https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

De Beste Barber Stoel Kiezen – Tips & Aanbod

Barber Stoel Kappers Co

Ben jij op zoek naar de beste barber stoel voor jouw salon? Wil je weten welke opties er zijn, van professionele barber stoelen tot vintage modellen en ergonomische kappersstoelen? En vraag je je af hoe je de perfecte keuze kunt maken? In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten bij het kiezen van de beste barber stoel voor jouw salon.

Belangrijkste punten:

 • Beschikbare opties voor barber stoelen, waaronder professionele, vintage, ergonomische, verstelbare, luxe en goedkope stoelen
 • Waarom een goede barber stoel van essentieel belang is in een salon
 • Waar je op moet letten bij het kiezen van een comfortabele en ergonomische barber stoel
 • De voordelen van een verstelbare stoel en de verschillende verstelmogelijkheden
 • Luxe barber stoelen met prachtige designs voor een extra uitstraling in jouw salon

Waarom een goede barber stoel belangrijk is

Een goede barber stoel is essentieel in een salon. Het zorgt niet alleen voor het comfort van de klant, maar ook voor de efficiëntie van de kapper. Een comfortabele stoel stelt klanten in staat om ontspannen te zitten tijdens hun kappersbehandeling, waardoor ze zich op hun gemak voelen en langer blijven zitten.

Daarnaast helpt een goede barber stoel de kapper om zijn werk efficiënter uit te voeren. Een stoel met de juiste hoogte en ergonomie zorgt voor een goede werkhouding, waardoor de kapper minder last heeft van rug- en nekklachten en langer achter elkaar kan werken zonder vermoeid te raken.

Een goede barber stoel is als een investering in het welzijn van zowel de klant als de kapper. Het draagt bij aan een aangename salonervaring voor de klant en vergemakkelijkt het werk van de kapper. Het is de moeite waard om te investeren in een kwalitatieve barber stoel die aan al je eisen voldoet.

Door te kiezen voor een goede barber stoel, zorg je ervoor dat jouw salon een professionele uitstraling heeft. Klanten zullen merken dat er aandacht is besteed aan hun comfort, wat hen een positieve indruk geeft en de kans vergroot dat ze terugkeren naar jouw salon voor toekomstige kappersbehandelingen.

Kortom, een goede barber stoel is een essentiële investering voor elke professionele kapperssalon. Het biedt comfort voor de klant, efficiëntie voor de kapper en draagt bij aan de algehele uitstraling van jouw salon.

Voordelen van een goede barber stoel:

 • Comfortabele kappersbehandelingen voor klanten
 • Betere werkhouding voor de kapper, waardoor rug- en nekklachten worden voorkomen
 • Positieve salonervaring voor klanten, wat de klantloyaliteit kan vergroten
 • Professionele uitstraling van jouw salon

Verschillende soorten barber stoelen

Als het gaat om het kiezen van een barber stoel, zijn er veel opties om uit te kiezen. Elk type barber stoel heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, waardoor het belangrijk is om te weten wat je zoekt. Hieronder bespreken we enkele populaire soorten barber stoelen:

Professionele barber stoelen

Voor salons en barbershops die intensief gebruikmaken van hun stoelen, is een professionele barber stoel een uitstekende keuze. Deze stoelen zijn robuust, duurzaam en ontworpen om lang mee te gaan. Ze bieden het nodige comfort voor zowel de klant als de kapper, waardoor een optimale werkomgeving wordt gecreëerd.

Vintage barber stoelen

Vintage barber stoelen zijn perfect voor salons die een retro uitstraling willen creëren. Deze stoelen hebben vaak een klassiek design met mooie details en een nostalgische charme. Ze zijn een blikvanger in elke salon en voegen een vleugje karakter toe aan de ruimte.

Ergonomische kappersstoelen

Voor kappers die lange dagen maken en veel behandelingen uitvoeren, is het belangrijk om te investeren in een ergonomische kappersstoel. Deze stoelen zijn speciaal ontworpen met het oog op comfort en lichaamsondersteuning. Ze hebben verstelbare functies en bieden de nodige ergonomie om rug- en nekklachten te voorkomen.

Verstelbare barber stoelen

Verstelbare barber stoelen zijn flexibel en veelzijdig. Ze kunnen worden aangepast aan de behoeften van zowel de kapper als de klant. Of het nu gaat om het verstellen van de hoogte, de rugleuning of de hoofdsteun, deze stoelen bieden de mogelijkheid om de ideale positie te vinden voor elke behandeling.

Luxe barber stoelen met design

Voor salons die een luxe uitstraling willen creëren, zijn er luxe barber stoelen verkrijgbaar met moderne designs. Deze stoelen combineren comfort en stijl en zijn vaak voorzien van hoogwaardige materialen en prachtige details. Ze zijn een investering die de salon naar een hoger niveau tilt.

Goedkope barber stoelen

Als je een starter bent of een beperkt budget hebt, zijn er ook goedkope barber stoelen beschikbaar. Deze stoelen bieden een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Hoewel ze misschien niet alle luxe en functies van duurdere stoelen hebben, zijn ze een verstandige keuze voor beginners.

Door de verschillende soorten barber stoelen te verkennen en hun kenmerken en voordelen te begrijpen, kun je de juiste keuze maken die past bij jouw salon en behoeften.

Barber Stoel

Ergonomie en comfort van een barber stoel

Het comfort van zowel de kapper als de klant is van groot belang in een salon. Een ergonomische kappersstoel zorgt voor een goede lichaamshouding en ondersteunt langdurige behandelingen. Het is essentieel om bij het kiezen van een barber stoel te letten op aspecten zoals ergonomie en comfort.

Een ergonomische kappersstoel biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het belangrijk dat de stoel de juiste ondersteuning biedt aan de kapper, om lichamelijke klachten te voorkomen. Een goede houding tijdens het knippen en stylen is essentieel voor langdurig comfort en het verminderen van spanning op de rug, nek en schouders.

Daarnaast is het comfort van de klant ook van groot belang. Een ergonomische barber stoel zorgt ervoor dat de klant ontspannen kan zitten, zelfs tijdens lange behandelingen. Dit draagt bij aan een positieve salonervaring en kan de klantloyaliteit vergroten.

Wanneer je op zoek bent naar een ergonomische kappersstoel, let dan op de volgende aspecten:

 • Verstelbaarheid: Kies voor een stoel die eenvoudig verstelbaar is, zodat zowel de kapper als de klant de juiste houding kunnen vinden.
 • Ondersteuning: Zorg ervoor dat de stoel voldoende ondersteuning biedt aan de rug, nek en armen.
 • Materiaal: Kies voor een stoel met comfortabel en duurzaam materiaal, zoals zacht leer of hoogwaardig kunststof.
 • Veermechanisme: Een barber stoel met een veermechanisme zorgt voor extra comfort en stabiliteit tijdens het gebruik.

Door te investeren in een ergonomische kappersstoel creëer je een aangename werkomgeving voor zowel de kapper als de klant. Het comfort en de ergonomie van de stoel dragen bij aan de algehele salonervaring en kunnen helpen om langdurige lichamelijke klachten te voorkomen.

Verstelbaarheid van een barber stoel

Een verstelbare barber stoel biedt veel voordelen, omdat deze kan worden aangepast aan de behoeften van zowel de kapper als de klant. In een salon is het essentieel om een barber stoel te hebben die flexibiliteit en comfort biedt. Hierdoor kunnen behandelingen efficiënter worden uitgevoerd en kan de klant optimale ondersteuning ervaren tijdens de service.

De verstelbaarheid van een barber stoel kan verschillende opties omvatten, zoals:

 • Hoogteverstelling: Hierdoor kan de stoel eenvoudig worden aangepast aan de lengte van de kapper en de gewenste werkhouding.
 • Rugleuningverstelling: Dit biedt de mogelijkheid om de rugleuning van de stoel aan te passen, waardoor de klant comfortabeler kan zitten tijdens lange behandelingen.
 • Kantelmechanisme: Dit stelt de klant in staat om achterover te leunen in de stoel, wat handig kan zijn bij het wassen van het haar of het uitvoeren van andere behandelingen.
 • Armleuningverstelling: Sommige barber stoelen hebben verstelbare armleuningen, zodat de klant zijn armen comfortabel kan laten rusten tijdens de service.
 • Voetsteunverstelling: Een verstelbare voetsteun kan de klant extra comfort bieden tijdens de behandeling.

Een verstelbare barber stoel stelt de kapper in staat om de klant op de juiste hoogte te positioneren en de stoel aan te passen aan specifieke behandelingen. Dit verbetert niet alleen de werkomgeving en productiviteit van de kapper, maar zorgt ook voor tevreden klanten die de salon verlaten met een positieve ervaring.

Voordelen van een verstelbare barber stoel

Een verstelbare barber stoel biedt de volgende voordelen:

 • Verbeterde ergonomie: Door de stoel aan te passen aan de juiste hoogte en houding, kan de kapper comfortabeler werken en mogelijke rug- en nekklachten voorkomen.
 • Flexibiliteit: De verstelbaarheid van de stoel stelt de kapper in staat om verschillende behandelingen uit te voeren zonder dat de klant van stoel hoeft te wisselen.
 • Klanttevredenheid: Klanten kunnen het comfort en de ondersteuning van de stoel op prijs stellen, waardoor ze zich ontspannen en tevreden voelen tijdens de behandeling.
 • Efficiëntie: Een verstelbare stoel maakt het mogelijk om sneller en nauwkeuriger te werken, omdat de kapper de positie van de klant gemakkelijk kan aanpassen aan de handelingen die worden uitgevoerd.

Investeer in een verstelbare barber stoel die voldoet aan jouw specifieke behoeften en die van jouw klanten. Door te kiezen voor een stoel met de juiste verstelbaarheidsfuncties, creëer je een professionele en comfortabele omgeving die gewaardeerd wordt door zowel de kapper als de klant.

Barber Stoel Kappers Co

Luxe barber stoelen met design

Voor salons die een extra luxe uitstraling willen creëren, zijn er speciale luxe barber stoelen met mooie designs beschikbaar. Deze stoelen combineren functionaliteit met een stijlvol ontwerp, waardoor ze zowel een blikvanger als een comfortabele zitplaats zijn voor zowel de kapper als de klant.

Een luxe barber stoel voegt direct een vleugje elegantie toe aan jouw salon. Met hoogwaardige materialen zoals lederen bekleding, verfijnde stiksels en prachtige afwerkingen, stralen deze stoelen luxe en professionaliteit uit. Daarnaast zijn ze vaak voorzien van ergonomische eigenschappen voor optimaal comfort tijdens lange behandelingen.

Denk bijvoorbeeld aan een verstelbare rugleuning en hoofdsteun, zodat de klant altijd in de juiste positie kan worden geplaatst. Daarnaast zijn er stoelen met geïntegreerde voetsteunen en armleuningen voor extra gemak. Het design van een luxe barber stoel kan variëren, van klassiek en tijdloos tot modern en eigentijds. Hierdoor is er altijd een stoel die perfect past bij de uitstraling van jouw salon.

Durf te investeren in een luxe barber stoel, want het is niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een statement piece dat de sfeer van jouw salon versterkt. Door te kiezen voor een design kappersstoel van hoge kwaliteit creëer je een exclusieve omgeving waar klanten zich welkom en verzorgd voelen.

Let op: prijzen kunnen variëren afhankelijk van de leverancier en eventuele extra functies of afwerkingen. Neem contact op met verschillende leveranciers voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid.

Met een luxe barber stoel laat je zien dat jouw salon staat voor kwaliteit, stijl en professionaliteit. Investeer in een design kappersstoel die past bij jouw visie en creëer een unieke sfeer waar klanten graag terugkomen.

Budgetopties voor een goede barber stoel

Een professionele barber stoel hoeft niet altijd duur te zijn. In dit gedeelte bekijken we betaalbare opties voor een goede barber stoel. We geven tips om te besparen zonder in te leveren op kwaliteit.

Bespaar zonder concessies te doen aan kwaliteit

Voordat we ingaan op de budgetopties voor een goede barber stoel, is het belangrijk om te benadrukken dat betaalbaarheid niet gelijk staat aan mindere kwaliteit. Met de juiste kennis en tips kun je hoogwaardige barber stoelen vinden voor een betaalbare prijs.

Tweedehands barber stoelen

Een van de manieren om geld te besparen op een barber stoel is door te kijken naar tweedehands opties. Veel kapperszaken bieden hun gebruikte stoelen aan tegen lagere prijzen. Door te kiezen voor een tweedehands barber stoel kun je kosten besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Zorg er wel voor dat de stoel in goede staat verkeert en nog steeds comfortabel is voor zowel de kapper als de klant.

Aanbiedingen en kortingen

Houd onze online winkel in de gaten voor aanbiedingen en kortingen op barber stoelen. We bieden regelmatig kortingen aan op specifieke modellen of tijdens bepaalde periodes. Door op het juiste moment toe te slaan, kun je een goede barber stoel bemachtigen tegen een lagere prijs. Neem de tijd om verschillende aanbiedingen te vergelijken en kijk ook naar de verzendingskosten om de uiteindelijke prijs te bepalen.

Vergelijk prijzen en specificaties

Voordat je een barber stoel koopt, is het belangrijk om prijzen en specificaties van verschillende modellen te vergelijken. Dit doe je door de verschillende leveranciers en merken te onderzoeken. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit, materialen en functionaliteiten van de stoel. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en een goede barber stoel vinden binnen jouw budget.

Neem de tijd voor research

Research is essentieel bij het vinden van een goedkope barber stoel met hoge kwaliteit. Neem de tijd om online reviews te lezen en ervaringen van andere kappers te bekijken. Op die manier kun je meer inzicht krijgen in de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende stoelen. Daarnaast kun je ook advies vragen aan andere kappers en leveranciers om hun aanbevelingen te krijgen.

Barbierstoel Kappers co

Het vinden van de perfecte barber stoel – waar op letten?

Het kiezen van de perfecte barber stoel kan een lastige opgave zijn. Er zijn verschillende aspecten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de optimale stoel vindt voor jouw salon. Hieronder bespreken we alle belangrijke factoren die je in overweging moet nemen bij het maken van jouw keuze.

 1. Comfort: Het comfort van de barber stoel is essentieel voor zowel de kapper als de klant. Let op de kwaliteit van het zitkussen en de rugleuning om ervoor te zorgen dat de stoel comfortabel genoeg is voor langdurige behandelingen.
 2. Verstelbaarheid: Een verstelbare barber stoel biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om de stoel aan te passen aan de behoeften van verschillende klanten en behandelingen. Controleer of de stoel verstelbare functies heeft zoals een verstelbare hoogte, kantelfunctie en rugleuning.
 3. Ergonomie: Een ergonomische barber stoel zorgt voor een goede lichaamshouding tijdens het werken. Let op stoelen die een goede ondersteuning bieden voor de rug, nek en armen om het risico op blessures te verminderen en comfort te optimaliseren.
 4. Design: Het design van de barber stoel speelt een rol bij het creëren van de gewenste uitstraling van jouw salon. Er zijn verschillende designopties beschikbaar, variërend van klassiek en vintage tot modern en eigentijds. Kies een design dat past bij de stijl van jouw salon.
 5. Prijs: De prijs van een barber stoel kan sterk variëren. Bepaal vooraf jouw budget en zoek naar stoelen die binnen dit budget passen. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en duurzaamheid van de stoel ook belangrijk zijn en dat goedkopere stoelen mogelijk minder lang meegaan.

Door aandacht te besteden aan deze aspecten kun je de perfecte barber stoel vinden die voldoet aan jouw behoeften en de behoeften van jouw klanten. Neem de tijd om verschillende stoelen te vergelijken en test ze indien mogelijk voordat je een definitieve beslissing neemt.

Om een voorbeeld te geven van een professionele barber stoel, zie onderstaande afbeelding:

Deze stoel combineert comfort, verstelbaarheid en ergonomie om de ideale werkomstandigheden te bieden voor zowel de kapper als de klant. Het moderne design voegt ook een stijlvol element toe aan de salon.

Conclusie

In dit artikel hebben we verschillende aspecten van het kiezen van een barber stoel behandeld. We hebben laten zien hoe belangrijk het is om een goede barber stoel te kiezen voor zowel het comfort van de klant als de efficiëntie van de kapper.

We hebben gekeken naar verschillende soorten barber stoelen, waaronder professionele modellen, vintage opties en ergonomische kappersstoelen. Daarnaast hebben we ook de voordelen van verstelbare stoelen, luxe designs en budgetopties besproken.

Om de perfecte barber stoel voor jouw salon te kiezen, is het belangrijk om te letten op aspecten zoals comfort, verstelbaarheid, ergonomie, design en prijs. Met de informatie uit dit artikel heb je nu genoeg kennis om een weloverwogen keuze te maken.

FAQ

Hoe kies ik de beste barber stoel voor mijn salon?

Bij het kiezen van de beste barber stoel voor jouw salon is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het comfort, de verstelbaarheid, het design en het budget. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op de kwaliteit en duurzaamheid van de stoel. Neem de tijd om verschillende opties te vergelijken en kies een stoel die past bij de behoeften en stijl van jouw salon.

Waarom is een goede barber stoel belangrijk?

Een goede barber stoel is belangrijk omdat het zorgt voor het comfort van de klant en de efficiëntie van de kapper. Een comfortabele stoel zorgt ervoor dat de klant ontspannen zit tijdens de behandeling, en dit kan de algehele ervaring in jouw salon verbeteren. Daarnaast kan een ergonomische stoel de kapper helpen om langdurige behandelingen vol te houden zonder last te krijgen van lichamelijke klachten.

Welke verschillende soorten barber stoelen zijn er?

Er zijn verschillende soorten barber stoelen beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Zo zijn er professionele barber stoelen die geschikt zijn voor intensief gebruik, vintage modellen die een retro uitstraling geven, ergonomische kappersstoelen die zorgen voor comfort, verstelbare barber stoelen die flexibiliteit bieden, luxe barber stoelen met moderne designs en ook goedkope opties voor starters.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een ergonomische barber stoel?

Bij het kiezen van een ergonomische barber stoel is het belangrijk om te letten op de verstelbaarheid van de stoel. Kijk of de stoel de juiste ondersteuning biedt aan de rug, nek en armen van de kapper. Daarnaast is het ook belangrijk dat de stoel voldoende padding heeft om comfortabel te zitten. Let tot slot op de kwaliteit van de materialen en de duurzaamheid van de stoel.

Wat zijn de voordelen van een verstelbare barber stoel?

Een verstelbare barber stoel biedt veel voordelen. Zo kan de stoel worden aangepast aan de behoeften van zowel de kapper als de klant. Hierdoor kan de klant in de juiste positie zitten voor een optimale behandeling, terwijl de kapper ergonomisch kan werken. Daarnaast zorgt de verstelbaarheid ook voor flexibiliteit, omdat de stoel kan worden aangepast aan verschillende behandelingen en lichaamstypes.

Welke luxe barber stoelen zijn er met een mooi design?

Er zijn verschillende luxe barber stoelen beschikbaar met mooie designs. Denk bijvoorbeeld aan stoelen met een moderne en strakke uitstraling, stoelen met vintage details of stoelen met een luxe bekleding. Het design van de stoel kan bijdragen aan de uitstraling van jouw salon en een gevoel van luxe en professionaliteit creëren.

Zijn er ook goedkope opties voor een goede barber stoel?

Ja, er zijn ook goedkope opties voor een goede barber stoel. Hoewel professionele barber stoelen over het algemeen wat duurder kunnen zijn, zijn er zeker betaalbare stoelen beschikbaar. Let bij het kiezen van een goedkope barber stoel wel goed op de kwaliteit en duurzaamheid. Het is belangrijk dat de stoel comfortabel en functioneel is, zelfs als de prijs wat lager is.

Waar moet ik op letten bij het vinden van de perfecte barber stoel?

Bij het vinden van de perfecte barber stoel zijn er verschillende zaken waar je op moet letten. Denk aan het comfort van de stoel, de verstelbaarheid, ergonomie, design en prijs. Het is belangrijk om een stoel te kiezen die voldoet aan jouw specifieke behoeften en past bij de uitstraling van jouw salon. Neem de tijd om verschillende stoelen te vergelijken en te testen voordat je een beslissing neemt.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 121 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings