https://kappersenco.eu/

Top Vijlen en Blokken voor Nagels – Perfecte Manicure

Nagels Vijlen

In deze gids ontdek je de beste vijlen en blokken voor nagels waarmee je een professionele manicure kunt uitvoeren. Met deze tools zorg je voor stralende nagelverzorging, gewoon bij jou thuis.

Belangrijke punten om te onthouden:

 • Vijlen en blokken zijn essentiële tools voor een goede nagelverzorging.
 • Er zijn verschillende soorten vijlen voor verschillende nagels.
 • Nagelblokken zijn ideaal voor het polijsten en glanzen van de nagels.
 • Investeer in hoogwaardige vijlen en blokken voor de beste resultaten.
 • Onderhoud je vijlen en blokken goed voor een langere levensduur.

Waarom zijn goede vijlen en blokken essentieel voor nagelverzorging?

Voordat we ingaan op de top vijlen en blokken die je kunt gebruiken, is het belangrijk om te begrijpen waarom hoogwaardige nagelvijlen en blokken essentieel zijn voor een goede nagelverzorging. Goede vijlen en blokken zorgen voor een gelijkmatige vorm en gladheid van de nagels, en helpen bij het verwijderen van oneffenheden en ongewenste nagellagen.

Als het gaat om het verzorgen van je nagels, is een glad en mooi oppervlak essentieel voor een professionele uitstraling. Nagelvijlen spelen hierbij een cruciale rol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals recht, gebogen of halfrond, en materialen, zoals glas, metaal, keramiek en kristal. Hoogwaardige nagelvijlen hebben een fijne korrel, waardoor ze de nagels zachtjes kunnen vormen en polijsten zonder ze te beschadigen.

Nagelblokken zijn ook onmisbaar voor een optimale nagelverzorging. Ze worden gebruikt om de nagels glad te maken, te polijsten en een mooie glans te geven. Nagelblokken hebben verschillende zijden met verschillende korrels, variërend van grof tot fijn. Door de nagels met een nagelblok te polijsten, worden kleine oneffenheden en ribbels verwijderd, waardoor de nagels er gladder en gezonder uitzien. Het gebruik van nagelblokken bevordert ook de bloedcirculatie in de nagelriemen, wat bijdraagt aan de algehele gezondheid van de nagels.

Goede nagelvijlen en blokken zijn niet alleen essentieel voor het creëren van een professionele look, maar ook voor het bevorderen van de algehele gezondheid van je nagels. Ze helpen bij het voorkomen van scheuren, breuken en afbrokkeling en zorgen voor een gelijkmatige groei van de nagels. Bovendien kunnen ze helpen bij het verwijderen van overtollige lijm, nagellak en andere ongewenste nagellagen.

Investeer dus in hoogwaardige nagelvijlen en blokken voor de beste nagelverzorging. Met de juiste tools kun je thuis een professionele manicure uitvoeren en genieten van stralende nagels.

Met hoogwaardige nagelvijlen en blokken kun je de vorm en gladheid van je nagels verbeteren, oneffenheden en ongewenste nagellagen verwijderen, en een professionele uitstraling creëren. In de volgende sectie zullen we enkele van de beste vijlen en blokken bespreken die je kunt gebruiken voor optimale nagelverzorging.

Verschillende soorten vijlen voor verschillende nagels

Er zijn verschillende soorten vijlen beschikbaar voor verschillende nagels. Het is belangrijk om het juiste type vijl te kiezen op basis van de conditie en lengte van je nagels. Hier bespreken we de meest voorkomende vijlen en hun toepassingen.

1. Rechte vijl: Deze vijl heeft een rechte vorm en wordt gebruikt om de lengte van de nagels te trimmen en te vormen. Het is ideaal voor mensen met sterke, gezonde nagels.

2. Boemerangvijl: Deze vijl heeft een gebogen vorm die perfect is voor het vijlen van de zijkanten van de nagels. Het helpt bij het creëren van een mooie, afgeronde vorm.

3. Glansvijl: Deze vijl is speciaal ontworpen om de nagels glad te maken en een natuurlijke glans te geven zonder gebruik van nagellak. Het is perfect voor mensen die liever geen nagellak dragen, maar toch mooie glanzende nagels willen.

4. Saffiervijl: Deze vijl is gemaakt van saffier en helpt bij het nauwkeurig vijlen en vormen van de nagels. Het is een professionele nagelvijl die vaak wordt gebruikt in nagelsalons.

5. Gritvijl: Deze vijl heeft een grove textuur en is geschikt voor het verwijderen van dikke lagen kunstnagels of het inkorten van zeer lange nagels.

Gebruik de tabel hieronder als een handig referentiegids bij het kiezen van de juiste vijl voor jouw nagelbehoeften.

Naam vijl Kenmerken
Rechte vijl Geschikt voor het trimmen en vormen van de nagels
Boemerangvijl Ideaal voor het vijlen van de zijkanten van de nagels
Glansvijl Zorgt voor een natuurlijke glans zonder nagellak
Saffiervijl Professionele vijl voor nauwkeurig vijlen en vormen
Gritvijl Grove textuur, geschikt voor het verwijderen van dikke lagen kunstnagels

Quote:

“Een goede nagelvijl is essentieel voor het behouden van gezonde en mooie nagels. Kies de juiste vijl die past bij jouw nageltype en verzorg je nagels met liefde.”

Door het kiezen van de juiste vijl voor jouw nagels, kun je de gewenste vorm en lengte bereiken, terwijl je ook de conditie van je nagels behoudt. Experimenteer met verschillende vijlen om te ontdekken welke het beste werkt voor jou. Vergeet niet om je vijlen regelmatig schoon te maken en te onderhouden voor optimale prestaties.

Nagelblokken voor het polijsten en glanzen van de nagels

Naast vijlen zijn nagelblokken geweldige tools om je nagels te polijsten en een mooie glans te geven. Met nagelblokken kun je onregelmatigheden op je nagels gladstrijken en ze een professionele afwerking geven. Deze handige accessoires zorgen voor een perfecte look voor je nagels.

Met een nagelblok kun je eenvoudig de nageloppervlakte egaliseren en ongewenste onvolkomenheden verwijderen. Deze blokken zijn meestal gemaakt van een fijn schuurmateriaal dat helpt bij het gladmaken van de nagels zonder ze te beschadigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes, waardoor je de controle hebt over het polijstproces.

Het gebruik van een nagelblok is eenvoudig. Begin door je nagels te vijlen om de gewenste vorm te krijgen. Vervolgens gebruik je het nagelblok om het oppervlak van elke nagel te polijsten. Gebruik de gladde zijde van het blok om oneffenheden te verwijderen en de glanzende zijde om een mooie glans te creëren. Herhaal indien nodig totdat je tevreden bent met het resultaat.

Nagelblokken zijn perfect voor het creëren van een glad en glanzend effect op je nagels, zelfs zonder het gebruik van nagellak. Ze zijn een geweldige optie voor mensen die een natuurlijke look willen behouden, maar toch willen genieten van een mooie afwerking.

Voordelen van nagelblokken:
Egaliseren van nageloppervlakte
Verwijderen van onregelmatigheden
Creëren van een mooie glans
Natuurlijke look zonder nagellak

Gebruik nagelblokken om je nagels regelmatig te polijsten en ze er prachtig uit te laten zien. Deze handige tools zijn een essentieel onderdeel van je nagelverzorgingsroutine en kunnen je helpen je nagels in topconditie te houden.

Must-have manicure tools voor nagelverzorging thuis

Een goede nagelverzorging begint met de juiste tools. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met manicure, het gebruik van de juiste manicure tools is essentieel voor het verkrijgen van perfect verzorgde nagels. Hier zijn enkele must-have tools die je thuis kunt gebruiken om je nagels in topconditie te houden:

Nagelknipper

Een nagelknipper is een basisgereedschap dat je nodig hebt om je nagels op de gewenste lengte te houden. Kies een nagelknipper van goede kwaliteit die comfortabel in je hand ligt en scherpe snijbladen heeft om nauwkeurig te kunnen knippen.

Nagelvijlen

Voor een perfecte nagelvorm en gladde nagels zijn nagelvijlen onmisbaar. Investeer in een set nagelvijlen met verschillende grits, zodat je kunt variëren in de grofheid van de vijl. Een grovere vijl gebruik je voor het inkorten van de nagels, terwijl een fijnere vijl zorgt voor een gladde afwerking.

Polijstblok

Een polijstblok is een geweldig hulpmiddel om je nagels te polijsten en een mooie glans te geven. Met verschillende zijden kun je de nagels gladmaken, polijsten en laten glanzen voor een professioneel resultaat.

Manicureschaartje

Een manicureschaartje is handig voor het nauwkeurig knippen van nagelriemen en het verwijderen van losse stukjes huid rondom de nagels. Kies voor een schaartje met een scherpe punt en een comfortabele grip.

Nagelriemolie

Om je nagels en nagelriemen gezond en gehydrateerd te houden, is nagelriemolie een must-have. Breng regelmatig een paar druppels nagelriemolie aan op je nagelriemen en masseer het zachtjes in voor optimale verzorging.

Met deze must-have manicure tools ben je goed uitgerust om je nagels thuis te verzorgen. Creëer een ontspannen sfeer, neem de tijd voor jezelf en geniet van een professionele manicure-ervaring in het comfort van je eigen huis.

Tips voor het gebruik van vijlen en blokken voor nagels

Het correct gebruik van vijlen en blokken is essentieel voor het behalen van de beste resultaten bij je nagelverzorging. Hier geven we enkele handige tips voor het gebruik van vijlen en blokken voor nagels.

1. Kies de juiste vijl voor je nagels: Er zijn verschillende soorten vijlen beschikbaar, zoals glasvijlen, metaalvijlen en kartonnen vijlen. Kies een vijl die geschikt is voor jouw nageltype en behoeften. Bijvoorbeeld, glasvijlen zijn ideaal voor natuurlijke nagels, terwijl kartonnen vijlen zachter zijn en geschikt zijn voor gevoelige nagels.

2. Vijl in één richting: Als je je nagels vijlt, is het belangrijk om dit in één richting te doen, in plaats van heen en weer te gaan. Dit helpt bij het voorkomen van nagelsplitsing en beschadiging.

3. Gebruik blokken voor het polijsten: Nagelblokken zijn geweldig om je nagels te polijsten en een mooie glans te geven. Gebruik de verschillende zijden van het blok, beginnend met de meest grove kant en eindigend met de fijnste kant, voor een optimaal resultaat.

4. Vermijd overvijlen: Het is belangrijk om niet te veel van je nagels af te vijlen. Vijl alleen de gewenste lengte en vorm, en vermijd overvijlen om dunne en zwakke nagels te voorkomen.

5. Hygiëne is belangrijk: Zorg ervoor dat je je vijlen en blokken regelmatig schoonmaakt om ophoping van vuil en bacteriën te voorkomen. Gebruik een milde zeep en water om ze schoon te maken, of desinfecteer ze met een nagelreiniger.

Tips voor het gebruik van vijlen en blokken voor nagels
1. Kies de juiste vijl voor je nagels
2. Vijl in één richting
3. Gebruik blokken voor het polijsten
4. Vermijd overvijlen
5. Hygiëne is belangrijk

Volg deze tips bij het gebruik van vijlen en blokken voor nagels, en je zult genieten van prachtig verzorgde nagels. Vergeet niet regelmatig je nagels te verzorgen en eventueel advies in te winnen bij een professionele nagelstyliste voor het beste resultaat.

De voordelen van professionele nagelvijlen en blokken

Professionele nagelvijlen en blokken bieden verschillende voordelen ten opzichte van goedkope alternatieven. Investeren in hoogwaardige tools voor nagelverzorging is de moeite waard, omdat deze producten zorgen voor een betere ervaring en resultaat. Hieronder volgen enkele voordelen van het gebruik van professionele nagelvijlen en blokken:

 1. Kwaliteit en duurzaamheid: Professionele nagelvijlen en blokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die langer meegaan en betere prestaties leveren dan goedkope alternatieven. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen regelmatig gebruik en zorgen voor een consistente nagelverzorging.
 2. Gelijkmatige vorm en gladheid: Met professionele nagelvijlen en blokken kun je gemakkelijk een gelijkmatige vorm en gladheid van je nagels bereiken. Ze zorgen voor een nauwkeurige controle tijdens het vijlen, waardoor je de gewenste vorm en lengte van je nagels kunt behouden.
 3. Effectieve verwijdering van oneffenheden: Hoogwaardige nagelvijlen en blokken helpen bij het verwijderen van oneffenheden en ongewenste nagellagen. Ze zijn ontworpen om de nagelplaat zachtjes te egaliseren en te polijsten, waardoor je nagels er mooi en verzorgd uitzien.
 4. Professionele afwerking: Met professionele nagelvijlen en blokken kun je je nagels een professionele afwerking geven. Ze helpen bij het polijsten en glanzen van je nagels, waardoor ze er gezond en stralend uitzien.

Investeer in professionele nagelvijlen en blokken voor een optimale nagelverzorging. Deze tools bieden betere kwaliteit, duurzaamheid en prestaties, waardoor je jouw nagels de zorg kunt geven die ze verdienen.

Voordelen van professionele nagelvijlen en blokken
Kwaliteit en duurzaamheid
Gelijkmatige vorm en gladheid
Effectieve verwijdering van oneffenheden
Professionele afwerking

Het belang van nagelverzorging bij nagelstyliste benodigdheden

Nagelverzorging is van essentieel belang voor nagelstylisten om hoogwaardige diensten te kunnen leveren aan hun klanten. Het draagt bij aan de gezondheid en schoonheid van de nagels, en zorgt ervoor dat ze er altijd op hun best uitzien. Bij het werken met nagelstyliste benodigdheden is het daarom belangrijk om te investeren in nagelverzorging.

Als nagelstylist werk je dagelijks met verschillende klanten en nageltypes. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de nagels van je klanten in optimale conditie zijn. Dit betekent dat je niet alleen moet weten hoe je prachtige nagelontwerpen kunt maken, maar ook hoe je de nagels gezond en verzorgd houdt.

Een van de belangrijkste tools voor nagelverzorging zijn nagelvijlen en blokken. Deze instrumenten helpen bij het vormgeven, gladmaken en polijsten van de nagels. Ze zijn onmisbaar in het arsenaal van elke professionele nagelstylist.

Met behulp van nagelvijlen kun je de nagels in de gewenste vorm vijlen, of het nu gaat om vierkant, ovaal of stiletto. Nagelblokken zijn ideaal voor het polijsten en glanzen van de nagels, waardoor ze er gezond en stralend uitzien. Door regelmatig nagelvijlen en blokken te gebruiken, kun je de nagels van je klanten in topconditie houden.

Het is belangrijk om te investeren in kwalitatieve nagelvijlen en blokken. Goedkope alternatieven kunnen de nagels beschadigen en leiden tot ongewenste resultaten. Met hoogwaardige nagelvijlen en blokken kun je professionele nagelverzorging bieden en de tevredenheid van je klanten vergroten.

Bij het werken met nagelstyliste benodigdheden is het dus van groot belang om de nagelverzorging niet te vergeten. Kies voor nagelvijlen en blokken van goede kwaliteit en leer hoe je ze op de juiste manier kunt gebruiken. Hierdoor kun je niet alleen prachtige nageldesigns creëren, maar ook de gezondheid en schoonheid van de nagels behouden.

Zo kies je de juiste vijlen en blokken voor jouw nagelbehoefte

Het kiezen van de juiste vijlen en blokken voor jouw nagelbehoefte kan verwarrend zijn. Het is belangrijk om tools te selecteren die passen bij jouw nageltype en die de gewenste resultaten opleveren. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij het maken van de juiste keuze:

Ken je nageltype

Elk persoon heeft een ander nageltype, zoals broze nagels, zachte nagels, harde nagels of beschadigde nagels. Door je nageltype te kennen, kun je een vijl of blok kiezen dat het beste bij jouw behoeften past. Bij broze nagels is bijvoorbeeld een zachte vijl geschikter, terwijl een harde vijl beter werkt op harde nagels.

Bepaal het gewenste resultaat

Denk na over wat je wilt bereiken met je nagelverzorging. Wil je je nagels verkorten, vorm geven, gladmaken of polijsten? Afhankelijk van je doel kun je kiezen voor een vijl of blok met de juiste grofheid. Een grovere vijl is handig voor het inkorten van nagels, terwijl een fijnere vijl geschikt is voor het polijsten.

Kwaliteit is belangrijk

Kies altijd voor vijlen en blokken van goede kwaliteit. Hoewel ze misschien iets duurder zijn, gaan ze langer mee en geven ze betere resultaten. Hoogwaardige vijlen en blokken zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een fijne afwerking die ervoor zorgt dat je nagels niet beschadigen.

Met deze tips kun je de juiste vijlen en blokken kiezen die perfect passen bij jouw nagelbehoefte. Vergeet niet om regelmatig je vijlen en blokken schoon te maken en te onderhouden voor optimale prestaties en hygiëne.

Vijl/Blok Type Geschikt voor
Glasvijl Alle nageltypes, vooral broze nagels
Metalen vijl Harde nagels
Bufferblok Polijsten en glanzen van nagels
Rechte vijl Alle nageltypes
Banana vijl Verlengde nagels, acrylnagels

Tips voor het onderhouden van vijlen en blokken

Om ervoor te zorgen dat je vijlen en blokken voor nagels lang meegaan en hun optimale prestaties behouden, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hieronder vind je enkele handige tips om je vijlen en blokken in topconditie te houden voor langdurige nagelverzorging.

Schoonmaken

Een regelmatige reiniging van je vijlen en blokken is essentieel om vuil en nagelresten te verwijderen. Na het gebruik spoel je ze grondig af onder warm water om alle deeltjes te verwijderen. Gebruik een zachte borstel, zoals een tandenborstel, om eventueel aanwezig vuil voorzichtig weg te vegen.

Desinfecteren

Om de hygiëne te waarborgen, is het belangrijk om je vijlen en blokken regelmatig te desinfecteren. Dit kan eenvoudig door ze onder te dompelen in een oplossing van water en alcohol. Zorg ervoor dat de vijlen en blokken volledig ondergedompeld zijn en laat ze vervolgens drogen aan de lucht voordat je ze opbergt.

Opslag

Het correct opbergen van je vijlen en blokken is cruciaal om schade en vervorming te voorkomen. Bewaar ze op een droge en schone plaats, waar ze niet blootgesteld worden aan vocht of extreme temperaturen. Je kunt ze bijvoorbeeld in een afsluitbaar tasje of doosje bewaren om ze te beschermen tegen stof en vuil.

Regelmatig vervangen

Hoewel vijlen en blokken voor nagels duurzaam zijn, is het belangrijk om te weten wanneer je ze moet vervangen. Als je merkt dat de vijlen versleten zijn, de blokken hun textuur verliezen of als ze beschadigd zijn, is het tijd om nieuwe exemplaren aan te schaffen. Het gebruik van versleten of beschadigde vijlen en blokken kan namelijk leiden tot minder effectieve nagelverzorging.

Met deze eenvoudige tips kun je ervoor zorgen dat je vijlen en blokken voor nagels in optimale conditie blijven en lang meegaan. Door goed voor je nageltools te zorgen, kun je blijven genieten van een professionele nagelverzorging!

Tabel: Vergelijking van verschillende onderhoudstips voor vijlen en blokken

Onderhoudstip Voordelen
Regelmatig schoonmaken – Verwijdert vuil en nagelresten
– Behoudt optimale prestaties
Desinfecteren – Verzekert hygiëne
– Voorkomt verspreiding van bacteriën
Correcte opslag – Voorkomt schade en vervorming
– Beschermt tegen stof en vuil
Regelmatig vervangen – Garandeert effectieve nagelverzorging
– Voorkomt gebruik van versleten tools

Conclusie

Met de beste vijlen en blokken voor nagels kun je zelf een professionele manicure uitvoeren en genieten van stralende nagelverzorging. Door te kiezen voor hoogwaardige tools die passen bij jouw behoeften en het opvolgen van handige tips, kun je de gewenste resultaten behalen.

Investeer in kwalitatieve nagelvijlen en blokken om je nagels de verzorging te geven die ze verdienen. Door te investeren in de juiste tools, zorg je voor een gelijkmatige vorm, gladheid en professionele afwerking van je nagels. Hierdoor kun je met zelfvertrouwen stralend voor de dag komen.

Vergeet niet om je vijlen en blokken goed te onderhouden voor een langere levensduur. Door regelmatig onderhoud kun je ervoor zorgen dat je nageltools altijd in optimale conditie zijn, waardoor je keer op keer kunt genieten van perfecte nagelverzorging.

FAQ

Waarom zijn goede vijlen en blokken essentieel voor nagelverzorging?

Goede vijlen en blokken zorgen voor een gelijkmatige vorm en gladheid van de nagels, en helpen bij het verwijderen van oneffenheden en ongewenste nagellagen.

Wat zijn de verschillende soorten vijlen voor verschillende nagels?

Er zijn verschillende soorten vijlen beschikbaar voor verschillende nagels. Het is belangrijk om het juiste type vijl te kiezen op basis van de conditie en lengte van je nagels.

Hoe gebruik ik nagelblokken voor het polijsten en glanzen van mijn nagels?

Nagelblokken zijn geweldige tools om je nagels te polijsten en een mooie glans te geven. Beweeg de blok in kleine cirkelvormige bewegingen over je nagels om onregelmatigheden te verwijderen en je nagels een professionele afwerking te geven.

Welke must-have manicure tools kan ik thuis gebruiken voor nagelverzorging?

Enkele must-have manicure tools voor nagelverzorging thuis zijn: nagelvijlen, nagelblokken, nagelriemolie, nagellak, en een nagelborstel.

Heb je tips voor het gebruik van vijlen en blokken voor nagels?

Ja, hier zijn enkele tips voor het gebruik van vijlen en blokken voor nagels: gebruik de vijl voorzichtig en in één richting, gebruik lichte druk en vermijd te veel vijlen, en gebruik de blok om je nagels te polijsten voordat je nagellak aanbrengt.

Wat zijn de voordelen van professionele nagelvijlen en blokken?

Professionele nagelvijlen en blokken bieden een hogere kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je langdurig resultaat kunt behalen en je nagels optimaal kunt verzorgen.

Waarom zijn nagelvijlen en blokken onmisbaar voor nagelstylisten?

Nagelvijlen en blokken zijn essentieel voor nagelstylisten omdat ze helpen bij het creëren van de gewenste nagelvorm en een goede basis leggen voor nagellak en andere nagelstylingtechnieken.

Hoe kies ik de juiste vijlen en blokken voor mijn nagelbehoefte?

Om de juiste vijlen en blokken te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met je nageltype en gewenste resultaten. Kies een vijl met de juiste korrelgrootte en een blok dat geschikt is voor polijsten en glanzen.

Welke merken bieden de beste vijlen en blokken voor nagels?

Enkele van de beste merken voor vijlen en blokken voor nagels zijn OPI, CND, Essie, en Sally Hansen.

Heb je tips voor het onderhouden van vijlen en blokken?

Ja, enkele tips voor het onderhoud van vijlen en blokken zijn: reinig ze regelmatig met water en zeep, laat ze goed drogen voordat je ze opbergt, en vervang ze wanneer ze versleten zijn.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 120 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings