https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

Manicure Tafel met Afzuigsysteem: Topkeuze

Een professionele nagelstudio heeft zeker een manicure tafel met afzuigsysteem nodig. Dit meubel is niet alleen stijlvol, maar ook erg functioneel. Het houdt de werkomgeving gezond en comfortabel.

Een goed afzuigsysteem verwijdert stofdeeltjes. Dit is belangrijk voor zowel de kwaliteit van de nagelbehandelingen als de gezondheid van iedereen in de salon.

Als je een manicure tafel wilt kopen, kijk dan goed naar het afzuigsysteem. Een effectief systeem houdt de werkomstandigheden ideaal. Het verbetert de luchtkwaliteit in de salon, wat zorgt voor een prettiger en veiliger werkklimaat.

Belangrijkste Punten

 • Een professionele manicure tafel met afzuigsysteem biedt een gezonde werkomgeving.
 • Stofvrije ruimte zorgt voor betere nagelbehandelingen en beschermt de gezondheid.
 • Elegante en functionele designs voor een stijlvolle nagelstudio.
 • Essentieel voor het waarborgen van een comfortabele werkplek.
 • Verhoogt de algehele professionaliteit van je salon.

Waarom een Nagel Tafel met Stofafzuiging Essentieel Is

Een nagel tafel met stofafzuiging is cruciaal voor elke salon. Het zorgt voor een gezonde en veilige omgeving. Het verwijdert stof, waardoor de werkplek hygiënisch en aangenaam blijft.

Gezondheid en Veiligheid

Een nagel tafel met stofzuigsysteem beschermt tegen ademhalingsproblemen. Deze problemen komen vaak voor door fijnstof tijdens het bewerken van nagels. Het systeem vangt stof op, waardoor de lucht in de salon schoon en gezond blijft.

Optimale Werkomgeving

Het hebben van een schone werkplek is belangrijk voor kwaliteitsservice. Een nagel tafel met stofafzuiging houdt de lucht vrij van stof, geuren en dampen. Dit maakt de salon comfortabeler voor iedereen. Zo ontstaat een efficiënte en klantvriendelijke werkomgeving.

Voordelen van een Professionele Manicure Tafel

Een professionele manicure tafel biedt vele voordelen. Het verbetert het werk van de nagelstylist en de ervaring van de klant. Zo wordt jouw salon beter en mooier.

Duurbaarheid en Stabiliteit

Een professionele manicure tafel is gemaakt voor veel gebruik. Ze zijn sterk en gaan lang mee. Je bespaart geld doordat ze niet snel kapot gaan.

Comfort voor de Technicus

De tafels hebben een ergonomisch ontwerp. Zo kan de nagelstylist comfortabel werken. Dit helpt tegen rug- en nekpijn en maakt het werk leuker.

Stijlvol en Functioneel Design

Een nagellak tafel met een mooi ontwerp maakt je salon aantrekkelijk. Klanten voelen zich welkom. De tafel heeft ook ruimte voor alle spullen.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste voordelen:

KernvoordeelUitleg
DuurbaarheidGemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.
StabiliteitBlijft stevig en stabiel tijdens behandelingen.
ComfortErgonomisch ontwerp voorkomt fysieke klachten.
StijlVerbetert de algehele uitstraling van de salon.

Kies voor een professionele manicure tafel. Zo maak je een efficiënte en mooie werkplek.

Hoe Kies je de Perfecte Nageltafel met Afzuigsysteem

Het kiezen van de juiste nageltafel met afzuigsysteem is belangrijk. Het kan veel verschil maken in jouw studio. Denk goed na over wat je nodig hebt voordat je een keuze maakt.

Belangrijke Kenmerken om op te Letten

De grootte van de tafel is erg belangrijk. Vooral als je studio niet groot is. Let op de afzuigcapaciteit. Een krachtige afzuiging verwijdert stof en dampen goed. Ingebouwde verlichting is ook handig. Het zorgt voor beter zicht tijdens je werk.

Prijs-kwaliteitverhouding

Zoek naar een nagelstudio tafel met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Investeer in een tafel die lang meegaat en zijn waarde behoudt. Vergelijk verschillende merken en modellen. Kijk naar functies en hoe duurzaam ze zijn.

Beoordelingen en Aanbevelingen

Lees wat anderen zeggen over de manicure tafel met afzuigsysteem die je wilt kopen. Beoordelingen van professionals zijn erg nuttig. Praat ook met collega’s. Hun aanbevelingen kunnen je helpen de beste keuze te maken. Zo zorg je ervoor dat je investering zich terugbetaalt.

De Beste Manicure Tafels met Afzuigsysteem op de Markt

Bij het uitzoeken van een manicure tafel met afzuigsysteem, kijk naar zowel functie als stijl. Valentino Beauty Pure en NailGals staan bovenaan. Ze bieden toptechnologie en betrouwbaarheid die voor een top werkomgeving zorgen.

Ontdek de beste nageltafels met afzuigsysteem:

MerkModelKenmerken
Valentino Beauty PureSMART TABLEGeïntegreerd afzuigsysteem, LED-verlichting, hoogwaardige afwerking
NailGalsNail Master ProDraagbaar, krachtig afzuigsysteem, ergonomisch design
MelodySusieNew LifeAnti-stof coating, stille afzuiging, groot werkoppervlak

Zoek naar tafels die de lucht schoon houden en ergonomisch zijn. Ze hebben aanpasbare hoogtes en opbergmogelijkheden. Dit maakt het werk comfortabeler en beter voor je houding.

Een goede manicure tafel met afzuigsysteem maakt je salon veiliger en klantvriendelijker. Het is een investering die loont voor jou en je klanten.

Tips voor het Onderhoud van je Manicure Meubilair

Het is belangrijk je manicure meubilair goed te onderhouden. Dit zorgt voor een lange levensduur en een schone werkomgeving. Volg deze tips om je manicure tafel en ander meubilair perfect te houden.

Regelmatige Reiniging

Na elke behandeling is het schoonmaken van je meubilair essentieel. Gebruik een zachte doek en milde reiniger voor vuil en vlekken. Het is cruciaal om alles goed te reinigen. Zo voorkom je kruisbesmetting, vooral op de manicure tafel.

Onderhoud van het Afzuigsysteem

Je afzuigsysteem helpt de werkplek stofvrij te houden. Onderhoud het systeem regelmatig, zoals de fabrikant aanraadt. Dit houdt in: filters schoonmaken of vervangen en controleren op verstoppingen. Een goed onderhouden afzuigsysteem zorgt voor betere prestaties van je meubilair.

OnderhoudstipsFrequentie
Reinig oppervlakken van de tafelNa elke klant
Controleer en vervang filtersWekelijks
Reiniging van het afzuigsysteemMaandelijks
Inspecteren voor slijtageHalfjaarlijks

Als je deze onderhoudstips volgt, blijft je manicure tafel als nieuw. Het zorgt ook voor optimaal functioneren.

Manicure Tafel met Afzuigsysteem: Waar te Kopen

Het vinden van een goede manicure tafel met afzuigsysteem kan lastig zijn. Toch zijn er betrouwbare opties. Bij het kiezen van een manicure tafel, is de keuze van leverancier belangrijk. Ze moeten kwaliteit en goede service bieden.

 • Gespecialiseerde saloninrichtingswinkels: Ze bieden een brede keuze en professioneel advies.
 • Online distributeurs: Op sites zoals Bol.com vind je veel opties en aanbiedingen.
 • Direct bij fabrikanten: CND en Salon Ambience verkopen direct, wat betere service geeft.

Bij een manicure tafel kopen, kijk goed naar de garantie en klantenservice. Een betrouwbare leverancier biedt kwaliteit en ondersteuning na je aankoop. Zo weet je dat je investering in een nageltafel met afzuigsysteem loont door langdurig gebruik en tevredenheid.

Waarom je Manicure Salon Inrichting een Verschil Maakt

Een goed doordachte manicure salon inrichting is cruciaal. Het maakt je salon aantrekkelijk en uitnodigend voor klanten. Het gaat niet alleen om looks, maar ook om de workflow en efficiëntie in je salon.

Een speciale nagelstudio tafel verbetert je werk enorm. Het zorgt voor ruimte voor al je spullen. Tegelijkertijd maakt het je salon professioneler. Een georganiseerde plek bespaart tijd en houdt alles binnen bereik.

Denk aan ergonomische meubels voor comfort voor jou en je klanten. Dit maakt werken aangenamer. Het helpt ook tegen vermoeidheid en pijn.

Hier is een lijst met belangrijke dingen voor je salon:

AspectVoordeel
Nagelstudio tafelOptimaliseert werkruimte en voorziet in opslag
VerlichtingVerbetert zichtbaarheid en nauwkeurigheid
Ergonomische stoelenBiedt comfort en vermindert vermoeidheid
EsthetiekCreëert een aantrekkelijke en uitnodigende sfeer

Intelligente keuzes in je manicure salon inrichting maken een groot verschil. Ze creëren een plek waar zowel jij als je klanten van houden.

Inspiratie voor de Perfecte Nagelstudio Tafel Setup

Het kiezen van de perfecte setup voor je nagelstudio tafel is belangrijk. Het beïnvloedt hoe je salon eruitziet en werkt. Een goede nagelstudio tafel is zowel functioneel als mooi. Het moet passen bij het design van de ruimte.

Kleuren en Materialen

Kleuren en materialen zijn essentieel voor de sfeer in je salon. Kies voor glas, hout of kwalitatieve kunststoffen. Wit, zwart of pastelkleuren zorgen voor een professionele look.

Accessoires en Opbergoplossingen

Het is belangrijk om goede accessoires en opslag op je tafel te hebben. Zorg voor stevige lampen en plekken om je spullen op te bergen. Zo blijft je werkplek netjes en alles is makkelijk te vinden.

 • Verlichting: Een goede, verstelbare lamp is cruciaal voor helder zicht tijdens werk.
 • Opbergruimte: Kies tafels met lades of planken voor opslag van je spullen.
 • Accessoires: Organiseer je gereedschap met speciale houders, zodat ze altijd binnen bereik zijn.

Een goede mix van kleuren, materialen en handige accessoires maakt je nagelstudio tafel perfect. Het verbetert de ervaring van je klanten en het comfort van je team.

Conclusie

Het kopen van een manicure tafel met een afzuigsysteem is slim voor elke nagelstudio. Het maakt je salon professioneler. Ook beschermt het de gezondheid van iedereen in de salon.

Stof en chemische dampen blijven hierdoor niet in de lucht hangen. Dit zorgt voor een schone en gezonde werkplek.

Zo’n tafel is ook comfortabel voor de technicus. Het ergonomische ontwerp helpt tegen vermoeidheid. Het maakt het werk efficiënter.

Dit is goed voor de werker, maar ook de klanten zullen dit merken. Ze zullen de betere service en aandacht voor detail waarderen.

Kortom, een manicure tafel met afzuigsysteem is een goede investering voor je studio. Het helpt bij het succesvol uitvoeren van je diensten. Dit kan de tevredenheid van klanten en de resultaten van je bedrijf verbeteren op lange termijn.

FAQ

Wat is een manicure tafel met afzuigsysteem?

Dit is een speciaal ontworpen meubelstuk voor nagelstudio’s. Het heeft een afzuigsysteem ingebouwd. Dit systeem haalt stof en geuren weg, voor een schone, gezonde plek.

Waarom zou ik een nagel tafel met stofafzuiging gebruiken?

Zo’n tafel maakt je werkplek gezonder. Het vermindert de kans op ademhalingsproblemen. En houdt je omgeving vrij van stof, geurtjes en schadelijke dampen.

Wat zijn de voordelen van een professionele manicure tafel?

Deze tafels zijn sterk, stabiel en comfortabel. Ze gaan lang mee. En ze maken je salon mooier met hun chique, handige ontwerp.

Hoe kies ik de perfecte nageltafel met afzuigsysteem?

Kijk naar de grootte, hoe goed het stof afzuigt en of er licht in zit. Check de prijs-kwaliteitverhouding. Lees ook wat anderen erover zeggen.

Waar kan ik een manicure tafel met afzuigsysteem kopen?

Deze tafels vind je bij winkels die saloninrichting verkopen, online, of direct van de maker. Zoek een verkoper die betrouwbaar is en goede service biedt.

Hoe onderhoud ik mijn manicure meubilair?

Houd je meubels schoon om besmetting tegen te gaan. Besteed extra aandacht aan het afzuigsysteem. Zorg dat dit niet verstopt raakt. Volg altijd de onderhoudstips van de fabrikant.

Waarom is de inrichting van mijn manicure salon belangrijk?

Een goed ingerichte salon trekt klanten aan. Het helpt je ook efficiënter te werken. Een passende tafel laat je professionaliteit zien en houdt je spullen netjes.

Welke inspiratie kan ik krijgen voor mijn nagelstudio tafel setup?

Kies kleuren en materialen die bij je salon passen. Gebruik slimme oplossingen voor het opbergen van je spullen. Zo ziet je werkplek er altijd netjes en professioneel uit.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 121 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings