerde garantiereparatie of weigering om de garantiereparatie uit te voeren.
 17. In het geval dat de goederen niet binnen de in paragraaf 16 genoemde periode worden afgehaald, zal de GARANT de persoon die bevoegd is om de goederen op te halen binnen een gespecificeerde aanvullende periode van niet meer dan 14 dagen op de hoogte brengen. Na het niet effectief verlopen van de extra deadline, brengt de GARANT de garantiehouder een vergoeding in rekening voor de opslag van goederen voor een bedrag van 2% van de waarde van de goederen, niet minder dan 5 €, voor elke dag van opslag.
 18. Het risico van onopzettelijk verlies of beschadiging van de goederen vanaf het moment dat ze aan de GARANT worden overhandigd totdat deze door de bevoegde persoon onder de garantie wordt opgehaald, is voor rekening van de GARANT.
 19. Als het noodzakelijk is om reparaties uit te voeren die niet onder de garantie vallen, kan deze reparatie door de GARANT worden uitgevoerd op kosten van de garantiehouder, na schriftelijke toestemming van de garantiehouder en het aanvaarden van de prijs van de diagnose en de prijs voor het repareren van de goederen.
 20. Garantierechten vervallen als de eiser een defect niet binnen 30 dagen na de detectiedatum meldt.
 21. Garantierechten worden verleend aan de koper die de goederen rechtstreeks bij de Kappers & Co heeft gekocht.
 22. Deze garantie sluit de garantierechten die voortvloeien uit de garantiebepalingen voor gebreken in verkochte goederen niet uit, beperkt deze niet of schort deze niet op.
De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 125 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings