https://kappersenco.eu/

Beste Loeplamp Voor Schoonheidssalons Kopen

Loeplamp

Ben je op zoek naar de beste loeplamp voor jouw schoonheidssalon? Wil je de perfecte verlichting hebben tijdens jouw behandelingen? Overweeg dan zeker een loeplamp met LED-verlichting. Maar waar kun je zo’n loeplamp kopen? In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over de beste loeplampen voor schoonheidssalons en waar je deze kunt vinden.

Belangrijkste punten:

 • Loeplampen met LED-verlichting bieden optimale verlichting tijdens schoonheidsbehandelingen
 • Er zijn verschillende vergrotingsopties beschikbaar voor detailwerk
 • Investeer in een professionele loeplamp voor hoogwaardige resultaten
 • Ontdek waar je een loeplamp kunt kopen voor jouw schoonheidssalon
 • Krijg handige tips voor het gebruik, onderhoud en reiniging van een loeplamp

Loeplamp met LED-verlichting voor optimale verlichting

Een loeplamp met LED-verlichting is essentieel voor een optimale verlichting tijdens schoonheidsbehandelingen. De LED-verlichting zorgt voor helder en natuurlijk licht, waardoor je elk detail nauwkeurig kunt zien. Dit is vooral belangrijk voor schoonheidsspecialisten, omdat precisie en nauwkeurigheid essentieel zijn in hun vakgebied.

Met een loeplamp met LED-verlichting kun je de kleinste oneffenheden waarnemen en nauwkeurige behandelingen uitvoeren. De LED-lampjes hebben een lange levensduur en gebruiken minder energie dan traditionele lichtbronnen, waardoor ze zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief zijn.

Een bijkomend voordeel van LED-verlichting is dat het geen warmte produceert. Dit zorgt ervoor dat de loeplamp koel blijft, zelfs na langdurig gebruik. Hierdoor kun je comfortabel werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over oververhitting.

Voor schoonheidsspecialisten is een loeplamp met LED-verlichting dus de ideale keuze. Het biedt optimale verlichting, nauwkeurigheid en comfort, waardoor je jouw klanten de best mogelijke behandeling kunt geven.

Voordelen van een loeplamp met LED-verlichting:

 • Helder en natuurlijk licht voor optimale zichtbaarheid
 • Lange levensduur en energiezuinig
 • Koel blijvend, zelfs na langdurig gebruik

Met een loeplamp met LED-verlichting ben je gegarandeerd van de beste verlichting tijdens je schoonheidsbehandelingen. Het is een investering die zichzelf terugverdient in de vorm van nauwkeurige en professionele resultaten.

Verschillende vergrotingsopties voor detailwerk

Bij het kiezen van een loeplamp voor je schoonheidssalon is het belangrijk om rekening te houden met de vergrotingsopties. Een loeplamp met vergroting kan namelijk erg handig zijn voor detailwerk, zoals nagelstyling. Het stelt je in staat om kleine details beter te zien en nauwkeuriger te werken.

Er zijn verschillende vergrotingsopties beschikbaar bij het kopen van een loeplamp. De meest voorkomende vergrotingen zijn 2x, 3x, en 5x. Deze vergrotingsniveaus worden meestal gebruikt voor professioneel detailwerk waar precisie van groot belang is.

Een loeplamp met een vergroting van 2x is geschikt voor algemeen gebruik en kan handig zijn bij het aanbrengen van make-up of het epileren van wenkbrauwen. Een vergroting van 3x biedt een iets gedetailleerder zicht en kan ideaal zijn voor het aanbrengen van wimperextensions of het doen van gezichtsbehandelingen. Als je nog meer details wilt zien, kun je kiezen voor een loeplamp met een vergroting van 5x. Dit is bijvoorbeeld nuttig bij nagelstyling, waarbij het belangrijk is om kleine oneffenheden te kunnen zien en nauwkeurig te kunnen werken.

Het is belangrijk om de juiste vergroting te kiezen op basis van het soort detailwerk dat je doet in je schoonheidssalon. Je wilt ervoor zorgen dat de loeplamp je helpt om je werk efficiënt uit te voeren en de beste resultaten te behalen.

Door te investeren in een loeplamp met de juiste vergrotingsoptie voor jouw specifieke behoeften, kun je ervoor zorgen dat je als nagelstyliste of schoonheidsspecialiste kunt werken met maximale precisie en detail.

Vergroting Geschikt voor
2x Algemeen gebruik, make-up aanbrengen, epileren
3x Wimperextensions, gezichtsbehandelingen
5x Nagelstyling, zeer gedetailleerd werk

Professionele loeplampen voor hoogwaardige resultaten

Voor een schoonheidssalon is het essentieel om te investeren in een professionele loeplamp om hoogwaardige resultaten te kunnen leveren. Een professionele loeplamp biedt de perfecte verlichting en vergroting voor nauwkeurige schoonheidsbehandelingen.

Een van de handigste opties voor een professionele loeplamp is een loeplamp op een statief. Deze loeplampen zijn flexibel en verstelbaar, waardoor je ze kunt aanpassen aan elke behandeling en positie. Met een loeplamp op een statief heb je je handen vrij en kun je je volledig concentreren op de behandeling.

Een voorbeeld van een professionele loeplamp op een statief is de MagniFlex Pro LED Loeplamp op Statief. Deze loeplamp heeft een krachtige LED-verlichting en verschillende vergrotingsopties, waardoor je zelf kunt kiezen wat het beste werkt voor jouw salon. Het statief zorgt voor stabiliteit en geeft je de vrijheid om je loeplamp te positioneren op de gewenste hoogte en hoek.

Vergelijk hieronder de specificaties van de MagniFlex Pro LED Loeplamp op Statief met andere professionele loeplampen:

Loeplamp LED-verlichting Vergroting Statief
MagniFlex Pro LED Loeplamp op Statief Ja 3x, 5x, 8x Ja
ProVisionTech LED Loeplamp Ja 2x, 5x, 10x Nee
UltraVision LED Loeplamp Ja 3x, 10x, 15x Nee

Met een professionele loeplamp op statief ben je verzekerd van hoogwaardige verlichting en vergroting, zodat je de beste resultaten kunt behalen in je schoonheidssalon.

Waar een loeplamp kopen voor je schoonheidssalon

Als je op zoek bent naar een loeplamp voor je schoonheidssalon, zijn er verschillende plaatsen waar je deze kunt kopen. Het is belangrijk om te investeren in een hoogwaardige loeplamp die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Hieronder vind je een overzicht van de beste plekken om een loeplamp aan te schaffen en waar je op moet letten bij het kopen van een loeplamp.

1. Online winkels

Online winkels bieden een breed scala aan loeplampen voor schoonheidssalons. Populaire platforms zoals Bol.com en Amazon hebben een uitgebreid assortiment met verschillende modellen en prijsklassen. Je kunt gemakkelijk verschillende merken vergelijken en reviews lezen om de juiste keuze te maken. Vergeet niet om ook de verzendkosten en levertijden te controleren voordat je je aankoop doet.

2. Gespecialiseerde winkels voor schoonheidsapparatuur

Een andere optie is om loeplampen te kopen bij gespecialiseerde winkels voor schoonheidsapparatuur. Deze winkels richten zich specifiek op producten en apparatuur voor schoonheidssalons en hebben vaak een deskundig personeel dat je kan helpen bij het kiezen van de juiste loeplamp voor jouw behoeften. Daarnaast kun je de loeplampen in de winkel bekijken en testen voordat je tot aankoop overgaat.

3. Groothandels en leveranciers voor schoonheidssalons

Groothandels en leveranciers die gespecialiseerd zijn in schoonheidssalons kunnen ook een goede bron zijn om een loeplamp te kopen. Deze bedrijven bieden vaak professionele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Neem contact op met verschillende groothandels en leveranciers bij jou in de buurt om te informeren naar hun assortiment en prijzen.

Waar op te letten bij het kopen van een loeplamp

Een loeplamp is een investering voor je schoonheidssalon, dus het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten bij het kopen van een loeplamp:

 • Vergroting: Kies een loeplamp met de juiste vergroting voor jouw werk. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen tussen verschillende vergrotingsniveaus, zoals 3x, 5x of 10x.
 • Verlichting: Een goede verlichting is essentieel voor een optimale werkomgeving. Kies voor een loeplamp met LED-verlichting, omdat dit helder, energiezuinig en langdurig is.
 • Kwaliteit: Controleer de kwaliteit van de loeplamp, inclusief de materialen, de constructie en de duurzaamheid. Zoek naar merken en modellen die bekend staan om hun betrouwbaarheid en kwaliteit.
 • Flexibiliteit: Let op de verstelbaarheid en flexibiliteit van de loeplamp. Een lamp met een verstelbare arm en draaibare lens maakt het gemakkelijker om de juiste positie en hoek te vinden voor je werk.

Door op deze aspecten te letten bij het kopen van een loeplamp, kun je ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw schoonheidssalon.

Tips voor het gebruik van een loeplamp in je schoonheidssalon

Een loeplamp kan een waardevol hulpmiddel zijn in je schoonheidssalon, maar het is belangrijk om deze op de juiste manier te gebruiken. Hier zijn enkele handige tips om het maximale uit je loeplamp te halen:

Zorg voor de juiste verlichting

De verlichting van je loeplamp is essentieel voor een optimale werking. Als je een loeplamp met LED-verlichting hebt, profiteer je van helder en helder licht dat zorgt voor een beter zicht op details tijdens behandelingen. Zorg ervoor dat je de juiste lichtintensiteit instelt, afhankelijk van de behandeling en het gebied dat je wilt verlichten.

Kies de juiste vergroting

Een loeplamp biedt verschillende vergrotingsopties om je te helpen bij detailwerk. Afhankelijk van de behandeling en je persoonlijke behoeften, kun je kiezen voor een loeplamp met een vergroting die het beste bij je past. Test verschillende vergrotingen om te bepalen welke het meest comfortabel en effectief is voor jouw werk.

Positioneer de loeplamp goed

De juiste positionering van de loeplamp is cruciaal voor een comfortabele werkhouding en optimale resultaten. Plaats de loeplamp zo dat het licht direct op het werkgebied valt en zorg ervoor dat je een duidelijk zicht hebt zonder je nek of rug te belasten. Experimenteer met verschillende posities om de ideale plaatsing te vinden.

Oefen je ogen

Hoewel een loeplamp je helpt bij het vergroten en verduidelijken van details, is het belangrijk om je ogen voldoende rust te geven. Neem regelmatig pauzes en oefen je ogen door in de verte te kijken of oogoefeningen te doen. Hierdoor kun je vermoeidheid en overbelasting voorkomen.

Door deze tips toe te passen, kun je het maximale uit je loeplamp halen en zorgen voor een verbeterde werkomgeving in je schoonheidssalon. Of je nu een loeplamp met LED-verlichting koopt of al hebt, het juiste gebruik ervan zal bijdragen aan een efficiënte en nauwkeurige uitvoering van je schoonheidsbehandelingen.

Onderhoud en reiniging van je loeplamp

Om ervoor te zorgen dat je loeplamp lang meegaat, is regelmatig onderhoud en reiniging essentieel. Door goed voor je loeplamp te zorgen, blijft deze altijd in optimale staat en behoudt hij zijn functionaliteit. Hieronder vind je enkele belangrijke tips voor het onderhouden en reinigen van je loeplamp.

Onderhoudstips

 • Controleer regelmatig de bevestigingen en draaipunten van je loeplamp. Zorg ervoor dat alle schroeven goed zijn aangedraaid en dat er geen losse onderdelen zijn.
 • Houd de lens van de loeplamp schoon. Gebruik een zachte doek en een mild reinigingsmiddel om stof en vuil te verwijderen. Wrijf voorzichtig over de lens om krassen te voorkomen.
 • Controleer de verlichting van de loeplamp. Als de LED-lampjes beginnen te dimmen of uitvallen, vervang ze dan zo snel mogelijk om een optimale verlichting te behouden.

Reinigingstips

Het is belangrijk om je loeplamp regelmatig schoon te maken om de beste visuele helderheid te behouden. Volg deze stappen voor een grondige reiniging:

 1. Sluit de loeplamp af en haal de stekker uit het stopcontact.
 2. Gebruik een zachte doek om stof en vuil van het oppervlak van de loeplamp te vegen.
 3. Maak een reinigingsoplossing door een mild schoonmaakmiddel te mengen met warm water.
 4. Doop een schone doek in de reinigingsoplossing en wring het overtollige vocht eruit. Veeg voorzichtig over de lens en andere oppervlakken van de loeplamp om vuil en vlekken te verwijderen.
 5. Gebruik een droge doek om eventueel vocht van de loeplamp te verwijderen.
 6. Laat de loeplamp volledig drogen voordat je hem weer gebruikt.

Met regelmatig onderhoud en reiniging kun je ervoor zorgen dat je loeplamp in optimale staat blijft en dat je er langdurig van kunt genieten. Zorg ervoor dat je deze tips opvolgt en je loeplamp zal je blijven ondersteunen in je schoonheidssalon.

Veiligheid bij het gebruik van een loeplamp

Veiligheid is van groot belang bij het gebruik van een loeplamp in jouw schoonheidssalon. Het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen zorgt ervoor dat zowel jij als jouw klanten optimaal beschermd zijn tijdens het gebruik van een loeplamp met vergroting. Bovendien is het essentieel om te investeren in een professionele loeplamp om de veiligheid en kwaliteit van de behandelingen te waarborgen.

Veiligheidsmaatregelen bij het gebruik van een loeplamp met vergroting

Om ervoor te zorgen dat het gebruik van een loeplamp veilig is, zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen.

 • Zorg ervoor dat de loeplamp stevig is geïnstalleerd en stabiel staat. Dit voorkomt ongelukken en valpartijen tijdens de behandelingen.
 • Controleer regelmatig de bekabeling en stekkers van de loeplamp om beschadigingen te voorkomen. Beschadigde of losse bekabeling kan leiden tot elektrische problemen of kortsluiting.
 • Vermijd het gebruik van de loeplamp in de buurt van water of andere vloeistoffen om elektrische schokken te voorkomen.
 • Houd de loeplamp schoon en stofvrij. Stof kan de prestaties van de lamp beïnvloeden en brandgevaar veroorzaken.
 • Stel de loeplamp niet bloot aan extreme temperaturen of vochtigheid. Dit kan de werking van de lamp negatief beïnvloeden.
 • Laat de loeplamp regelmatig controleren door een professional om ervoor te zorgen dat deze veilig en optimaal functioneert.

Door deze veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, kun je met een gerust hart gebruikmaken van een loeplamp met vergroting in jouw schoonheidssalon. Hierdoor kunnen zowel jij als jouw klanten genieten van veilige en hoogwaardige behandelingen.

Een veilige werkomgeving is essentieel bij het gebruik van een loeplamp in jouw schoonheidssalon.

Recensies en aanbevelingen voor de beste loeplampen

Het is altijd handig om recensies en aanbevelingen te lezen voordat je een loeplamp aanschaft voor je schoonheidssalon. Professionele loeplampen zijn essentiële hulpmiddelen voor het leveren van hoogwaardige resultaten tijdens schoonheidsbehandelingen. Ze bieden optimale verlichting en vergroting, waardoor je het beste uit je werk kunt halen.

Ben je op zoek naar de beste loeplampen die professionals in de branche aanbevelen? Hier zijn enkele populaire keuzes:

 • Active Shop Loeplamp: Deze professionele loeplamp staat bekend om zijn heldere LED-verlichting en hoogwaardige vergrotingsopties. Met een stevig statief en een draaibare kop is deze loeplamp uiterst veelzijdig en praktisch voor elk type schoonheidsbehandeling.
 • Azzurro Loeplamp: Deze loeplamp wordt geprezen om zijn uitstekende kleurweergave en scherpe vergroting. Met een verstelbare arm en een stabiele voet biedt deze loeplamp de flexibiliteit die je nodig hebt tijdens je werkzaamheden.
 • Moon Light Loeplamp: Deze loeplamp staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een lange levensduur en een helder licht is dit een favoriete keuze onder professionals in de schoonheidsindustrie.

Bovenstaande loeplampen zijn slechts enkele voorbeelden van de beste professionele loeplampen op de markt. Het is belangrijk om reviews en aanbevelingen te lezen om te bepalen welke loeplamp het beste past bij jouw behoeften en budget. Vergeet niet om ook rekening te houden met de vergrotingsopties, verlichting en stabiliteit van de loeplamp bij het maken van je keuze.

Conclusie

In deze sectie hebben we de belangrijkste punten besproken over loeplampen voor schoonheidssalons. We hebben ontdekt dat een loeplamp met LED-verlichting essentieel is voor een optimale verlichting tijdens schoonheidsbehandelingen. Het biedt een helder zicht en vermindert vermoeidheid van de ogen.

Daarnaast hebben we geleerd dat verschillende vergrotingsopties handig zijn voor detailwerk, zoals nagelstyling. Het kiezen van een professionele loeplamp op een statief kan zorgen voor hoogwaardige resultaten en flexibiliteit.

Als je op zoek bent naar een loeplamp voor je schoonheidssalon, zijn er verschillende plaatsen waar je deze kunt kopen. Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit, prijs en service. Denk bijvoorbeeld aan bekende merken zoals Moon Light en Azzurro.

Kortom, het kiezen van de juiste loeplamp voor jouw schoonheidssalon is essentieel voor het leveren van hoogwaardige behandelingen. Neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken en ontdek welke loeplamp het beste past bij jouw behoeften. Investeer in kwaliteit en werk met optimale zichtbaarheid voor de beste resultaten.

FAQ

Wat is een loeplamp?

Een loeplamp is een lamp met een ingebouwde loep, waardoor je objecten en details beter kunt zien tijdens schoonheidsbehandelingen.

Waarom heb ik een loeplamp nodig in mijn schoonheidssalon?

Een loeplamp is essentieel voor nauwkeurigheid en precisie in schoonheidsbehandelingen. Het biedt optimale verlichting en vergroting, waardoor je beter kunt werken.

Hoe kies ik de juiste vergroting voor mijn loeplamp?

Het kiezen van de juiste vergroting hangt af van het type behandeling en de details waaraan je werkt. Over het algemeen wordt een vergroting van 3x tot 5x aanbevolen voor schoonheidsbehandelingen.

Waar kan ik een professionele loeplamp kopen?

Je kunt een professionele loeplamp kopen bij gespecialiseerde schoonheidsgroothandels, online winkels of bij leveranciers van schoonheidsapparatuur.

Hoe gebruik ik een loeplamp in mijn schoonheidssalon?

Zorg ervoor dat de loeplamp op de juiste hoogte en afstand van het behandeld gebied is geplaatst. Gebruik de lamp om de gewenste details te vergroten en te verlichten.

Hoe onderhoud en reinig ik mijn loeplamp?

Reinig de loep regelmatig met een zachte doek en milde reinigingsmiddelen. Controleer regelmatig de verlichting en vervang indien nodig de lamp of LED-verlichting.

Hoe zorg ik voor veiligheid bij het gebruik van een loeplamp?

Zorg ervoor dat de loeplamp stevig is bevestigd en veilig is geïnstalleerd. Voorkom dat de loeplamp valt of omvalt tijdens gebruik.

Welke loeplampen worden het meest aanbevolen?

Enkele populaire en aanbevolen loeplampen voor schoonheidssalons zijn de [merknaam] loeplamp, de [merknaam] loeplamp en de [merknaam] loeplamp.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 120 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings