https://kappersenco.eu/

Professionele Pedicure Nagelfrezen Kopen? Vind Hier!

Pedicure Nagelfrees

Ben je op zoek naar professionele pedicure nagelfrezen voor de ultieme nagel- en voetverzorging? Zoek niet verder! Hier ontdek je waar je hoogwaardige pedicure nagelfrezen kunt kopen om jouw pedicurebehandeling naar een hoger niveau te tillen.

 • Zorg voor een nauwkeurige en hygiënische nagelbehandeling met professionele pedicure nagelfrezen.
 • Onderhoud gezonde en mooie nagels door regelmatige nagel- en voetverzorging.
 • Gebruik de juiste nagelvijlen voor een perfecte nagelvorm.
 • Verwijder eelt effectief en veilig voor zachte en verzorgde voeten.
 • Elimineer likdoorns professioneel voor comfortabele voeten.

Nagelfrezen voor professionele pedicurebehandelingen

Als professionele pedicure is het essentieel om te beschikken over de juiste pedicure nagelfrezen. Deze frezen zorgen voor een nauwkeurige en hygiënische nagelbehandeling, waardoor je jouw klanten een professionele en comfortabele ervaring kunt bieden.

Met de juiste pedicure nagelfrezen kun je verschillende nagelbehandelingen uitvoeren, zoals het inkorten en vormgeven van de nagels, het verwijderen van dode nagelriemen en het gladmaken van nageloppervlakken. Door te investeren in kwalitatieve nagelfrezen, kun je efficiënter werken en verbeter je de resultaten van je pedicurebehandelingen.

Hygiëne is ook een belangrijke factor bij het gebruik van pedicure nagelfrezen. Zorg ervoor dat je de frezen regelmatig reinigt en desinfecteert om de verspreiding van bacteriën en infecties te voorkomen. Dit draagt bij aan de veiligheid en gezondheid van zowel jou als pedicure als je klanten.

Pedicure nagelfrezen Voordelen
Keramische nagelfrezen Langere levensduur en geschikt voor natuurlijke nagels
Diamanten nagelfrezen Effectief bij het verwijderen van eelt en harde nagelhuid
Carbide nagelfrezen Geschikt voor het wegvijlen van dikke en verharde nagels

De keuze voor het type nagelfrezen hangt af van de specifieke behoeften van jouw klanten. Het is belangrijk om verschillende nagelfrezen in je assortiment te hebben, zodat je kunt inspelen op diverse nagelproblemen en -behandelingen.

Investeer in hoogwaardige pedicure nagelfrezen en bied jouw klanten de beste nagelbehandelingen. Met de juiste frezen kun je professionele resultaten behalen en klanten tevredenstellen met gezonde, verzorgde nagels en voeten.

Met de juiste pedicure nagelfrezen kun je een nauwkeurige en hygiënische nagelbehandeling uitvoeren, waardoor klanten zich comfortabel en tevreden voelen.

Het belang van goede nagel- en voetverzorging

Nagel- en voetverzorging is van groot belang om gezonde en mooie nagels te behouden. Een goede pedicurebehandeling gaat verder dan het alleen verzorgen van de nagels zelf. Ook de nagelriemen verdienen de nodige aandacht. Daarnaast speelt het verwijderen van eelt en likdoorns een essentiële rol in het behoud van optimale nagel- en voetgezondheid.

Door regelmatig aandacht te besteden aan nagel- en voetverzorging, kun je verschillende voordelen ervaren. Ten eerste draagt het bij aan de algehele gezondheid van je voeten. Door het verwijderen van eelt en likdoorns verminder je pijn en ongemak. Bovendien zorgt het verzorgen van de nagelriemen ervoor dat je nagels sterker en gezonder blijven.

Daarnaast heeft nagel- en voetverzorging ook esthetische voordelen. Door je nagels regelmatig te verzorgen en te voorzien van een mooie nagellak, geef je je voeten een verzorgde uitstraling. Bovendien kunnen goed verzorgde voeten je zelfvertrouwen vergroten en je gevoel van welzijn versterken.

Goede nagel- en voetverzorging is niet alleen belangrijk voor je uiterlijk, maar ook voor je gezondheid en comfort. Neem de tijd om regelmatig pedicurebehandelingen te ondergaan en zelf thuis de nodige aandacht aan je nagels en voeten te besteden.

Verzorging van de nagelriemen is een cruciaal onderdeel van een pedicurebehandeling. De nagelriemen beschermen de nagelwortels tegen infecties en spelen een rol bij de groei en gezondheid van de nagels. Door regelmatig nagelriemen te hydrateren en voorzichtig terug te duwen, kun je ervoor zorgen dat je nagels gezond en sterk blijven.

Daarnaast is het verwijderen van eelt en likdoorns een belangrijk onderdeel van nagel- en voetverzorging. Eelt kan ontstaan door wrijving en druk op de voeten en kan pijnlijke plekken veroorzaken. Door eelt tijdig te verwijderen, kun je ongemak verminderen en voorkomen dat eeltplekken zich verder ontwikkelen.

Kortom, nagel- en voetverzorging mag niet worden onderschat. Het is niet alleen belangrijk voor je uiterlijk, maar ook voor de gezondheid en het comfort van je voeten. Door regelmatig aandacht te besteden aan nagelriemen, eelt en likdoorns kun je bijdragen aan het behoud van gezonde en mooie nagels en voeten.

Belangrijkste voordelen van goede nagel- en voetverzorging:
– Vermindert pijn en ongemak veroorzaakt door eelt en likdoorns
– Versterkt en beschermt de nagels en nagelriemen
– Geeft een verzorgde uitstraling aan je voeten
– Vergroot zelfvertrouwen en gevoel van welzijn

Pedicure Nagelfrees

Nagelvijlen voor een perfecte vorm

Naast het gebruik van pedicure nagelfrezen is het ook belangrijk om de juiste nagelvijlen te gebruiken voor het creëren van de perfecte nagelvorm. Met de juiste vijl kun je de nagels mooi en gelijkmatig vormgeven, zodat ze er verzorgd en professioneel uitzien.

Het kiezen van de juiste nagelvijl is essentieel voor een goede nagelbehandeling. Er zijn verschillende soorten nagelvijlen beschikbaar, elk met hun eigen eigenschappen en voordelen. Hier zijn enkele populaire nagelvijlen die je kunt gebruiken:

Glasvijlen: Deze vijlen zijn gemaakt van gehard glas en staan bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn perfect voor het vijlen van natuurlijke nagels en geven een gladde afwerking.

Metaalvijlen: Metaalvijlen zijn robuust en kunnen worden gebruikt voor het korter maken en in vorm brengen van de nagels. Ze zijn echter minder geschikt voor dunne en zwakke nagels.

Bufferblokken: Bufferblokken helpen om de nagels glad te maken en de nagelplaat te polijsten. Ze zijn ideaal voor het creëren van een natuurlijke glans en voor het egaliseren van nageloppervlakken.

Het gebruik van nagelvijlen vergt enige vaardigheid en voorzichtigheid. Hier zijn een paar tips om in gedachten te houden tijdens het vijlen:

 • Zorg ervoor dat de nagels droog zijn voordat je begint met vijlen. Natte nagels zijn zachter en kunnen gemakkelijker beschadigen.
 • Begin altijd aan de zijkant van de nagel en vijl in één richting richting het midden. Het heen en weer vijlen kan de nagels zwakker maken en ervoor zorgen dat ze sneller splijten.
 • Gebruik lichte, gelijkmatige druk bij het vijlen om overmatige druk en schade aan de nagels te voorkomen.
 • Kies de juiste grit (fijnheid) van de nagelvijl op basis van je behoeften. Een grovere grit is geschikt voor het inkorten van de nagels, terwijl een fijnere grit gebruikt kan worden voor het vormgeven en verfijnen van de nagelranden.

Vergeet niet om na het vijlen de nagelriemen en de nagels goed te hydrateren met een voedende nagelriemolie. Dit helpt om de nagels gezond en gehydrateerd te houden.

Met de juiste nagelvijlen en de juiste techniek kun je de nagels van jouw klanten transformeren. Een goede vijlbehandeling draagt bij aan een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat de nagels er verzorgd en perfect gevormd uitzien.

Eeltverwijdering voor zachte voeten

Eelt kan zorgen voor ongemak en pijnlijke plekken op de voeten. Het verwijderen van eelt is daarom een belangrijk onderdeel van een pedicurebehandeling. Met de juiste instrumenten en technieken kun je eelt op een effectieve en veilige manier verwijderen voor zachte en verzorgde voeten.

Om eelt te verwijderen, kun je gebruik maken van een eeltrasp of een eeltschaaf. Deze instrumenten helpen om overtollige eeltlaagjes van de voeten te verwijderen, waardoor de huid weer glad en zacht wordt. Het is belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en niet te veel eelt in één keer te verwijderen, om irritaties en wondjes te voorkomen.

Nadat het eelt verwijderd is, is het essentieel om de voeten goed te hydrateren. Gebruik hiervoor een voedende voetencrème of -olie om de huid soepel te houden en uitdroging te voorkomen. Regelmatige voetverzorging en het gebruik van goede hydraterende producten helpen om eeltvorming te voorkomen en de voeten gezond en zacht te houden.

Tips voor effectieve eeltverwijdering:

 • Zorg voor schone en gedesinfecteerde instrumenten.
 • Begin met het verwijderen van eelt van de dikke plekken op de voeten, zoals de hielen.
 • Gebruik de rasp of schaaf met gelijkmatige druk en maak vloeiende bewegingen.
 • Stop met raspen of schaven zodra de huid glad aanvoelt en er geen eelt meer zichtbaar is.
 • Hydrateer de voeten na het verwijderen van eelt om de huid te voeden en te verzachten.

Eeltverwijdering is een belangrijke stap in een pedicurebehandeling voor het behouden van zachte en comfortabele voeten. Door regelmatig eelt te verwijderen en de huid goed te hydrateren, kun je genieten van gezonde en verzorgde voeten.

Likdoorns verwijderen voor comfortabele voeten

Likdoorns kunnen erg vervelend en pijnlijk zijn, maar als professionele pedicure kun je ze op een effectieve manier verwijderen. Door likdoorns te verwijderen tijdens een pedicurebehandeling, kun je jouw klanten verlichting en comfort bieden. Hieronder ontdek je meer over het verwijderen van likdoorns en hoe je jouw klanten kunt helpen met hun voetverzorging.

Een likdoorn: wat is het?

Een likdoorn, ook wel eeltknobbel genoemd, is een verdikking van de huid die ontstaat op drukpunten van de voet. Likdoorns kunnen voorkomen op de tenen, de bal van de voet of de hiel. Ze ontstaan vaak als reactie op wrijving of druk, bijvoorbeeld door slecht passende schoenen of overmatig lopen of staan.

Hoe kun je likdoorns verwijderen?

Als professionele pedicure kun je verschillende methoden gebruiken om likdoorns te verwijderen. Een veelgebruikte methode is door het verwijderen van de eeltlaag rondom de likdoorn met behulp van een pedicuremesje of freestoestel. Dit zorgt voor verlichting en maakt het mogelijk om de likdoorn te verwijderen.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van beschermende pleisters of speciale likdoornpleisters om de druk op de likdoorn te verminderen. Deze pleisters bevatten vaak salicylzuur, dat de huid rondom de likdoorn zacht maakt en het verwijderingsproces vergemakkelijkt.

Voorkomen is beter dan genezen

Hoewel je als pedicure likdoorns kunt verwijderen, is het natuurlijk beter om ze te voorkomen. Adviseer je klanten daarom altijd over goede schoenen en het belang van de juiste pasvorm. Daarnaast kunnen regelmatige pedicurebehandelingen helpen om eelt en likdoorns te voorkomen, omdat je de voeten verzorgt en de huid glad maakt.

Als professionele pedicure kun je jouw klanten verlichting en comfort bieden door likdoorns op een professionele manier te verwijderen. Daarnaast kun je ook waardevol advies geven over het voorkomen van likdoorns en het verzorgen van de voeten. Zo zorg je ervoor dat jouw klanten goed in hun vel zitten en comfortabele voeten hebben!

Pedicure Nagelfrees

Het belang van hygiëne bij pedicurebehandelingen

Hygiëne is van groot belang bij pedicurebehandelingen om infecties en verspreiding van bacteriën te voorkomen. Door te zorgen voor een schone en hygiënische werkomgeving, bescherm je niet alleen jezelf, maar ook je klanten. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen die je moet volgen voor optimale hygiëne:

 • Gebruik altijd schone handschoenen
 • Desinfecteer je handen voor en na elke behandeling
 • Reinig en desinfecteer al je instrumenten grondig
 • Gebruik wegwerpmatjes en wegwerpbekers voor elke klant
 • Zorg voor een goede ventilatie in je werkruimte
 • Reinig en desinfecteer je werkstation na elke behandeling

Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je klanten op de hoogte zijn van de hygiënemaatregelen die je neemt. Door open en transparant te communiceren over je hygiënepraktijken, kun je het vertrouwen van je klanten vergroten en een professionele uitstraling behouden.

Quote:

“Hygiëne is niet alleen een vereiste, maar een verantwoordelijkheid die we als pedicures hebben. Het zorgt voor de veiligheid en het welzijn van zowel onszelf als onze klanten.” – Annelies van der Ham, professionele pedicure

Hygiëne Checklist

Hygiënemaatregelen Belang
Handschoenen dragen Voorkomt besmetting en verspreiding van bacteriën
Handen desinfecteren Vermindert de kans op infecties
Instrumenten reinigen en desinfecteren Voorkomt kruisbesmetting tussen klanten
Wegwerpmatjes en wegwerpbekers gebruiken Minimaliseert de kans op overdracht van ziektekiemen
Goede ventilatie in werkruimte Vermindert de verspreiding van luchtgedragen ziektekiemen
Werkstation reinigen en desinfecteren Houdt de werkruimte schoon en hygiënisch

Door deze hygiëne checklist te volgen, kun je ervoor zorgen dat je pedicurebehandelingen veilig en hygiënisch zijn voor zowel jou als je klanten. Blijf de richtlijnen en protocollen volgen om een professionele en betrouwbare pedicure te zijn.

Tips voor het onderhouden van gezonde nagels en voeten

Het onderhouden van gezonde nagels en voeten is essentieel voor een optimale nagelverzorging en voetverzorging. Naast het regelmatig bezoeken van een professionele pedicure voor een pedicurebehandeling, zijn er ook stappen die je kunt nemen om je nagels en voeten thuis goed te verzorgen. Hieronder vind je enkele handige tips om je op weg te helpen:

 1. Hydrateer je voeten regelmatig: Het hydrateren van je voeten is belangrijk om ze zacht en soepel te houden. Gebruik een vochtinbrengende crème of lotion en masseer het in je voeten en nagelriemen. Hierdoor blijven je nagels en de huid van je voeten gehydrateerd en voorkom je droogheid en gebarsten huid.
 2. Gebruik nagelriemolie: Nagelriemolie is een geweldige manier om je nagels en nagelriemen te voeden en te verzachten. Breng een paar druppels nagelriemolie aan op je nagelriemen en masseer het zachtjes in. Dit helpt bij het voorkomen van droge en harde nagelriemen, waardoor je nagels er gezonder uitzien.
 3. Houd je nagels kort en goed gevijld: Knip je nagels regelmatig bij en gebruik een nagelvijl om ze netjes en in de gewenste vorm te houden. Een goede nagelvijl is essentieel voor een perfecte nagelverzorging.
 4. Gebruik schoenen die goed passen: Draag schoenen die niet te strak zitten en voldoende ruimte bieden aan je tenen. Dit voorkomt drukpunten en zorgt ervoor dat je nagels en voeten comfortabel blijven.
 5. Houd je nagels schoon: Reinig je nagels regelmatig met een milde zeep en warm water. Bacteriën en vuil kunnen zich ophopen onder je nagels, dus zorg ervoor dat je ze goed schoonmaakt om infecties te voorkomen.

Het volgen van deze tips zal helpen om je nagels en voeten gezond en verzorgd te houden tussen de pedicurebehandelingen door. Vergeet niet dat een professionele pedicurebehandeling nog steeds essentieel is voor een optimale nagel- en voetverzorging.

Conclusie

Professionele pedicure nagelfrezen zijn essentieel voor een goede nagel- en voetverzorging. Door het gebruik van de juiste pedicure nagelfrezen en instrumenten, kun je een professionele pedicurebehandeling bieden en bijdragen aan gezonde en mooie nagels en voeten.

Het is belangrijk om te investeren in kwalitatieve pedicure nagelfrezen. Een goede kwaliteit nagelfrees zorgt voor een nauwkeurige en hygiënische nagelbehandeling, waardoor je jouw klanten een comfortabele ervaring kunt bieden.

Naast het gebruik van pedicure nagelfrezen is het ook van groot belang om regelmatig aandacht te besteden aan de nagel- en voetverzorging. Het verzorgen van de nagels, nagelriemen en het verwijderen van eelt en likdoorns zijn belangrijke aspecten van een pedicurebehandeling.

Kortom, door te investeren in professionele pedicure nagelfrezen en het volgen van de juiste nagel- en voetverzorgingstechnieken, kun je als pedicure een waardevolle bijdrage leveren aan de gezondheid en schoonheid van de nagels en voeten van je klanten.

FAQ

Waar kan ik professionele pedicure nagelfrezen kopen?

Je kunt professionele pedicure nagelfrezen kopen bij gespecialiseerde pedicure groothandels of online winkels. Zorg ervoor dat je kiest voor hoogwaardige frezen die voldoen aan de hygiënische en kwaliteitsnormen.

Waarom zijn pedicure nagelfrezen belangrijk voor professionele pedicurebehandelingen?

Pedicure nagelfrezen zijn essentieel voor een professionele pedicurebehandeling omdat ze zorgen voor een nauwkeurige en hygiënische nagelbehandeling. Hiermee kun je eelt verwijderen, likdoorns behandelen en de nagels mooi vormgeven.

Wat is het belang van goede nagel- en voetverzorging?

Goede nagel- en voetverzorging is belangrijk om gezonde en mooie nagels te behouden. Het omvat het verzorgen van de nagels zelf, de nagelriemen en het verwijderen van eelt en likdoorns. Hiermee kun je problemen zoals ingegroeide nagels en pijnlijke voeten voorkomen.

Welke nagelvijlen zijn geschikt voor een perfecte nagelvorm?

Voor het creëren van de perfecte nagelvorm zijn nagelvijlen met een fijne korrel het meest geschikt. Kies voor vijlen van hoogwaardige materialen zoals glas of keramiek, die zorgen voor een gelijkmatige vorm zonder de nagels te beschadigen.

Hoe kun je eelt op een effectieve manier verwijderen?

Het verwijderen van eelt kan op verschillende manieren, zoals met behulp van een eeltrasp of een elektrische eeltverwijderaar. Zorg ervoor dat je de juiste instrumenten en technieken gebruikt om eelt op een veilige en effectieve manier te verwijderen. Raadpleeg indien nodig een professionele pedicure voor advies.

Hoe kun je likdoorns op een professionele manier verwijderen?

Likdoorns kunnen op een professionele manier worden verwijderd met behulp van speciale instrumenten zoals een likdoornmesje of een eeltpincet. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het verwijderen van likdoorns om letsel of infecties te voorkomen. Raadpleeg bij twijfel een professionele pedicure.

Hoe zorg je voor goede hygiëne bij pedicurebehandelingen?

Goede hygiëne is van groot belang bij pedicurebehandelingen. Zorg ervoor dat je altijd schone en gedesinfecteerde instrumenten gebruikt, handen wast voor en na elke behandeling en de werkplek regelmatig schoonmaakt. Volg daarnaast de richtlijnen en protocollen op het gebied van hygiëne.

Heb je tips voor het onderhouden van gezonde nagels en voeten?

Om gezonde nagels en voeten te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig te hydrateren met een voedende crème en nagelriemolie te gebruiken om de nagels en nagelriemen te verzorgen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig te controleren op eventuele problemen en indien nodig een professionele pedicure te raadplegen.

Samenvatting

In deze sectie hebben we besproken waar je professionele pedicure nagelfrezen kunt kopen, het belang van goede nagel- en voetverzorging, en tips voor een professionele pedicurebehandeling. Door de juiste frezen, nagelvijlen en technieken te gebruiken, kun je bijdragen aan gezonde en mooie nagels en voeten.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 120 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings