https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

Vind uw Ideale Hydraulische Behandelstoel Hier

Behandelstoel Hydraulisch

Bent u op zoek naar de perfecte hydraulische behandelstoel voor uw salon? Een hydraulische behandelstoel is een essentieel onderdeel van elke schoonheidssalon of wellnesscentrum. Het biedt comfort en functionaliteit, zowel voor uw cliënten als uw personeel. Maar hoe vindt u de ideale hydraulische behandelstoel die aan al uw wensen voldoet?

Wat zijn de belangrijkste factoren waar u op moet letten bij het kiezen van een hydraulische behandelstoel? Heeft de hydraulische pomp invloed op de prestaties van de stoel? En welke verstelbare functies zijn het meest belangrijk? Ontdek dit en meer in dit artikel, waar we u alle informatie geven die u nodig heeft om de perfecte hydraulische behandelstoel te vinden.

Belangrijkste leerpunten:

 • Ontdek de voordelen van een hydraulische behandelstoel met een hydraulische pomp
 • Leer waarom een moderne hydraulische behandelstoel een goede keuze is
 • Verken de verstelbare functies die een hydraulische behandelstoel biedt
 • Ontdek waarom comfort essentieel is bij het kiezen van een behandelstoel
 • Leer welke kenmerken een professionele en luxe hydraulische behandelstoel moet hebben

Waarom kiezen voor een hydraulische behandelstoel met een hydraulische pomp?

Een behandelstoel met een hydraulische pomp biedt veel voordelen. De hydraulische pomp zorgt voor moeiteloze verstelbaarheid en maakt het gemakkelijk om de perfecte positie voor uw cliënten te vinden. Het biedt ook stabiliteit en duurzaamheid, zodat de stoel lang meegaat.

Een hydraulische behandelstoel met een hydraulische pomp is essentieel voor uw salon. Met een simpele bediening kunt u de hoogte van de stoel aanpassen voor optimaal comfort. Of uw cliënt nu ligt voor een massage of zit voor een gezichtsbehandeling, u kunt gemakkelijk de juiste positie instellen voor een optimale behandeling.

“Een behandelstoel met een hydraulische pomp maakt het gemakkelijk om de perfecte positie voor uw cliënten te vinden.”

Bovendien biedt een hydraulische behandelstoel met een hydraulische pomp stabiliteit en duurzaamheid. De stevige constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de stoel lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. U kunt erop vertrouwen dat uw investering een lange levensduur heeft en dat u er vele jaren plezier van zult hebben.

De voordelen op een rijtje:

 • Simpele bediening voor moeiteloze verstelbaarheid
 • Optimaal comfort voor uw cliënten
 • Stabiliteit en duurzaamheid voor langdurig gebruik

Met een behandelstoel met een hydraulische pomp kunt u uw salon naar een hoger niveau tillen. Laat uw cliënten genieten van een comfortabele en ontspannen ervaring, terwijl u gemakkelijk de juiste positie kunt vinden voor elke behandeling.

Ervaringen van onze klanten

Naam Salon Ervaring
Anna de Vries Schoonheidssalon Belleza “Sinds ik een hydraulische behandelstoel met een hydraulische pomp heb, is het werken in mijn salon zoveel gemakkelijker geworden. Het aanpassen van de stoel is een fluitje van een cent, en mijn cliënten waarderen het comfort.”
Mark van den Berg Wellnesscentrum Zen “De hydraulische behandelstoel met hydraulische pomp is een geweldige aanvulling op onze wellnessbehandelingen. We kunnen de stoel eenvoudig aanpassen aan de behoeften van elke cliënt, en de stabiliteit is van onschatbare waarde.”

De voordelen van een moderne hydraulische behandelstoel

Een moderne hydraulische behandelstoel biedt niet alleen comfort, maar ook stijl. Met strakke lijnen en eigentijdse materialen voegt het een vleugje luxe toe aan uw salon. Daarnaast beschikt een moderne hydraulische behandelstoel vaak over extra functies en instelmogelijkheden.

Een moderne hydraulische behandelstoel is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan uw salon. Met zijn eigentijdse ontwerp, strakke lijnen en hoogwaardige materialen geeft het uw salon een moderne uitstraling. De moderne hydraulische behandelstoel is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Daarnaast biedt een moderne hydraulische behandelstoel vaak extra functies en instelmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een verstelbare rugleuning, voetensteun en hoogte. Deze functies zorgen ervoor dat uw cliënten in de meest comfortabele positie kunnen worden geplaatst tijdens hun behandeling. Bovendien kunnen deze instelmogelijkheden ook de werkhouding van uw personeel verbeteren, waardoor ze comfortabel en efficiënt kunnen werken.

Een moderne hydraulische behandelstoel combineert comfort en stijl, waardoor het een waardevolle investering is voor uw salon. Het biedt niet alleen de nodige functionaliteit, maar tilt uw interieur naar een hoger niveau. Met zijn moderne design en extra functies kunt u de beste ervaring bieden aan uw cliënten. Kies voor een moderne hydraulische behandelstoel en geef uw salon een moderne en luxe uitstraling.

Voordelen van een moderne hydraulische behandelstoel:

 • Comfort en stijlvolle uitstraling
 • Strakke lijnen en eigentijdse materialen
 • Extra functies en instelmogelijkheden
 • Verbeterde werkhouding voor uw personeel
 • Verstelbare rugleuning, voetensteun en hoogte

De verstelbare functies van een hydraulische behandelstoel

Een verstelbare hydraulische behandelstoel biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid. U kunt de hoogte, rugleuning en voetensteun eenvoudig aanpassen aan de behoeften van uw cliënten. Dit zorgt voor ultiem comfort en maakt het mogelijk om verschillende behandelingen uit te voeren.

Stelt u zich eens voor dat u een cliënt heeft die graag een massage wil ontvangen. Met een verstelbare hydraulische behandelstoel kunt u gemakkelijk de rugleuning iets naar achteren kantelen en de voetensteun omhoog brengen, zodat uw cliënt in een ontspannen positie ligt. Dit bevordert een optimale ontspanning en maakt het voor u gemakkelijker om de massage uit te voeren. Wanneer u klaar bent met de behandeling, kunt u de stoel eenvoudig weer in de oorspronkelijke positie terugbrengen.

Maar niet alleen voor massages is een verstelbare hydraulische behandelstoel handig. Ook bij andere behandelingen, zoals het verven van wimpers of het aanbrengen van gezichtsmaskers, kunt u de stoel aanpassen aan de juiste hoogte en helling voor een comfortabele werkpositie. Zo bent u in staat om met precisie en efficiëntie te werken, zonder dat u last krijgt van fysieke klachten.

De verstelbare functies van een hydraulische behandelstoel bieden dus niet alleen voordelen voor uw cliënten, maar ook voor uzelf als behandelaar. Het stelt u in staat om elke behandeling op maat uit te voeren en zorgt ervoor dat zowel u als uw cliënten comfortabel kunnen genieten van de behandeling.

Met een verstelbare hydraulische behandelstoel heeft u de mogelijkheid om de stoel volledig aan te passen aan de behoeften van uw cliënten. Of het nu gaat om het bieden van ultiem comfort tijdens een massage of het creëren van de perfecte werkpositie voor het uitvoeren van een schoonheidsbehandeling, een verstelbare hydraulische behandelstoel biedt de flexibiliteit die u nodig heeft.

Zoek naar een behandelstoel met verstelbare kenmerken zoals:

 • Hoogteverstelling: Hiermee kunt u de stoel op de juiste hoogte instellen voor uw cliënten en uzelf.
 • Rugleuningverstelling: Maak het mogelijk om de rugleuning in verschillende posities te plaatsen, zoals rechtop of licht achterover gekanteld.
 • Voetensteunverstelling: Hiermee kunt u de voetensteun omhoog of omlaag brengen, afhankelijk van de gewenste positie.

Met deze verstelbare functies kunt u de stoel aanpassen aan de unieke behoeften van elke cliënt en elke behandeling. Dit draagt bij aan de algehele ervaring en tevredenheid van uw cliënten, en helpt u om uw schoonheidssalon of wellnesscentrum naar een hoger niveau te tillen.

Het belang van een comfortabele hydraulische behandelstoel

Comfort is essentieel voor het welzijn van uw cliënten tijdens behandelingen. Een comfortabele hydraulische behandelstoel zorgt ervoor dat ze ontspannen en genieten van hun ervaring. Zachte bekleding, ergonomische vormgeving en voldoende padding zijn belangrijke kenmerken om op te letten bij het kiezen van een behandelstoel.

Een comfortabele hydraulische behandelstoel met zachte bekleding zorgt voor een aangename en luxe uitstraling. De cliënten kunnen zich ontspannen en genieten van hun behandeling in een comfortabele omgeving. Ergonomische vormgeving is ook van groot belang. Een behandelstoel met verstelbare rugleuning, hoogte en voetensteun zorgt ervoor dat uw cliënten de meest comfortabele houding kunnen vinden.

Bovendien is voldoende padding essentieel om drukpunten te voorkomen en het comfort te maximaliseren. Een behandelstoel met voldoende padding maakt het mogelijk om langere behandelingen uit te voeren zonder dat uw cliënten ongemak ervaren.

Belangrijke kenmerken van een comfortabele hydraulische behandelstoel:

 • Zachte bekleding voor een luxe uitstraling
 • Ergonomische vormgeving voor optimale comfort
 • Voldoende padding om drukpunten te voorkomen

Investeer in een comfortabele hydraulische behandelstoel om het welzijn van uw cliënten te waarborgen. Door te kiezen voor een behandelstoel met de juiste eigenschappen, creëert u een ontspannen en aangename sfeer in uw salon of wellnesscentrum.

Hydraulische Behandelstoel

Kenmerken Voordelen
Zachte bekleding Verhoogd comfort voor de cliënten
Ergonomische vormgeving Optimale ondersteuning voor het lichaam
Voldoende padding Voorkomt drukpunten en ongemak

De kenmerken van een professionele hydraulische behandelstoel

Een professionele hydraulische behandelstoel biedt een combinatie van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Het is essentieel dat de stoel voldoet aan hoge normen en bestand is tegen intensief gebruik. Bovendien moet het materiaal gemakkelijk schoon te maken zijn, zodat uw salon altijd schoon en hygiënisch blijft.

Een ergonomisch ontwerp is een andere belangrijke eigenschap van een professionele hydraulische behandelstoel. Het personeel in uw salon moet comfortabel en efficiënt kunnen werken, en daarom moet de stoel zijn ontworpen met het oog op hun behoeften. Denk hierbij aan verstelbare zithoogte, rugleuning en armsteunen, zodat uw personeel de stoel op maat kan aanpassen voor elke behandeling.

Daarnaast biedt een professionele hydraulische behandelstoel vaak extra functies en accessoires die het werk van uw personeel vergemakkelijken. Denk hierbij aan opbergvakken voor benodigdheden, verstelbare hoofd- en voetsteunen, en wielen waarmee de stoel gemakkelijk verplaatst kan worden.

Een professionele hydraulische behandelstoel is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van uw salon. Kies een stoel die past bij de stijl en esthetiek van uw interieur, zodat het een mooie aanvulling vormt op de rest van uw saloninrichting.

Kenmerken van een professionele hydraulische behandelstoel:

 • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
 • Gemakkelijk schoon te maken materiaal
 • Ergonomisch ontwerp voor comfort en efficiëntie
 • Verstelbare zithoogte, rugleuning en armsteunen
 • Extra functies en accessoires voor gemak en functionaliteit

Investeer in een professionele hydraulische behandelstoel die aan al uw eisen voldoet. Het is een belangrijke investering voor uw salon en het zal u en uw personeel helpen om de beste behandelingen aan te bieden aan uw cliënten.

Luxe kenmerken van een hydraulische behandelstoel

Een luxe hydraulische behandelstoel biedt een scala aan extra functies en comfortabele extra’s die de algehele ervaring van uw cliënten naar een hoger niveau tillen. Deze luxe behandelstoelen zijn ontworpen met het oog op ultiem comfort en bieden een gevoel van exclusiviteit in uw salon. Hieronder vindt u enkele van de luxe kenmerken die u kunt verwachten bij het kiezen van een hydraulische behandelstoel:

 1. Ingebouwde massagefuncties: Een luxe hydraulische behandelstoel kan worden uitgerust met ingebouwde massagefuncties om uw cliënten een ontspannende en revitaliserende ervaring te bieden. Verwen uw cliënten met verschillende massagepatronen en intensiteitsniveaus voor ultiem comfort.
 2. Verwarmde zittingen: Een verwarmde zitting in de behandelstoel zorgt voor extra comfort en ontspanning tijdens de behandeling. De aangename warmte helpt spierspanning te verminderen en zorgt voor een aangename ervaring.
 3. USB-oplaadpunten: Om aan de moderne behoeften van uw cliënten te voldoen, kunnen luxe hydraulische behandelstoelen worden uitgerust met USB-oplaadpunten. Uw cliënten kunnen zo hun apparaten opladen en blijven genieten van hun favoriete entertainment tijdens de behandeling.
 4. Geavanceerde bedieningselementen: Een luxe behandelstoel wordt geleverd met geavanceerde bedieningselementen waarmee uw cliënten de stoel kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren. Hiermee kunt u de positie, hoogte en andere instellingen gemakkelijk aanpassen voor een op maat gemaakte ervaring.

Met deze luxe kenmerken kunt u uw salon een exclusieve uitstraling geven en uw cliënten een ervaring bieden die zij niet snel zullen vergeten. Een luxe hydraulische behandelstoel is de perfecte investering voor de veeleisende salon die zich wil onderscheiden van de concurrentie.

Hydraulische behandelstoelen voor schoonheidssalons

Schoonheidssalons hebben specifieke behoeften als het gaat om behandelstoelen. Het is essentieel om een hydraulische behandelstoel te kiezen die voldoet aan strenge hygiëne-eisen en gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is het belangrijk dat de stoel comfortabel is, vooral tijdens langere behandelingen, en het personeel ondersteunt bij hun werk. Een goede hydraulische behandelstoel voor schoonheidssalons kan het verschil maken in de klantervaring en het succes van uw onderneming.

Hygiëne en schoonmaakgemak

Als eigenaar van een schoonheidssalon weet u hoe belangrijk het is om een steriele en hygiënische omgeving te bieden aan uw cliënten. Een hydraulische behandelstoel voor schoonheidssalons moet daarom zijn ontworpen met materialen die gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren zijn. Denk aan bekleding die bestand is tegen vlekken en vocht, en makkelijk afneembare kussens of hoezen die regelmatig gewassen kunnen worden. Het gebruik van antibacteriële materialen kan ook helpen bij het minimaliseren van het risico op infecties.

Comfort tijdens langere behandelingen

Behandelingen in een schoonheidssalon kunnen soms lang duren, vooral bij uitgebreide gezichtsbehandelingen, massages of lichaamspakkingen. Daarom is het belangrijk om een comfortabele hydraulische behandelstoel te kiezen die ergonomisch is ontworpen en voldoende padding biedt voor ultiem comfort. Verstelbare functies zoals een verstelbare rugleuning en voetensteun kunnen het mogelijk maken om de ideale positie te vinden voor verschillende behandelingen en lichaamstypes.

Ondersteuning voor het personeel

Niet alleen uw cliënten moeten comfortabel zijn, maar ook uw personeel. Een hydraulische behandelstoel voor schoonheidssalons moet het werk van uw personeel vergemakkelijken, zodat zij efficiënt kunnen werken en zich kunnen focussen op het leveren van hoogwaardige behandelingen. Kies daarom voor een behandelstoel met handige functies zoals een verstelbare hoogte en eenvoudig te gebruiken bedieningselementen. Dit zal de werklast van uw personeel verminderen en zorgen voor een betere werkomgeving.

Hydraulische behandelstoelen voor wellnesscentra

Als eigenaar van een wellnesscentrum begrijpt u het belang van een luxe en comfortabele omgeving voor uw cliënten. Een hydraulische behandelstoel is een essentieel onderdeel van het creëren van de ultieme wellnesservaring. Met de juiste hydraulische behandelstoel kunt u uw cliënten een hoog niveau van comfort, ontspanning en luxe bieden.

De hydraulische behandelstoelen voor wellnesscentra zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw cliënten. Ze zijn luxueus en comfortabel, met extra functies die bijdragen aan de totale wellnesservaring.

Extra functies voor een optimale wellnesservaring

Een hydraulische behandelstoel voor wellnesscentra kan verschillende extra functies hebben die uw cliënten helpen om volledig te ontspannen en te genieten van hun behandelingen. Enkele van deze functies zijn:

 • Geïntegreerde audiosystemen om rustgevende muziek af te spelen
 • Verlichtingsmogelijkheden om de sfeer aan te passen
 • Aromatherapie-opties om een kalmerende geur toe te voegen aan de behandelruimte

Deze extra functies dragen bij aan de totale wellnesservaring van uw cliënten en maken hun bezoek aan uw wellnesscentrum nog memorabeler.

Comfort en kwaliteit

Een hydraulische behandelstoel voor wellnesscentra biedt niet alleen luxe, maar ook ultiem comfort. Ze zijn ontworpen met zachte bekleding, ergonomische vormgeving en voldoende padding om ervoor te zorgen dat uw cliënten zich volledig kunnen ontspannen tijdens hun behandelingen. Bovendien zijn deze behandelstoelen gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen ze duurzaamheid en langdurig gebruik.

Conclusie

In dit artikel hebben we besproken hoe u de ideale hydraulische behandelstoel kunt vinden voor uw salon. Of u nu een behandelstoel met een hydraulische pomp, een moderne stoel, een verstelbare stoel, een comfortabele stoel, een professionele stoel, een luxe stoel, een stoel voor schoonheidssalons of een stoel voor wellnesscentra nodig heeft, er is een ruime keuze beschikbaar die aan uw wensen zal voldoen. Neem de tijd om uw opties te verkennen en kies de behandelstoel die perfect past bij uw salon en uw cliënten.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zou ik kiezen voor een hydraulische behandelstoel met een hydraulische pomp?

Een behandelstoel met een hydraulische pomp biedt moeiteloze verstelbaarheid en maakt het gemakkelijk om de perfecte positie voor uw cliënten te vinden. Daarnaast zorgt de hydraulische pomp voor stabiliteit en duurzaamheid, waardoor de stoel lang meegaat.

Wat zijn de voordelen van een moderne hydraulische behandelstoel?

Een moderne hydraulische behandelstoel biedt niet alleen comfort, maar voegt ook stijl toe aan uw salon door zijn strakke lijnen en eigentijdse materialen. Daarnaast beschikken moderne hydraulische behandelstoelen vaak over extra functies en instelmogelijkheden.

Welke verstelbare functies heeft een hydraulische behandelstoel?

Een hydraulische behandelstoel is verstelbaar in hoogte, rugleuning en voetensteun, waardoor u de stoel gemakkelijk kunt aanpassen aan de behoeften van uw cliënten. Dit zorgt voor ultiem comfort en maakt het mogelijk om verschillende behandelingen uit te voeren.

Hoe belangrijk is het dat een hydraulische behandelstoel comfortabel is?

Comfort is essentieel voor het welzijn van uw cliënten tijdens behandelingen. Een comfortabele hydraulische behandelstoel zorgt ervoor dat ze ontspannen en genieten van hun ervaring. Let bij het kiezen van een behandelstoel op zachte bekleding, ergonomische vormgeving en voldoende padding.

Welke kenmerken moet een professionele hydraulische behandelstoel hebben?

Een professionele hydraulische behandelstoel moet voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en duurzaamheid bieden. Het materiaal moet gemakkelijk schoon te maken zijn en bestand zijn tegen intensief gebruik. Daarnaast moet de stoel ergonomisch zijn ontworpen om uw personeel in staat te stellen comfortabel en efficiënt te werken.

Welke luxe functies kan een hydraulische behandelstoel hebben?

Een luxe hydraulische behandelstoel kan beschikken over extra functies zoals ingebouwde massagefuncties, verwarmde zittingen, USB-oplaadpunten en geavanceerde bedieningselementen. Deze extra’s dragen bij aan de totale ervaring van uw cliënten en geven uw salon een luxueuze uitstraling.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een hydraulische behandelstoel voor mijn schoonheidssalon?

Een hydraulische behandelstoel voor schoonheidssalons moet voldoen aan strenge hygiëne-eisen en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de stoel comfortabel is voor langere behandelingen en het personeel ondersteunt bij hun werkzaamheden.

Welke kenmerken moet een hydraulische behandelstoel hebben voor mijn wellnesscentrum?

Een hydraulische behandelstoel voor wellnesscentra moet luxueus en comfortabel zijn. Extra functies zoals geïntegreerde audiosystemen, verlichtingsmogelijkheden en aromatherapie-opties dragen bij aan de totale wellnesservaring voor uw cliënten.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 118 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings