https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

De voordelen van een elektrische behandelstoel voor schoonheidssalons

Pedicure Chair in Beauty Salon

Welkom bij ons artikel over de voordelen van een elektrische behandelstoel in schoonheidssalons. Als schoonheidsspecialist weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw klanten een optimale ervaring te bieden. Een verbeterde klantbeleving staat centraal in dit artikel, waarin we de vele voordelen van een elektrische behandelstoel zullen bespreken.

We beginnen met het benadrukken van de ergonomische voordelen die een elektrische behandelstoel biedt voor schoonheidsspecialisten. Het comfort en de ondersteuning die deze stoel biedt, zorgen ervoor dat u langdurige behandelingen kunt uitvoeren zonder vermoeid te raken. Dit resulteert niet alleen in minder lichamelijke klachten, maar ook in een hogere kwaliteit van uw werk.

Daarnaast kijken we naar de verhoogde efficiëntie en productiviteit die gepaard gaan met het gebruik van een elektrische behandelstoel. Met eenvoudige aanpassingen en instellingen kunt u snel en gemakkelijk verschillende posities innemen, waardoor u meer tijd kunt besteden aan daadwerkelijke behandelingen en minder tijd kwijt bent aan het handmatig verstellen van de stoel.

Een ander belangrijk aspect dat we willen belichten, is de verhoogde klanttevredenheid en loyaliteit die kan worden bereikt met een elektrische behandelstoel. Uw klanten zullen zich gewaardeerd voelen door het comfort en gemak dat deze stoel biedt, wat resulteert in een positieve ervaring en een grotere kans op herhaalbezoeken.

Naast deze voordelen bespreken we ook de technologische voordelen van een elektrische behandelstoel. Denk hierbij aan geavanceerde functies zoals massage- en verwarmingsmogelijkheden, die uw klanten een extra ontspannende ervaring bieden.

Tot slot kijken we naar kostenbesparingen en duurzaamheid. Een elektrische behandelstoel kan niet alleen helpen om energiekosten te verlagen, maar ook om afval te verminderen door het gebruik van duurzame materialen en efficiëntere processen.

Kortom, dit artikel biedt u een uitgebreid overzicht van de vele voordelen die een elektrische behandelstoel kan bieden in uw schoonheidssalon. We hopen dat u na het lezen van dit artikel geïnspireerd zult zijn om te investeren in deze innovatieve stoel, waardoor zowel uw klanten als uzelf kunnen genieten van een verbeterde ervaring.

 1. Verbeterde klantbeleving met een elektrische behandelstoel
 2. Ergonomische voordelen van een elektrische behandelstoel voor schoonheidsspecialisten
 3. Verhoogde efficiëntie en productiviteit in schoonheidssalons met een elektrische behandelstoel
 4. Verhoogde klanttevredenheid en loyaliteit met een elektrische behandelstoel
 5. De technologische voordelen van een elektrische behandelstoel voor schoonheidssalons
 6. Kostenbesparingen en duurzaamheid met een elektrische behandelstoel in schoonheidssalons

Verbeterde klantbeleving 

Een elektrische behandelstoel biedt talloze voordelen voor de klantbeleving in schoonheidssalons. Ten eerste zorgt het gebruik van een elektrische behandelstoel voor meer comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De stoel kan eenvoudig worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant, waardoor deze zich direct op zijn gemak voelt. Of het nu gaat om het verstellen van de rugleuning, het verhogen of verlagen van de stoel of het aanpassen van de hoofdsteun, met een elektrische behandelstoel is alles mogelijk.

Bovendien draagt een elektrische behandelstoel bij aan een betere toegankelijkheid voor klanten met beperkte mobiliteit. Dankzij de verstelmogelijkheden kunnen mensen die moeilijk kunnen staan of zitten gemakkelijk plaatsnemen in de stoel. Dit vergroot niet alleen hun comfort, maar ook hun zelfvertrouwen en tevredenheid over de behandeling. Het laat zien dat uw salon rekening houdt met alle klanten, ongeacht hun fysieke mogelijkheden.

Daarnaast zorgt een elektrische behandelstoel voor een professionele uitstraling van uw salon. Klanten zullen onder de indruk zijn van de moderne technologie en het comfort dat wordt geboden door deze stoelen. Dit kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame en nieuwe klanten aantrekken. Bovendien zal uw personeel ook profiteren van het gebruiksgemak en ergonomisch design van een elektrische behandelstoel, wat hun werkplezier en efficiëntie zal verhogen.

Ergonomische voordelen van een elektrische behandelstoel voor schoonheidsspecialisten

Als schoonheidsspecialist breng je vaak lange uren door in een behandelstoel, waarbij je constant in dezelfde houding zit of staat. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn en vermoeidheid. Een elektrische behandelstoel biedt echter ergonomische voordelen die deze problemen helpen verminderen. Met een elektrische behandelstoel kun je de stoel eenvoudig aanpassen aan de juiste hoogte en hoek, waardoor je comfortabel kunt werken zonder onnodige belasting van je lichaam. Dit helpt niet alleen om fysieke klachten te voorkomen, maar ook om je energieniveau gedurende de dag op peil te houden.

Bovendien biedt een elektrische behandelstoel verschillende instelmogelijkheden die zijn ontworpen om de werkpositie van schoonheidsspecialisten te optimaliseren. Je kunt bijvoorbeeld de rugleuning, het voetgedeelte en zelfs de armleuningen aanpassen aan jouw voorkeur en behoeften. Hierdoor kun je gemakkelijk werken in een ergonomisch verantwoorde positie, wat resulteert in minder spanning op je spieren en gewrichten. Door gebruik te maken van een elektrische behandelstoel kun je dus efficiënter werken zonder dat dit ten koste gaat van jouw gezondheid.

Een ander belangrijk voordeel van een elektrische behandelstoel is dat deze is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor extra comfort en gemak. Zo zijn er modellen met ingebouwde massagefuncties, verwarmde zitvlakken en zelfs luchtkussens die de druk op het lichaam verminderen. Deze functies helpen niet alleen om de klantbeleving te verbeteren, maar ook om jou als schoonheidsspecialist te ondersteunen tijdens lange behandelingen. Door gebruik te maken van een elektrische behandelstoel kun je dus niet alleen jouw klanten verwennen, maar ook jezelf.

Verhoogde efficiëntie en productiviteit in schoonheidssalons 

Een elektrische behandelstoel kan de efficiëntie en productiviteit in schoonheidssalons aanzienlijk verhogen. Dankzij de elektrische functies van deze stoelen kunnen schoonheidsspecialisten gemakkelijk de hoogte, hoek en positie van de stoel aanpassen aan de behoeften van elke klant. Dit bespaart kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het handmatig verstellen van de stoel. Bovendien zorgt een elektrische behandelstoel voor een soepele overgang tussen verschillende behandelingen, waardoor er minder tijd wordt verspild aan het opnieuw positioneren van de klant.

Daarnaast biedt een elektrische behandelstoel ook extra functionaliteiten die bijdragen aan een hogere efficiëntie en productiviteit in schoonheidssalons. Veel modellen zijn uitgerust met geïntegreerde opbergruimte voor benodigde materialen en gereedschappen, waardoor schoonheidsspecialisten snel toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben tijdens een behandeling. Daarnaast kunnen sommige stoelen worden uitgerust met ingebouwde massagefuncties, waardoor klanten tegelijkertijd kunnen ontspannen en genieten van hun behandeling, terwijl de schoonheidsspecialist zich kan concentreren op andere taken.

Door te investeren in een elektrische behandelstoel kunnen schoonheidssalons hun productiviteit verhogen doordat ze meer klanten kunnen bedienen in dezelfde hoeveelheid tijd. De snelle en eenvoudige aanpassingen van de stoel zorgen ervoor dat behandelingen efficiënter kunnen worden uitgevoerd, waardoor er meer tijd overblijft voor extra klanten. Bovendien kan een elektrische behandelstoel ook bijdragen aan een betere planning en organisatie in de salon, omdat schoonheidsspecialisten minder tijd hoeven te besteden aan het handmatig verstellen van de stoelen en zich kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige behandelingen.

Verhoogde klanttevredenheid en loyaliteit met een elektrische behandelstoel

Een van de belangrijkste voordelen van een elektrische behandelstoel in schoonheidssalons is de verhoogde klanttevredenheid en loyaliteit die het kan bieden. Door te investeren in een comfortabele en ergonomische stoel, kunnen schoonheidsspecialisten hun klanten een betere ervaring bieden tijdens hun behandelingen. De verstelbare functies van de stoel stellen de specialist in staat om de positie van de klant aan te passen aan hun specifieke behoeften, waardoor ze zich comfortabeler voelen tijdens de behandeling.

Daarnaast kan een elektrische behandelstoel ook zorgen voor een gevoel van luxe en exclusiviteit bij klanten. Het gebruik van geavanceerde technologieën en functies, zoals massage- en verwarmingsfuncties, kan bijdragen aan het creëren van een ontspannen en aangename sfeer in de salon. Dit draagt ​​bij aan het gevoel dat klanten waardevol zijn en dat er alles aan wordt gedaan om hen tevreden te stellen.

Door te investeren in een elektrische behandelstoel kunnen schoonheidssalons ook de loyaliteit van hun klanten vergroten. Klanten zullen eerder terugkeren naar een salon waar ze zich comfortabel voelen en waar ze weten dat hun behoeften serieus worden genomen. Een goede ervaring met een elektrische behandelstoel kan leiden tot mond-tot-mondreclame, waarbij tevreden klanten hun positieve ervaring delen met anderen. Dit kan resulteren in nieuwe klanten en een grotere klantenkring voor de salon.

De technologische voordelen van een elektrische behandelstoel voor schoonheidssalons

De technologische voordelen van een elektrische behandelstoel voor schoonheidssalons zijn talrijk en dragen bij aan een verbeterde ervaring voor zowel de klant als de schoonheidsspecialist. Een van de belangrijkste technologische voordelen is het gebruik van geavanceerde bedieningselementen. Met een elektrische behandelstoel kunnen schoonheidsspecialisten gemakkelijk de hoogte, hoek en positie van de stoel aanpassen om zo optimaal comfort te bieden aan hun klanten. Dit zorgt niet alleen voor een betere klantbeleving, maar ook voor minder fysieke belasting voor de schoonheidsspecialist.

Een ander technologisch voordeel van een elektrische behandelstoel is het gebruik van massage- en verwarmingsfuncties. Deze functies kunnen worden gebruikt om de spieren te ontspannen en stress te verminderen tijdens behandelingen. Klanten zullen zich hierdoor nog meer ontspannen en op hun gemak voelen, wat bijdraagt aan een positieve ervaring in de salon. Bovendien kan het gebruik van deze functies helpen bij het verlichten van pijnlijke spieren of gewrichten, waardoor klanten zich na afloop van de behandeling energieker en verjongd voelen.

Tot slot biedt een elektrische behandelstoel ook technologische voordelen op het gebied van connectiviteit. Veel moderne behandelstoelen zijn uitgerust met USB-poorten, draadloze oplaadmogelijkheden en zelfs Bluetooth-connectiviteit. Dit stelt klanten in staat om tijdens hun behandelingen verbonden te blijven met hun apparaten, zoals smartphones of tablets. Ze kunnen bijvoorbeeld naar muziek luisteren, een film kijken of zelfs werken terwijl ze genieten van hun schoonheidsbehandeling. Deze technologische functies dragen bij aan een gepersonaliseerde en moderne ervaring voor de klant.

Kostenbesparingen en duurzaamheid met een elektrische behandelstoel in schoonheidssalons

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een elektrische behandelstoel in schoonheidssalons is de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Traditionele behandelstoelen vereisen vaak handmatige aanpassingen en kunnen veel tijd en moeite kosten om de juiste positie voor elke klant te vinden. Met een elektrische behandelstoel kunnen schoonheidsspecialisten eenvoudig de stoel aanpassen aan de specifieke behoeften van elke klant, waardoor ze efficiënter kunnen werken en meer klanten per dag kunnen bedienen. Dit leidt tot hogere inkomsten en lagere operationele kosten voor de salon.

Bovendien zijn elektrische behandelstoelen duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn en verbruiken minder elektriciteit dan traditionele stoelen. Dit betekent dat schoonheidssalons die overstappen op elektrische behandelstoelen niet alleen geld besparen op hun energierekening, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Daarnaast hebben deze stoelen vaak een langere levensduur dan traditionele stoelen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. Dit resulteert in minder afval en lagere kosten op lange termijn.

Tot slot bieden elektrische behandelstoelen ook kostenvoordelen op het gebied van onderhoud en reparatie. Omdat deze stoelen geavanceerde technologieën bevatten, zoals motoren en sensoren, kan het nodig zijn om ze af en toe te laten onderhouden of repareren. Echter, in vergelijking met traditionele stoelen zijn de onderhoudskosten over het algemeen lager. Bovendien kunnen veel problemen vaak snel worden opgelost door een gespecialiseerde technicus, waardoor de downtime van de stoel tot een minimum wordt beperkt. Dit betekent dat schoonheidssalons minder tijd en geld hoeven te besteden aan het onderhouden en repareren van hun behandelstoelen, wat resulteert in verdere kostenbesparingen.

Behandelstoel Azzurro 708a 4 Motoren Wit

Luxe behandelstoel Azzurro met 4 motoren, 2 jaar garantie

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 121 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings