https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

Vind de Beste UV Nagel Lamp voor Perfecte Nagels

Nagel Lamp Kappers Co

Ben je op zoek naar een UV nagel lamp om perfecte nagels te creëren? In dit artikel zullen we je helpen bij het vinden van de beste nagels UV lamp voor het uitharden van gelnagels. We zullen de verschillende opties onderzoeken en de voordelen bespreken van het gebruik van een UV lamp voor het creëren van langdurige, stralende nagels.

Wanneer je gelnagels aanbrengt, is het essentieel om een goede UV lamp te gebruiken om de nagels volledig uit te harden. Een UV lamp met de juiste golflengte van uv-licht zorgt ervoor dat de gel consistent en gelijkmatig uithardt, waardoor de nagels stevig en duurzaam blijven.

Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste UV lamp voor jouw behoeften. Van de wattage en uithardingstijd tot aanvullende functies zoals een timer, er zijn mogelijkheden voor elk budget en elke voorkeur.

Of je nu een professionele nagelstylist bent of gewoon je eigen gelnagels thuis wilt doen, een goede nagels UV lamp is een essentiële investering. Het zal ervoor zorgen dat je nagels er altijd perfect uitzien en dat je optimaal kunt genieten van je mooie, stralende nagels.

Belangrijkste punten in deze sectie:

 • Een nagels UV lamp is essentieel voor het uitharden van gelnagels.
 • De juiste UV lamp zorgt voor langdurige en stralende nagels.
 • Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een UV lamp.
 • Een goede UV lamp is een investering in perfecte nagels.

Waarom een UV Lamp voor Nagels gebruiken?

Bij het streven naar langdurige, stralende gelnagels is het gebruik van een UV lamp voor nagels essentieel. Een UV lamp, ook wel bekend als een nageldroger, maakt gebruik van ultraviolet licht om gellak of geltopcoats snel en efficiënt uit te harden. Hier zijn een paar redenen waarom het gebruik van een UV lamp voor nagels een goede keuze is:

 • Lange levensduur: Een UV lamp voor nagels is ontworpen om lang mee te gaan. Met de juiste zorg en onderhoud kun je er jarenlang plezier van hebben.
 • Snelle uithardingstijd: Het UV-licht van de lamp zorgt voor een snelle uitharding van gellak. Hierdoor hoef je niet lang te wachten voordat je nagels volledig zijn uitgehard.
 • Professionele resultaten: Een UV lamp zorgt voor een gelijkmatige uitharding, waardoor je een professionele afwerking krijgt met stevige en duurzame gelnagels.
 • Geschikt voor verschillende gelnagelproducten: Of je nu geltopcoats, gellak of gelverlengingen gebruikt, een UV lamp zorgt ervoor dat de producten volledig uitharden, wat resulteert in langdurige en vlekkeloze nagels.

Een nageldroger met UV-licht heeft veel voordelen en is een must-have accessoire voor degenen die gelnagels willen creëren en behouden. De volgende sectie zal verder ingaan op het belang van een UV nagellamp en hoe het helpt bij het uitharden van gelnagels.

Het Belang van een UV Nagellamp

In dit gedeelte zullen we het belang van een uv nagellamp benadrukken. We zullen uitleggen hoe uv-licht helpt bij het uitharden van gelnagels en hoe een uv nageldroger bijdraagt aan een snellere en efficiëntere uitharding.

Een uv nagellamp is een onmisbaar instrument voor het creëren van perfect uitgeharde gelnagels. Door het gebruik van uv-licht wordt de uithardingstijd van de gel verkort en worden je nagels sterker en duurzamer. De uv-stralen zorgen ervoor dat de gel polymeriseert, wat resulteert in stevige en glanzende nagels.

Met een uv nageldroger kun je genieten van een snellere en efficiëntere uitharding. Deze lampen zijn speciaal ontworpen om een optimale hoeveelheid uv-licht te produceren, wat een gelijkmatige en volledige uitharding van de gel bevordert. Een nageldroger met uv-licht zorgt er ook voor dat de gel goed kan uitharden, waardoor de kans op beschadigingen of vroegtijdige slijtage wordt verminderd.

Door te investeren in een kwalitatieve uv nagellamp kun je thuis professionele resultaten behalen. Met regelmatig gebruik van een uv lamp voor nagels kun je genieten van prachtige, langdurige gelnagels die bestand zijn tegen chippen, scheuren en verkleuring.

Voordelen van een UV Nagellamp:

 • Snellere uithardingstijd
 • Sterkere en duurzamere nagels
 • Gelijkmatige en volledige uitharding
 • Minder kans op beschadigingen of slijtage
 • Professionele resultaten thuis

Met een uv nagellamp ben je verzekerd van perfect uitgeharde gelnagels die lang mooi blijven. De uv-technologie zorgt voor sterke en duurzame nagels, terwijl een nageldroger met uv-licht zorgt voor een snellere en efficiëntere uitharding. Investeer in een kwalitatieve uv nagellamp en geniet van prachtige nagels die de show stelen!

Nagel Lamp Kappers Co

De Voordelen van een LED Nageldroger

Als je op zoek bent naar een nageldroger, overweeg dan zeker een LED nageldroger. In vergelijking met een traditionele UV lamp biedt een LED nageldroger namelijk diverse voordelen. In dit gedeelte zullen we de snellere uithardingstijd, energie-efficiëntie en duurzaamheid van LED-lampen benadrukken.

Een van de belangrijkste voordelen van een LED nageldroger is de snellere uithardingstijd. LED-lampen genereren een krachtige lichtstraal die de gelnagels snel en gelijkmatig uithardt. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en kun je sneller genieten van perfect uitgeharde nagels.

Een ander voordeel van een LED nageldroger is de energie-efficiëntie. LED-lampen verbruiken namelijk minder energie dan traditionele UV lampen. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op je energierekening, maar ook een milieuvriendelijke keuze maakt. LED-lampen gaan ook langer mee, waardoor je minder vaak lampen hoeft te vervangen.

Daarnaast zijn LED-lampen duurzaam. Ze produceren geen schadelijke UV-straling, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke schade aan je huid. Bovendien hebben LED-lampen geen opwarmtijd nodig, wat betekent dat je direct aan de slag kunt zonder te wachten op het opwarmen van de lamp.

Met een LED nageldroger profiteer je dus van een snellere uithardingstijd, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Vergelijk verschillende modellen en kies er een die past bij jouw behoeften en voorkeuren.

Met een LED nageldroger kun je snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels creëren. Geniet van perfect uitgeharde nagels en ervaar het gemak van een LED nageldroger.

Kiezen voor een Nagellamp met Timer

Wist je dat je met een nagellamp met timer de perfecte uithardingstijd voor je gelnagels kunt bereiken? Het gebruik van een timerfunctie op je nagellamp kan je helpen om moeiteloos stralende en duurzame resultaten te behalen. In deze sectie zullen we uitleggen waarom het zo handig is om te kiezen voor een nagellamp met een ingebouwde timer.

Een nagellamp met timer biedt verschillende voordelen. Allereerst hoef je niet langer zelf in de gaten te houden hoe lang je je nagels onder de lamp moet houden. De timer zorgt ervoor dat de juiste uithardingstijd automatisch wordt ingesteld, waardoor je minder kans hebt op overmatige blootstelling aan het uv-licht. Dit is niet alleen gunstig voor je nagels, maar ook voor je huid. Door de geprogrammeerde timer kun je met een gerust hart je nagels uitharden zonder constant op de klok te hoeven kijken.

Een ander voordeel van een nagellamp met timer is de consistentie die het biedt. Doordat je altijd dezelfde uithardingstijd gebruikt, kun je ervoor zorgen dat al je gelnagels gelijkmatig uitharden. Dit resulteert in een professionele en gelijkwaardige afwerking van al je nagels.

Daarnaast kan een timerfunctie ook je tijd besparen. Terwijl je nagels uitharden, kun je andere dingen doen zonder je zorgen te maken over het overschrijden van de juiste uithardingstijd. Je kunt bijvoorbeeld rustig een boek lezen, een serie kijken of gewoon ontspannen. De timer waarschuwt je wanneer de uithardingstijd voorbij is, zodat je je nagels kunt verwijderen en genieten van je perfect uitgeharde gelnagels.

Kortom, een nagellamp met timer is een handige en slimme keuze voor iedereen die moeiteloos perfect uitgeharde gelnagels wil bereiken. De timerfunctie zorgt ervoor dat je altijd de juiste uithardingstijd gebruikt, wat resulteert in gelijkmatige en duurzame nagelresultaten. Bovendien bespaar je tijd en kun je ontspannen terwijl je nagels uitharden. Investeer in een nagellamp met timer en geniet van prachtige gelnagels zonder gedoe!

Nagel Lamp Kappers Co

Als je meer wilt weten over het kiezen van de beste nagellamp met timer, blijf dan lezen. In de volgende sectie zullen we je handige tips en richtlijnen geven voor het vinden van de perfecte nagellamp met timer die voldoet aan al je behoeften.

De Beste UV Lamp voor Gelnagels

Als je op zoek bent naar de beste uv lamp voor gelnagels en gellak, zijn er een aantal belangrijke kenmerken waar je op moet letten. Deze nagellampen zijn speciaal ontworpen om gelnagels snel en gelijkmatig uit te harden, waardoor je thuis je eigen salonervaring kunt creëren. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de perfecte nagellamp voor jouw behoeften:

 1. Krachtige UV-lampen: Zorg ervoor dat de nagellamp beschikt over krachtige uv-lampen voor een snel en efficiënt uithardingsproces. Dit zorgt voor een langdurige en stralende afwerking van je gelnagels.
 2. Geschikte grootte: Controleer of de nagellamp voldoende ruimte biedt voor al je vingers, zodat ze gelijkmatig en volledig kunnen worden blootgesteld aan uv-licht. Dit zorgt voor een consistente uitharding en voorkomt dat je nagels ongelijkmatig uitharden.
 3. Timerfunctie: Een nagellamp met een ingebouwde timer is handig, omdat deze de uithardingstijd automatisch regelt. Hierdoor hoef je niet constant op de klok te letten en kun je ontspannen terwijl je nagels perfect uitharden.
 4. Draagbaarheid: Als je van plan bent om de nagellamp mee te nemen op reis, zorg er dan voor dat deze compact en draagbaar is. Kijk naar modellen die lichtgewicht zijn en eenvoudig in je bagage passen.

Een hoogwaardige uv lamp voor gelnagels kan het verschil maken in de resultaten die je bereikt. Zorg ervoor dat je investeert in een lamp van goede kwaliteit die lang meegaat.

Met de juiste nagellamp voor gellak en uv lamp voor gelnagels kun je thuis de perfecte gelnagels creëren die lang meegaan. Neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken en kies een lamp die aan al je behoeften voldoet. Hierdoor kun je genieten van prachtige gelnagels zonder de deur uit te hoeven.

Tips voor het Gebruik van een UV Lamp voor Nagels

Als je een uv lamp voor nagels gebruikt, zijn er enkele handige tips die je kunt volgen om de beste resultaten te behalen. Hier zijn een paar belangrijke tips om in gedachten te houden:

 1. Bepaal de juiste afstand: Plaats je handen op de juiste afstand van de lamp om ervoor te zorgen dat het uv-licht alle nagels gelijkmatig bereikt. Dit zorgt voor een gelijkmatige uitharding van de gellak en voorkomt dat sommige nagels niet goed uitharden.
 2. Houd rekening met de duur van het uithardingsproces: Zorg ervoor dat je de aanbevolen uithardingstijd volgt die wordt aanbevolen door de fabrikant van de gellak die je gebruikt. Te kort uitharden kan resulteren in gellak die niet volledig is uitgehard, terwijl te lang uitharden kan leiden tot overmatige droging en uitharden.
 3. Voorkom oververhitting: Sommige uv lampen kunnen warm worden tijdens het uithardingsproces. Zorg ervoor dat je handen comfortabel zijn en voorkom oververhitting door indien nodig een pauze te nemen tijdens het uitharden.

Door deze tips te volgen, kun je optimaal gebruik maken van je uv lamp voor nagels en zorgen voor perfect uitgeharde gelnagels.

De juiste afstand tot de lamp

“Plaats je handen op de juiste afstand van de lamp om ervoor te zorgen dat het uv-licht alle nagels gelijkmatig bereikt.”

Het is belangrijk om de juiste afstand tussen je nagels en de uv lamp te bepalen om ervoor te zorgen dat alle nagels gelijkmatig worden blootgesteld aan het uv-licht. Dit helpt ervoor te zorgen dat de gellak gelijkmatig uithardt en voorkomt dat sommige nagels niet volledig uitharden.

Aanbevolen uithardingstijd

“Volg de aanbevolen uithardingstijd die wordt aanbevolen door de fabrikant van de gellak die je gebruikt.”

Elke gellak heeft een specifieke uithardingstijd die nodig is om volledig uit te harden onder uv-licht. Zorg ervoor dat je de aanbevolen uithardingstijd volgt die wordt aangegeven door de fabrikant van de gellak. Te kort uitharden kan resulteren in gellak die niet volledig is uitgehard, terwijl te lang uitharden kan leiden tot overmatige droging en uitharden.

Vermijd oververhitting

“Zorg ervoor dat je handen comfortabel zijn en voorkom oververhitting door indien nodig een pauze te nemen tijdens het uitharden.”

Sommige uv lampen kunnen tijdens het uithardingsproces warm worden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je handen comfortabel zijn en niet oververhit raken. Als je merkt dat je handen te warm worden, neem dan een korte pauze om af te koelen voordat je verder gaat met het uitharden.

Onderhoud van een UV Nagellamp

Om ervoor te zorgen dat je nagels uv lamp optimaal blijft werken en een lange levensduur heeft, is regelmatig onderhoud essentieel. Hier zijn enkele handige tips om je op weg te helpen:

Schoonmaken van de lamp

Het is belangrijk om regelmatig de lamp schoon te maken om ervoor te zorgen dat het uv-licht goed kan doordringen en alle nagels gelijkmatig uithardt. Gebruik een zachte doek of een wattenschijfje met wat alcohol om eventuele vlekken of stof van de lamp te verwijderen. Zorg ervoor dat de lamp is uitgeschakeld en afgekoeld voordat je begint met schoonmaken.

Vervangen van lampen

De lampen in een nagels uv lamp hebben over het algemeen een beperkte levensduur. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of de lampen nog goed werken. Als je merkt dat de uithardingstijd langer wordt of de gelnagels niet meer goed uitharden, is het waarschijnlijk tijd om de lampen te vervangen. Raadpleeg de handleiding van je specifieke uv nagellamp voor instructies over het vervangen van de lampen.

Opbergen van de lamp

Als je de nagels uv lamp niet gebruikt, is het belangrijk om deze op de juiste manier op te bergen. Bewaar de lamp op een veilige plaats waar hij beschermd is tegen stoten en vallen. Zorg ervoor dat de lamp is uitgeschakeld en het snoer netjes is opgerold. Het is ook een goed idee om de lamp in de originele verpakking te bewaren om hem te beschermen tegen stof en andere schadelijke stoffen.

Door regelmatig onderhoud te plegen aan je nagels uv lamp, kun je ervoor zorgen dat deze optimaal blijft werken en een lange levensduur heeft. Schoonmaken, lampen vervangen en de lamp op de juiste manier opbergen zijn slechts enkele stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je altijd perfect uitgeharde gelnagels krijgt.

Nagel Lamp Kappers Co
 

Conclusie

Uit ons onderzoek is gebleken dat het gebruik van een nagels uv lamp essentieel is voor het verkrijgen van perfecte nagels.

Door het gebruik van een uv lamp worden gelnagels volledig uitgehard, waardoor ze langdurig mooi blijven en minder snel beschadigd raken. Een nagels uv lamp zorgt voor een snelle en efficiënte uitharding, zodat je snel kunt genieten van glanzende en stralende gelnagels.

Ook bij het kiezen van de beste uv lamp voor jouw behoeften zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Denk hierbij aan de uithardingstijd, het formaat van de lamp en eventuele extra functies zoals een timer. Door hier rekening mee te houden, kun je de ideale nagels uv lamp vinden die perfect aansluit bij jouw wensen.

Kortom, een nagels uv lamp is een waardevolle investering voor iedereen die graag mooie en duurzame nagels wil. Met de juiste lamp kun je eenvoudig en snel genieten van salonwaardige resultaten in het comfort van je eigen huis.

FAQ

Waarom zou ik een UV lamp voor nagels gebruiken?

Een UV lamp voor nagels is essentieel bij het uitharden van gelnagels. UV-licht zorgt ervoor dat de gel binnen enkele minuten volledig uithardt, waardoor lange levensduur en duurzaamheid van de gelnagels worden gegarandeerd.

Wat zijn de voordelen van een nageldroger met UV-licht?

Een nageldroger met UV-licht biedt een snellere en efficiëntere uitharding van gelnagels. Bovendien zorgt het UV-licht voor een langere houdbaarheid van de gelnagels, waardoor je langer kunt genieten van je perfect gestyleerde nagels.

Waarom is een UV nagellamp belangrijk?

Een UV nagellamp speelt een cruciale rol bij het uitharden van gelnagels. Het UV-licht zorgt ervoor dat de gel snel en gelijkmatig uithardt, waardoor de gellak stevig aan de natuurlijke nagel hecht en langdurige resultaten worden bereikt.

Wat zijn de voordelen van een LED nageldroger?

Een LED nageldroger biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele UV lamp. Het biedt een snellere uithardingstijd, energie-efficiëntie en een langere levensduur. Bovendien is een LED nageldroger milieuvriendelijker en bevat het geen schadelijke stoffen.

Waarom zou ik kiezen voor een nagellamp met timer?

Een nagellamp met een timerfunctie is handig omdat het de uithardingstijd automatisch regelt. Dit helpt bij het verkrijgen van perfect uitgeharde gelnagels, omdat je niet meer hoeft te timen en de nagellamp vanzelf uitgaat wanneer de uithardingstijd is voltooid.

Wat is de beste uv lamp voor gelnagels en gellak?

De beste uv lamp voor gelnagels en gellak is afhankelijk van jouw behoeften. Let bij het kiezen van een nagellamp op factoren zoals wattage, uithardingstijd, grootte en kwaliteit van de lampen. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn kwaliteit.

Heb je tips voor het gebruik van een uv lamp voor nagels?

Zeker! Zorg ervoor dat je de juiste afstand tot de lamp behoudt, meestal tussen de 5 en 10 centimeter. Let ook op de aanbevolen uithardingstijd voor de specifieke gellak of gel die je gebruikt. Vermijd oververhitting door je handen niet te lang bloot te stellen aan de lamp.

Hoe kan ik mijn nagels uv lamp goed onderhouden?

Om je nagels uv lamp optimaal te laten werken en een lange levensduur te garanderen, is regelmatig schoonmaken essentieel. Vervang ook op tijd de lampen om de optimale werking te behouden. Berg de lamp veilig op wanneer deze niet in gebruik is om beschadigingen te voorkomen.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 121 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings