https://kappersenco.eu/

Kappersstoel voor heren: Stijl & Comfort Combineren

Kappersstoel Voor Heren

Heeft u ooit nagedacht over de impact van een kappersstoel op de ervaring van uw mannelijke klanten? Is het mogelijk om stijl en comfort perfect te combineren in een kappersstoel voor heren?

Misschien denkt u dat mannen gewoon een stoel nodig hebben om in te zitten tijdens een knipbeurt, maar er is meer aan de hand. De juiste kappersstoel kan het verschil maken tussen een gewone kapsalonervaring en een buitengewone. Het kan het comfortniveau van uw klanten verbeteren, hun tevredenheid vergroten en zelfs uw salon laten opvallen in een competitieve markt.

Belangrijkste punten:

 • Ontdek hoe u stijl en comfort kunt combineren in een kappersstoel voor heren.
 • Leer waar u op moet letten bij het selecteren van een comfortabele kappersstoel voor heren.
 • Bespaar op het vermelden van de voordelen van een verstelbare kappersstoel voor heren.
 • Ergonomie: waarom het belangrijk is voor herensalons.
 • Leer waarom een kappersstoel met hoofdsteun speciaal ontworpen voor heren een must-have is.

Comfortabele kappersstoel voor heren

Een comfortabele kappersstoel is van essentieel belang voor herenkapsalons om een optimale ervaring te bieden aan hun mannelijke klanten. Het creëren van een ontspannen en comfortabele omgeving tijdens het knippen en verzorgen van het haar is van groot belang. Bij het selecteren van een kappersstoel voor heren zijn er verschillende eigenschappen waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat uw klanten zich op hun gemak voelen.

Stoelbekleding

De juiste stoelbekleding speelt een belangrijke rol bij het comfort van een kappersstoel voor heren. Kies voor bekleding van hoogwaardige materialen die zacht en duurzaam zijn. Denk aan materialen zoals kunstleer, dat gemakkelijk schoon te maken is en een luxe uitstraling heeft. Zorg er ook voor dat de bekleding voldoende vulling heeft om comfortabel te zitten tijdens lange knipbeurten.

Armsteunen en voetensteunen

Armsteunen en voetensteunen dragen bij aan het comfort van de kappersstoel voor heren. Kies voor stoelen met verstelbare armsteunen, zodat de klant zijn armen ontspannen kan laten rusten tijdens de behandeling. Daarnaast bieden stoelen met een uitschuifbare voetensteun een comfortabele positie voor de klant tijdens het wassen en verzorgen van het haar.

Verstelbaarheid

De mogelijkheid om de stoel naar wens aan te passen, speelt een grote rol bij het comfort van de kappersstoel voor heren. Zorg ervoor dat de stoel in hoogte verstelbaar is, zodat de kapper de juiste werkhoogte kan instellen. Daarnaast is een rugleuning die verstelbaar is in verschillende standen ideaal, zodat de klant kan ontspannen tijdens het haarverzorgingsproces.

Een comfortabele kappersstoel voor heren is een investering die zichzelf terugbetaalt. Het biedt niet alleen comfort aan de klant, maar verbetert ook de werkomstandigheden voor de kapper. Door te kiezen voor een stoel die stijl en comfort combineert, creëer je een salonervaring die je mannelijke klanten niet snel zullen vergeten.

Eigenschappen van een comfortabele kappersstoel voor heren:
Zachte en duurzame bekleding
Verstelbare armsteunen en voetensteunen
Hoogteverstelling en verstelbare rugleuning

Verstelbare kappersstoel voor heren

Als het gaat om het bieden van ultiem comfort aan uw mannelijke klanten, is een verstelbare kappersstoel een essentiële investering. Deze stoelen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van uw klanten, waardoor ze zich comfortabeler voelen tijdens hun salonbezoek.

Met een verstelbare kappersstoel kunt u de hoogte, de rugleuning en zelfs de hoofdsteun aanpassen. Dit stelt u in staat om de stoel perfect af te stemmen op de individuele wensen van uw klant, waardoor ze zich ontspannen en op hun gemak voelen tijdens het knippen en verzorgen van hun haar.

Bovendien biedt een verstelbare kappersstoel ook voordelen voor u als kapper. Door de stoel aan te passen aan een ergonomische en comfortabele positie, kunt u uw werk ergonomischer uitvoeren en de juiste houding behouden. Dit vermindert de lichamelijke belasting en voorkomt dat u last krijgt van pijnlijke spieren en gewrichten.

Met een verstelbare kappersstoel kunt u ook gemakkelijker werken aan verschillende haartypes en -stijlen. Door de stoel aan te passen, creëert u de perfecte hoek en positie om elke klant de best mogelijke service te bieden.

Kortom, een verstelbare kappersstoel voor heren is een waardevolle investering voor elke herenkapsalon. Het biedt zowel comfort voor uw klanten als voordelen voor u als kapper.

Voordelen van een verstelbare kappersstoel voor heren:

 • Biedt aanpasbaar comfort voor mannelijke klanten
 • Verbetert de ergonomie voor kappers
 • Maakt werken met verschillende haartypes en -stijlen gemakkelijker
 • Vermindert de lichamelijke belasting voor kappers

Investeer vandaag nog in een verstelbare kappersstoel voor heren en bied uw mannelijke klanten een salonervaring van topkwaliteit.

Ergonomische kappersstoel voor heren

In een herensalon is een ergonomische kappersstoel van groot belang. Deze stoel zorgt niet alleen voor het comfort van de klant, maar ook voor de juiste houding en fysieke ondersteuning van de kapper. Een goede houding tijdens het knippen en stylen is essentieel om lichamelijke klachten te voorkomen en de efficiëntie te verhogen.

Bij het kiezen van een ergonomische kappersstoel voor heren zijn er een paar belangrijke aspecten om rekening mee te houden. Ten eerste moet de stoel verstelbaar zijn, zodat zowel de kapper als de klant de optimale positie kunnen vinden. Dit zorgt voor een betere toegang tot het haar en vermindert ongemak tijdens langere behandelingen.

Een andere belangrijke eigenschap van een ergonomische kappersstoel is de juiste ondersteuning voor de rug en nek. Een verstelbare hoofdsteun en rugleuning zijn essentieel om de houding van de kapper te verbeteren en rugklachten te voorkomen. Bovendien zorgt dit ook voor het comfort van de klant, waardoor ze ontspannen kunnen zitten tijdens hun kapselbehandeling.

Naast deze eigenschappen is het ook belangrijk om te letten op het materiaal en de afwerking van de stoel. Kies voor een stoel met hoogwaardige bekleding die gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor hygiëne en duurzaamheid in uw salon.

Voordelen van een ergonomische kappersstoel voor heren:

 • Verbeterde houding en fysieke ondersteuning voor de kapper
 • Optimaal comfort voor zowel de kapper als de klant
 • Verstelbaarheid voor de juiste positie tijdens behandelingen
 • Betere toegang tot het haar
 • Preventie van lichamelijke klachten
 • Luxe uitstraling en duurzaamheid

Investeer in een ergonomische kappersstoel voor heren en bied uw klanten en kappers de ultieme combinatie van stijl en comfort. Deze stoel is een waardevolle toevoeging aan uw salon en zal bijdragen aan een geweldige ervaring voor zowel de klanten als het personeel.

Kappersstoel met hoofdsteun voor heren

Een kappersstoel met een hoofdsteun speciaal ontworpen voor heren biedt talloze voordelen. Het toevoegen van een hoofdsteun aan de stoel verbetert niet alleen het comfort van uw mannelijke klanten tijdens het knippen en stylen, maar zorgt ook voor een optimale positie van het hoofd tijdens de behandelingen. Dit zorgt voor een ontspannen en ergonomische houding, waardoor zowel de klant als de kapper zich prettiger voelt.

De hoofdsteun zorgt voor extra ondersteuning van het hoofd en de nek, waardoor spanning en ongemak worden verminderd. Hierdoor kunnen langere behandelingen comfortabeler worden uitgevoerd, zonder dat de klant last krijgt van een stijve nek of een oncomfortabele houding. Bovendien kan de hoofdsteun in hoogte worden versteld, zodat deze op de ideale positie kan worden afgesteld voor elke klant.

Een kappersstoel met hoofdsteun voor heren is niet alleen praktisch, maar straalt ook professionaliteit uit. Het geeft uw herenkapsalon een luxe uitstraling en laat zien dat u oog heeft voor het comfort en welzijn van uw klanten. Bovendien zullen tevreden klanten de positieve ervaringen delen, waardoor uw salon een goede reputatie opbouwt.

Investeer in een kappersstoel met een hoofdsteun speciaal ontworpen voor heren en bied uw mannelijke klanten het ultieme comfort tijdens hun salonervaring. Hiermee toont u uw professionaliteit, verhoogt u de tevredenheid van uw klanten en creëert u een unieke en luxe atmosfeer in uw salon.

Moderne kappersstoel voor heren

In deze sectie bespreken we de nieuwste trends en ontwerpen op het gebied van moderne kappersstoelen voor heren. Het interieur van uw salon is een weerspiegeling van uw stijl en professionaliteit. Met een moderne kappersstoel voor heren kunt u niet alleen comfort bieden aan uw mannelijke klanten, maar ook een stijlvolle en eigentijdse uitstraling creëren die indruk zal maken.

Een moderne kappersstoel voor heren combineert functionaliteit met een oogverblindend ontwerp. Deze stoelen zijn zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de behoeften van zowel de kapper als de klant. Ze zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail om een luxueuze uitstraling te bieden zonder concessies te doen aan het comfort.

Met een moderne kappersstoel voor heren kunt u uw salon naar een hoger niveau tillen. De stoel dient niet alleen als een functioneel hulpmiddel, maar als een statement van uw esthetische visie en toewijding aan kwaliteit. Het is de perfecte investering om uw klanten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Naast het stijlvolle ontwerp, bieden moderne kappersstoelen voor heren ook geavanceerde functies. Denk aan instelbare rug- en armleuningen, hoogwaardige bekleding voor optimaal comfort en ergonomische ondersteuning voor zowel de kapper als de klant. Uw mannelijke klanten zullen zich ontspannen voelen terwijl u hun haar verzorgt en stylt.

Tabel: Vergelijking van moderne kappersstoelen voor heren

Kenmerken Model 1 Model 2
Premium bekleding
Verstelbare rugleuning
Ergonomische ondersteuning
Stijlvol ontwerp
Maximaal comfort

Deze vergelijkingstabel toont enkele van de kenmerken die u kunt verwachten bij moderne kappersstoelen voor heren. Beide modellen bieden een uitstekende combinatie van premium bekleding, verstelbare rugleuning, ergonomische ondersteuning, stijlvol ontwerp en maximaal comfort. Kies het model dat het beste past bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Met een moderne kappersstoel voor heren kunt u uw salon transformeren in een eigentijdse en trendy ruimte die aantrekkelijk is voor uw mannelijke klanten. Laat uw salon opvallen en creëer een omgeving waarin uw klanten zich thuis voelen terwijl ze genieten van de beste knip- en stylingdiensten.

Luxe kappersstoel voor heren

Een luxe kappersstoel is een essentieel element om een gevoel van elegantie en exclusiviteit te creëren in uw herenkapsalon. Met een hoogwaardige kappersstoel kunt u niet alleen het comfort van uw mannelijke klanten verbeteren, maar ook de uitstraling van uw salon naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele kenmerken waar u op moet letten bij het kiezen van een luxe kappersstoel voor heren:

 1. Materialen van topkwaliteit: Kies voor een kappersstoel die is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals echt leer of premium stoffering. Deze materialen stralen luxe en duurzaamheid uit, en bieden tegelijkertijd ultiem comfort voor uw klanten.
 2. Stijlvol design: Een luxe kappersstoel moet niet alleen functioneel zijn, maar ook een lust voor het oog. Ga voor een stoel met een eigentijds en elegant design dat past bij de esthetiek van uw salon. Denk aan strakke lijnen, verfijnde details en luxe afwerkingen.
 3. Verstelbare functies: Bied uw mannelijke klanten ultiem comfort met een kappersstoel die verstelbare functies heeft, zoals een verstelbare rugleuning, voetsteun en hoogteverstelling. Hiermee kunt u de stoel aanpassen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Een luxe kappersstoel voor heren is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar een statement piece dat een gevoel van luxe en exclusiviteit uitstraalt. Investeer in een kappersstoel van topkwaliteit en zie hoe het de ervaring van uw mannelijke klanten naar een hoger niveau tilt.

“Een luxe kappersstoel is niet alleen een meubelstuk, maar een investering in de uitstraling en het comfort van uw salon.” – Salon Expert

Professionele kappersstoelen voor heren

In een herenkapsalon is de keuze voor professionele kappersstoelen van groot belang. Deze stoelen zijn speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van herenklanten te voldoen. Maar waarom is het investeren in professionele kappersstoelen zo belangrijk? In dit gedeelte zullen we dieper ingaan op de redenen waarom het gebruik van professionele kappersstoelen de efficiëntie en het imago van uw salon kan verbeteren, en hoe u zich kunt onderscheiden van de concurrentie.

Efficiëntie en comfort

Een professionele kappersstoel is ontworpen met het oog op het comfort van zowel de kapper als de klant. Deze stoelen zijn vaak uitgerust met ergonomische functies, zoals verstelbare zithoogtes, rugleuningen en armleuningen. Dit zorgt ervoor dat de kapper in de juiste houding kan werken, waardoor de kans op lichamelijke klachten wordt verminderd.

Bovendien bieden professionele kappersstoelen extra comfort voor herenklanten tijdens hun salonervaring. Denk hierbij aan een zachte en goed gevoerde zitting, een verstelbare hoofdsteun en een comfortabele voetensteun. Deze functies zorgen ervoor dat heren zich ontspannen en op hun gemak voelen, wat resulteert in een prettige knip- en verzorgingservaring.

Imago en uitstraling

Naast het verbeteren van de efficiëntie, dragen professionele kappersstoelen ook bij aan het imago van uw salon. Deze stoelen hebben vaak een modern en stijlvol design dat perfect past bij een herenkapsalon. Het gebruik van hoogwaardige kappersstoelen laat zien dat u als kapper waarde hecht aan kwaliteit en professionaliteit.

Daarnaast kunnen professionele kappersstoelen een onderscheidende factor zijn waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrentie. Klanten zullen het verschil merken tussen een salon met standaard stoelen en een salon met professionele kappersstoelen. Door te investeren in hoogwaardige stoelen toont u aan dat uw salon de beste service en ervaring biedt.

Tafel:

Kenmerken van professionele kappersstoelen voor heren Voordelen
Ergonomisch ontwerp – Vermindert lichamelijke klachten bij de kapper
– Biedt extra comfort voor de klant
Stijlvol design – Verbetert het imago van de salon
– Onderscheidt uw salon van de concurrentie
Hoogwaardige materialen – Duurzaamheid en langdurig gebruik
– Geeft de klant het gevoel van luxe en kwaliteit

Investeer in professionele kappersstoelen voor herensalons en geniet van de voordelen op het gebied van efficiëntie, comfort, imago en uitstraling. Bied uw mannelijke klanten een ongeëvenaarde salonervaring en onderscheid uzelf als een professionele en hoogwaardige kapper.

Citaten:

“Het gebruik van professionele kappersstoelen in mijn herenkapsalon heeft mijn salon naar een hoger niveau getild. Klanten merken het comfort en de stijl op en waarderen de extra aandacht die ik besteed aan hun knip- en verzorgingservaring.” – Mark, eigenaar van een herenkapsalon

“Als kapper is het belangrijk om te investeren in professionele kappersstoelen. Ze zorgen niet alleen voor een betere werkhouding, maar dragen ook bij aan de uitstraling van mijn salon. Het maakt een groot verschil in hoe klanten mijn salon ervaren.” – Lisa, professionele kapper

Naast comfort en functionaliteit is de uitstraling van een herenkappersstoel ook van groot belang. Door te kiezen voor de juiste accessoires kunt u de stoel een stijlvolle en professionele uitstraling geven die perfect past bij uw saloninterieur. Hieronder vindt u enkele suggesties voor accessoires die uw herenkappersstoel naar een hoger niveau tillen:

1. Hoofdsteunen

Een hoofdsteun is niet alleen een ergonomische toevoeging aan uw herenkappersstoel, maar kan ook een decoratief element zijn. Kies voor een hoofdsteun met een luxueuze afwerking en materialen die passen bij de rest van uw saloninterieur. Hiermee biedt u uw klanten niet alleen extra comfort, maar creëert u ook een stijlvolle uitstraling.

2. Armleuningen

Armleuningen zijn een praktische en essentiële toevoeging aan uw herenkappersstoelen. Kies voor armleuningen met een zachte en comfortabele bekleding, zodat uw klanten ontspannen kunnen zitten tijdens het knippen of scheren. Daarnaast kunnen de armleuningen worden aangepast aan de hoogte van de klant, voor een optimale ondersteuning en comfort.

3. Voetensteunen

Voetensteunen zorgen ervoor dat uw klanten tijdens een behandeling ontspannen kunnen uitrusten. Kies voor een voetensteun met een luxe afwerking en verstelmogelijkheden, zodat de klant de ideale positie kan vinden. Een voetensteun met een stijlvol design completeert de uitstraling van uw herenkappersstoel.

4. Opbergmogelijkheden

Een nette en georganiseerde werkplek straalt professionaliteit uit. Kies daarom voor herenkappersstoelen met handige opbergmogelijkheden, zoals ingebouwde lades of compartimenten, waarin u uw gereedschap en stylingproducten kunt opbergen. Hiermee houdt u uw werkplek overzichtelijk en heeft u alles binnen handbereik.

5. Designaccenten

Voeg designaccenten toe aan uw herenkappersstoel om een unieke en opvallende uitstraling te creëren. Denk hierbij aan decoratieve stiksels, contrasterende kleuren, of andere opvallende details. Door te kiezen voor een stoel met een eigentijds design laat u zien dat u een trendy en moderne herensalon runt.

Accessoire Beschrijving
Hoofdsteunen Verhoog het comfort en voeg een stijlvol element toe aan uw herenkappersstoel.
Armleuningen Bied uw klanten extra ondersteuning en comfort tijdens de behandeling.
Voetensteunen Creëer een ontspannen en comfortabele omgeving voor uw klanten.
Opbergmogelijkheden Houd uw werkplek georganiseerd en uw gereedschap binnen handbereik.
Designaccenten Geef uw herenkappersstoel een unieke en trendy uitstraling.

Met deze stijlvolle accessoires kunt u uw herenkappersstoel transformeren tot een ware eyecatcher in uw salon. Combineer comfort, functionaliteit en design voor een ongeëvenaarde ervaring voor uw mannelijke klanten.

Wanneer het aankomt op het inrichten van uw herenkapsalon, is het selecteren van een hoogwaardige kappersstoel van essentieel belang. Een kappersstoel van hoge kwaliteit biedt niet alleen comfort aan uw mannelijke klanten, maar het heeft ook invloed op de uitstraling en het imago van uw salon. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor een hoogwaardige kappersstoel:

 1. Comfort: Een kappersstoel van hoge kwaliteit is ontworpen met het oog op comfort. Het biedt voldoende ondersteuning en padding om ervoor te zorgen dat uw klanten comfortabel kunnen zitten gedurende hun kappersbehandeling. Dit draagt bij aan de algehele ervaring en tevredenheid van uw klanten.
 2. Duurzaamheid: Hoogwaardige kappersstoelen zijn vervaardigd van materialen die lang meegaan. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en dagelijkse slijtage, waardoor u geld bespaart op de lange termijn. Het investeren in een duurzame kappersstoel betekent dat u er jarenlang van kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervanging of reparatie.
 3. Stijlvol design: Een hoogwaardige kappersstoel straalt stijl en professionaliteit uit. Het voegt een vleugje elegantie toe aan uw saloninterieur en laat zien dat u oog heeft voor detail. Met een stijlvolle kappersstoel kunt u uw salon een luxueuze uitstraling geven, waardoor klanten zich onmiddellijk welkom en op hun gemak voelen.

Investeer vandaag nog in een hoogwaardige kappersstoel en bied uw mannelijke klanten de ultieme salonervaring. Niet alleen zullen ze comfortabel zitten tijdens hun behandeling, maar ze zullen ook onder de indruk zijn van de stijl en professionaliteit die uw salon uitstraalt.

Voordeel Hoogwaardige kappersstoel Standaard kappersstoel
Comfort Biedt voldoende ondersteuning en padding voor ultiem comfort Kan minder comfortabel zijn vanwege minder ondersteuning en padding
Duurzaamheid Gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan Kan gevoeliger zijn voor slijtage en beschadiging
Stijl en design Voegt een stijlvolle en luxueuze uitstraling toe aan uw salon Kan een eenvoudiger en minder professioneel design hebben

Wanneer u investeert in een hoogwaardige kappersstoel, investeert u in het succes van uw herenkapsalon. Het biedt uw mannelijke klanten niet alleen het comfort dat ze verdienen, maar het draagt ook bij aan de algehele uitstraling en professionaliteit van uw salon.

Conclusie

Na het verkennen van verschillende aspecten van kappersstoelen voor heren, kunnen we concluderen dat het combineren van stijl en comfort essentieel is om een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan uw mannelijke klanten.

Een comfortabele kappersstoel voor heren is van groot belang. Let bij het selecteren van een stoel op zaken zoals de kwaliteit van het kussen, de bekleding en de ondersteuning van de rug. Dit zorgt ervoor dat uw klanten zich ontspannen en comfortabel voelen tijdens hun salonbezoek.

Daarnaast speelt de verstelbaarheid van de kappersstoel een grote rol in het creëren van een optimale ervaring. Een verstelbare kappersstoel stelt u in staat om de stoel aan te passen aan de behoeften van uw klanten, waardoor ze comfortabel kunnen zitten tijdens het knippen en stylen.

Verder is ook ergonomie van belang. Een ergonomische kappersstoel verbetert niet alleen de houding van de kapper, maar vermindert ook de lichamelijke belasting. Dit draagt bij aan het comfort en welzijn van zowel de kapper als de klant.

Tot slot zijn een kappersstoel met hoofdsteun, een moderne uitstraling, luxe materialen en een professionele kwaliteit belangrijke factoren om rekening mee te houden bij uw keuze voor een kappersstoel voor heren.

Door te investeren in een kappersstoel die voldoet aan al deze aspecten, kunt u uw herensalon transformeren tot een ultieme bestemming voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en stijl.

FAQ

Wat moet ik overwegen bij het kiezen van een kappersstoel voor heren?

Bij het kiezen van een kappersstoel voor heren is het belangrijk om te letten op aspecten zoals comfort, verstelbaarheid en ergonomie. Zorg ervoor dat de stoel comfortabel is voor zowel de kapper als de klant, en dat deze kan worden aangepast aan de verschillende behoeften tijdens een knipbeurt. Een goede hoofdsteun kan ook het comfort verhogen.

Zijn er speciale eigenschappen waar ik op moet letten bij het selecteren van een kappersstoel voor heren?

Ja, bij het selecteren van een kappersstoel voor heren zijn er enkele specifieke eigenschappen waar u op moet letten. Een verstelbare rugleuning en hoogte zijn essentieel om het comfort te maximaliseren. Daarnaast kan een kappersstoel met een brede zitting en armleuningen bijdragen aan een comfortabele ervaring voor de klant.

Kan een ergonomische kappersstoel echt een verschil maken bij het knippen van herenhaar?

Absoluut. Een ergonomische kappersstoel is ontworpen met het oog op het comfort en de gezondheid van zowel de kapper als de klant. Het verbetert de houding van de kapper en vermindert stress en spanning in de nek, schouders en rug. Dit zorgt niet alleen voor een betere knipervaring, maar helpt ook blessures te voorkomen.

Waarom is een kappersstoel met hoofdsteun belangrijk voor heren?

Een kappersstoel met hoofdsteun is belangrijk voor heren omdat het extra comfort biedt tijdens het knippen en verzorgen van het haar. Het zorgt voor de juiste ondersteuning van het hoofd en de nek, waardoor de klant ontspannen kan zitten en de kapper gemakkelijk toegang heeft tot het haar zonder onnodige spanning.

Wat zijn enkele van de nieuwste trends en ontwerpen op het gebied van moderne kappersstoelen voor heren?

Enkele van de nieuwste trends op het gebied van moderne kappersstoelen voor heren zijn strakke en minimalistische ontwerpen met hoogwaardige afwerkingen. Denk aan stoelen met chroomaccenten, lederen bekleding en slanke silhouetten. Daarnaast zien we ook steeds meer kappersstoelen met geïntegreerde technologie, zoals USB-aansluitingen en draadloos opladen.

Wat zijn de voordelen van een luxe kappersstoel voor heren?

Een luxe kappersstoel voor heren biedt diverse voordelen. Het creëert een gevoel van luxe en exclusiviteit in de salon, waardoor klanten zich speciaal voelen. Daarnaast zijn luxe stoelen meestal gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden ze het hoogste niveau van comfort en functionaliteit. Ze dragen bij aan de uitstraling en het imago van uw salon.

Waarom is het belangrijk om te investeren in professionele kappersstoelen voor herensalons?

Het investeren in professionele kappersstoelen voor herensalons kan uw salon helpen zich te onderscheiden van de concurrentie. Professionele stoelen bieden superieur comfort, duurzaamheid en functionaliteit. Ze zijn ontworpen met de specifieke behoeften van kappers en herenklanten in gedachten en kunnen helpen om de algehele salonervaring te verbeteren.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 120 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings