https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

De Beste Pedicure Behandelstoelen Kopen

Ben je op zoek naar de beste pedicure behandelstoelen voor jouw salon? In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Een pedicurestoel is een essentieel onderdeel van jouw salonuitrusting, omdat het comfort en gemak biedt aan zowel de pedicuretechnicus als de klant. Het kiezen van de juiste stoelen kan bijdragen aan een optimale behandelervaring en tevreden klanten.

Er zijn verschillende soorten pedicure behandelstoelen op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. In dit artikel zullen we ingaan op comfortabele stoelen, luxe stoelen, verstelbare stoelen, elektrische stoelen en stoelen van professionele merken. We zullen de belangrijkste eigenschappen van elke categorie bespreken en tips geven voor het kiezen van de perfecte stoel.

Of je nu een salon runt of een pedicureprofessional bent die aan huis werkt, het is belangrijk om te investeren in kwalitatieve pedicurestoelen die voldoen aan jouw behoeften en die van jouw klanten. Laten we nu kijken naar de verschillende categorieën en ontdekken welke stoelen het beste passen bij jouw pedicurebehandelingen.

Belangrijkste punten

 • Comfortabele pedicurestoelen zorgen voor een ontspannen behandelervaring.
 • Luxe pedicurestoelen bieden een high-end salonervaring.
 • Verstelbare behandelstoelen zorgen voor optimaal comfort en ergonomie.
 • Elektrische behandelstoelen bieden efficiënte en gemakkelijke bediening.
 • Pedicurestoelen van professionele merken staan garant voor kwaliteit.
 • Gebruik onze tips om de perfecte pedicure behandelstoel te kiezen.
 • Onderhoud en veiligheid zijn essentieel voor pedicurestoelen.

Bij het kiezen van de beste pedicure behandelstoelen is het belangrijk om rekening te houden met comfort, functionaliteit en duurzaamheid. Met de juiste stoelen kun je jouw klanten een optimale behandelervaring bieden en tegelijkertijd jouw eigen werkomgeving verbeteren. Lees verder in de volgende secties om meer te weten te komen over elke categorie pedicurestoelen en om de perfecte stoel te vinden voor jouw salon.

Comfortabele Pedicurestoelen voor een Ontspannen Behandeling

Het comfort van de pedicurestoelen speelt een cruciale rol bij het creëren van een ontspannen en aangename behandelervaring. Of je nu een salon runt of een pedicurepraktijk aan huis hebt, het is essentieel om cliënten een comfortabele omgeving te bieden waarin ze kunnen ontspannen en genieten van hun pedicurebehandeling.

In deze sectie zullen we verschillende modellen van pedicurestoelen bespreken die bekend staan om hun comfortabele functies. Deze stoelen zijn ontworpen met het oog op het ergonomisch welzijn van zowel de pedicure als de klant, en bieden een optimale ondersteuning en gemak tijdens de behandeling.

Een van de belangrijkste aspecten van comfortabele pedicurestoelen is het ergonomisch design. Deze stoelen zijn ontworpen om de natuurlijke lichaamshouding te ondersteunen, waardoor vermoeidheid en spanning worden verminderd. Ze hebben vaak verstelbare functies zoals een verstelbare rugleuning, voetsteun en armleuningen, waardoor zowel de pedicure als de klant comfortabel kunnen zitten gedurende langere behandelingen.

Daarnaast zijn comfortabele pedicurestoelen voorzien van zachte bekleding, zoals hoogwaardig schuim en ademende stoffen, die zorgen voor een zachte en comfortabele zitervaring. Deze bekleding is vaak ook gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch, wat een belangrijke vereiste is in een pedicure omgeving.

Verder bieden veel comfortabele pedicurestoelen extra functies die bijdragen aan het creëren van een ontspannen sfeer. Denk hierbij aan ingebouwde massagefuncties, verwarmde zitvlakken, en zelfs audio- en entertainmentsystemen voor het bevorderen van ontspanning en een gevoel van luxe tijdens de behandeling.

Hieronder vind je een voorbeeld van een comfortabele pedicurestoel die bekend staat om zijn comfortabele functies:

ModelBeschrijving
ErgoLuxDe ErgoLux is een uiterst comfortabele pedicurestoel met een ergonomisch ontwerp en hoogwaardige bekleding. Deze stoel is voorzien van verstelbare functies, zoals een verstelbare rugleuning en voetsteun, waardoor zowel de pedicure als de klant comfortabel kunnen zitten gedurende de behandeling. Daarnaast biedt de ErgoLux ook een zachte en comfortabele zitting en extra ontspanningsfuncties, zoals een massagefunctie en verwarmde zitting.

Met comfortabele pedicurestoelen kun je een ontspannen en aangename behandelervaring bieden aan jouw klanten. Ze zorgen voor een optimale ondersteuning, verminderen vermoeidheid en spanning, en bieden extra comfortfuncties om de behandeling nog aangenamer te maken. Door te investeren in comfortabele pedicurestoelen, laat je zien dat je waarde hecht aan het welzijn en de tevredenheid van jouw klanten.

Luxe Pedicurestoelen voor een High-End Salonervaring

Als je op zoek bent naar een luxe salonervaring, zijn er pedicurestoelen op de markt die voldoen aan de hoogste normen van luxe en stijl. Deze luxe pedicurestoelen bieden niet alleen comfort, maar ook een esthetisch aantrekkelijk design dat jouw salon naar een hoger niveau tilt. Daarnaast zijn ze voorzien van extra functionaliteiten die de behandelingen nog aangenamer maken. Hieronder worden de kenmerken van deze hoogwaardige pedicurestoelen besproken:

Hoogwaardige Materialen

De luxe pedicurestoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Denk hierbij aan materialen zoals echt leer, hoogwaardig kunstleer en luxe stoffering. Deze materialen voegen niet alleen een vleugje elegantie toe aan jouw salon, maar zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Elegante Designs

Deze pedicurestoelen zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek. Ze hebben een verfijnd en elegant design dat perfect past bij een high-end saloninterieur. Van strakke lijnen tot gedetailleerde afwerkingen, deze stoelen zorgen voor een luxe uitstraling die indruk maakt op jouw klanten.

Extra Functionaliteiten

Naast comfort en luxe bieden deze pedicurestoelen ook extra functionaliteiten die de behandelingen naar een hoger niveau tillen. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerde massagefuncties, verwarmde zittingen, geïntegreerde voetenbaden en verstelbare functies zoals de rugleuning en voetensteun. Met deze extra functies kunnen jouw klanten genieten van een volledig ontspannende en luxe ervaring.

Met deze luxe pedicurestoelen kun je jouw klanten een high-end salonervaring bieden die ze niet snel zullen vergeten. Investeer in kwaliteit en stijl met deze hoogwaardige pedicurestoelen en geef jouw salon de luxe uitstraling die het verdient.

Verstelbare Behandelstoelen voor Optimaal Comfort en Ergonomie

Ergonomie is een belangrijke factor bij het kiezen van pedicure behandelstoelen. Een verstelbare stoel kan de pedicuretechnicus helpen om de juiste werkhouding te behouden en de klant om comfortabel te zitten tijdens de behandeling. In deze sectie zullen we de voordelen van verstelbare behandelstoelen bespreken en aanbevelingen doen voor modellen met ergonomische functies.

Een verstelbare behandelstoel biedt verschillende voordelen voor zowel de pedicure als de klant. Dankzij het verstelbare ontwerp kan de stoel worden aangepast aan de ideale werkhouding van de pedicuretechnicus, waardoor de kans op lichamelijke klachten en vermoeidheid wordt verminderd. Bovendien kan de klant comfortabel zitten en ontspannen tijdens de behandeling, wat zorgt voor een positieve ervaring.

De ergonomische functies van verstelbare behandelstoelen dragen bij aan optimaal comfort en gemak voor zowel de pedicure als de klant. Veel modellen hebben verstelbare rugleuningen, armleuningen en beensteunen, zodat de stoel precies kan worden afgesteld op de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Dit zorgt voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding en vermindert de belasting van het lichaam tijdens het werk.

Voordelen van Verstelbare Behandelstoelen:

 • Optimale werkhouding voor de pedicuretechnicus
 • Comfortabel zitten en ontspannen voor de klant
 • Verstelbare rugleuningen, armleuningen en beensteunen voor ergonomie
 • Vermindering van lichamelijke klachten en vermoeidheid

Om ervoor te zorgen dat je de juiste verstelbare behandelstoel kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften en voorkeuren van jouw salon. Denk hierbij aan zaken zoals de beschikbare ruimte, het design van de stoel en de functionaliteiten die je nodig hebt. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een weloverwogen keuze maken en een behandelstoel vinden die optimaal comfort en ergonomie biedt.

In de volgende sectie zullen we de voordelen van elektrische behandelstoelen bespreken en hoe deze kunnen bijdragen aan een efficiënte en gemakkelijke bediening.

Elektrische Behandelstoelen voor Efficiënte en Gemakkelijke Bediening

Elektrische behandelstoelen zijn een uitstekende keuze voor zowel pedicures als klanten, omdat ze geavanceerde functies en gemak bieden tijdens de behandeling. Deze stoelen zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel de professional als de klant te voldoen, waardoor de behandelervaring efficiënter en comfortabeler wordt.

De voordelen van elektrische behandelstoelen zijn onder andere:

 1. Elektrische hoogteverstelling: Met een druk op de knop kun je de stoel eenvoudig aanpassen aan de gewenste hoogte. Dit zorgt voor een ergonomische werkhouding voor de pedicure en een comfortabele zitpositie voor de klant.
 2. Rugleuningaanpassing: Elektrische behandelstoelen kunnen ook de rugleuning aanpassen voor optimale ondersteuning en comfort. Je kunt de rugleuning in verschillende posities plaatsen, waardoor je de behandeling kunt aanpassen aan de behoeften van elke klant.
 3. Ingebouwde massagefuncties: Sommige elektrische behandelstoelen zijn uitgerust met ingebouwde massagefuncties die de klant een extra ontspannende ervaring bieden tijdens de behandeling.

Naast deze functies kunnen elektrische behandelstoelen ook andere handige bedieningselementen hebben, zoals verstelbare armleuningen, voetpedalen en afstandsbedieningen. Dit alles draagt bij aan een moeiteloze en efficiënte bediening, waardoor pedicures zich kunnen concentreren op de behandeling zonder afgeleid te worden door technische aspecten.

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden van elektrische behandelstoelen, bekijk de onderstaande tabel.

Merk Model Hoogteverstelling Rugleuningaanpassing Ingebouwde Massagefuncties
Merk A Model X Elektrisch Elektrisch Ja
Merk B Model Y Elektrisch Elektrisch Nee
Merk C Model Z Elektrisch Elektrisch Ja

Deze tabel geeft een overzicht van enkele elektrische behandelstoelen op de markt en hun belangrijkste functies. Het kan je helpen bij het vergelijken en kiezen van de juiste stoel voor jouw salon.

Elektrische Behandelstoelen

Met elektrische behandelstoelen kunnen pedicures en klanten profiteren van een efficiënte en gemakkelijke bediening. Of het nu gaat om het aanpassen van de hoogte, de rugleuning of het genieten van ingebouwde massagefuncties, deze stoelen bieden een comfortabele en geavanceerde behandelervaring.

Kwalitatieve Pedicurestoelen van Professionele Merken

Het kiezen van pedicurestoelen van gerenommeerde merken geeft je de garantie van kwaliteit en duurzaamheid. Wanneer je investeert in professionele pedicurestoelen, weet je dat je stoelen aanschaft die voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap en comfort. Daarnaast kunnen deze stoelen ook esthetisch aantrekkelijk zijn en een professionele uitstraling aan jouw salon geven.

In deze sectie zullen we enkele professionele merken belichten die bekend staan om hun hoogwaardige pedicurestoelen. Deze merken hebben een uitstekende reputatie in de industrie en worden vertrouwd door pedicureprofessionals over de hele wereld.

Door te kiezen voor pedicurestoelen van professionele merken, ben je verzekerd van:

 1. Een solide constructie en duurzaamheid
 2. Comfortabele en ergonomische ontwerpen
 3. Hoogwaardige materialen en stoffering
 4. Geavanceerde functionaliteiten voor een optimale behandelervaring

Hier zijn enkele professionele merken die bekend staan om hun kwalitatieve pedicurestoelen:

 • Brand A: met meer dan 20 jaar ervaring in de branche en een toewijding aan kwaliteit, biedt Brand A een breed scala aan pedicurestoelen die aan alle eisen voldoen.
 • Brand B: bekend om hun innovatieve ontwerpen en gebruik van hoogwaardige materialen, biedt Brand B pedicurestoelen van topkwaliteit die duurzaamheid en luxe combineren.
 • Brand C: met een focus op ergonomie en comfort, levert Brand C pedicurestoelen die de juiste ondersteuning bieden voor een optimale werkhouding.

Vergelijkende Tabel van Professionele Merken

Merk Kenmerken Prijsklasse
Brand A – Solide constructie
– Ergonomisch ontwerp
– Hoogwaardige materialen
€€€
Brand B – Innovatief design
– Luxe uitstraling
– Geavanceerde functies
€€€€
Brand C – Ergonomische ondersteuning
– Comfortabele bekleding
– Verstelbare functies
€€€

Let op: de prijsklasse is een indicatie van de gemiddelde prijzen en kan variëren afhankelijk van het model en de functionaliteiten.

Door te kiezen voor pedicurestoelen van deze professionele merken, kun je er zeker van zijn dat je stoelen van hoge kwaliteit en duurzaamheid aanschaft die perfect passen bij de behoeften van jouw salon en klanten.

Met deze hoogwaardige pedicurestoelen creëer je een professionele en comfortabele omgeving voor zowel de pedicuretechnicus als de klant. Bovendien bieden deze stoelen comfort en ondersteuning tijdens de behandeling, wat resulteert in tevreden klanten en een positieve salonervaring.

Tips voor het Kiezen van de Perfecte Pedicure Behandelstoel

Bij het kiezen van de perfecte pedicure behandelstoel zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Het is belangrijk om een stoel te kiezen die voldoet aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Hier zijn enkele tips en richtlijnen om je te helpen de juiste stoel te vinden:

 1. Comfort: Kies voor een pedicure behandelstoel die comfortabel is voor zowel jou als de klant. Let op de zachte bekleding, ergonomisch design en verstelbaarheid.
 2. Kwaliteit: Ga voor kwalitatieve pedicurestoelen van betrouwbare merken. Controleer de materialen, duurzaamheid en garantievoorwaarden.
 3. Verstelbaarheid: Een verstelbare behandelstoel zorgt voor optimale ergonomie en comfort. Zoek naar stoelen met verstelbare hoogte, rugleuning en beensteun.
 4. Hygiëne: Let op de hygiënische eigenschappen van de stoel, zoals afneembare bekleding en gemakkelijk schoon te maken materialen.
 5. Functionaliteit: Overweeg welke extra functies je nodig hebt, zoals ingebouwde massagefuncties, opbergruimte voor benodigdheden of geïntegreerde pedicuretools.
 6. Budget: Stel een budget vast en zoek binnen dat budget naar kwalitatieve pedicure behandelstoelen die aan jouw eisen voldoen.
 7. Reviews en aanbevelingen: Lees reviews en vraag naar aanbevelingen van andere pedicureprofessionals om inzicht te krijgen in de ervaringen met verschillende pedicurestoelen.

Door deze tips in gedachten te houden, kun je een weloverwogen beslissing nemen en de perfecte pedicure behandelstoel vinden die aan al jouw wensen voldoet.

Kwalitatieve Pedicure Behandelstoelen
Belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een pedicure behandelstoel: Advies
Comfort Kies voor een stoel met zachte bekleding, ergonomisch design en verstelbaarheid om de klant een comfortabele ervaring te bieden.
Kwaliteit Investeer in een pedicurestoel van een betrouwbaar merk dat hoogwaardige materialen en duurzaamheid garandeert.
Verstelbaarheid Een verstelbare stoel zorgt voor optimale ergonomie, waardoor jij en de klant in de juiste positie kunnen werken en ontspannen.
Hygiëne Kies voor een stoel met afneembare bekleding en gemakkelijk schoon te maken oppervlakken om een hygiënische werkomgeving te behouden.
Functionaliteit Bedenk welke extra functies je nodig hebt, zoals massagefuncties, opbergruimte of geïntegreerde pedicuretools.
Budget Stel een budget vast en zoek binnen dat budget naar stoelen die aan jouw eisen voldoen zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.
Reviews en aanbevelingen Lees reviews van andere pedicureprofessionals en vraag naar aanbevelingen om meer inzicht te krijgen in de ervaringen met specifieke merken en modellen.

Onderhoud en Veiligheid van Pedicurestoelen

Het onderhouden van pedicurestoelen is essentieel om hun levensduur te verlengen en een veilige omgeving te bieden voor zowel de pedicuretechnicus als de klant. Het regelmatig onderhouden van de stoelen zorgt ervoor dat ze optimaal blijven presteren en potentiële problemen worden voorkomen. Daarnaast zijn er enkele belangrijke veiligheidsmaatregelen die moeten worden genomen om ongelukken en letsel te voorkomen.

Onderhoud van Pedicurestoelen

Het onderhouden van pedicurestoelen omvat verschillende aspecten, waaronder reiniging, controle en reparatie. Hier zijn enkele tips en richtlijnen om ervoor te zorgen dat jouw pedicurestoelen in topconditie blijven:

 • Reinig de stoelen regelmatig met een mild schoonmaakmiddel en desinfecteer ze om een hygiënische werkomgeving te behouden.
 • Controleer regelmatig de bekleding, naden en andere onderdelen om te zorgen dat er geen scheuren, slijtage of loszittende onderdelen zijn.
 • Smeer bewegende delen, zoals verstelmechanismen en wielen, regelmatig om soepele werking te garanderen.
 • Voer kleine reparaties direct uit om verdere schade te voorkomen.

Veiligheid van Pedicurestoelen

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het gebruik van pedicurestoelen. Door enkele eenvoudige veiligheidsmaatregelen te volgen, kun je de risico’s minimaliseren en een veilige omgeving creëren:

 • Zorg ervoor dat de stoel stabiel staat en niet wiebelt. Controleer indien nodig de bouten en moeren om ervoor te zorgen dat ze goed vastzitten.
 • Gebruik de stoel altijd volgens de instructies van de fabrikant en overschrijd de maximale belastingslimieten niet.
 • Wees voorzichtig met bewegende delen en zorg ervoor dat je vingers en andere lichaamsdelen niet bekneld raken tijdens het verstellen van de stoel.
 • Plaats de stoel op een vlakke ondergrond en vermijd oneffenheden die tot valpartijen kunnen leiden.
 • Train het personeel om correct gebruik van de stoelen te garanderen en bewust te zijn van mogelijke veiligheidsrisico’s.
Een goed onderhouds- en veiligheidsprogramma voor pedicurestoelen is van vitaal belang om maximale prestaties en klanttevredenheid te garanderen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren en de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen, kun je ervoor zorgen dat jouw pedicurestoelen veilig en comfortabel zijn voor zowel jou als jouw klanten.

Conclusie

In dit artikel hebben we een uitgebreid overzicht gegeven van de belangrijke aspecten bij het kopen van pedicure behandelstoelen. We hebben gekeken naar verschillende modellen en besproken waar je op moet letten bij het maken van jouw keuze.

De comfortabele pedicurestoelen bieden een ontspannen behandeling, terwijl de luxueuze stoelen zorgen voor een high-end salonervaring. Verstelbare behandelstoelen bevorderen het comfort en de ergonomie, terwijl elektrische stoelen zorgen voor efficiënte bediening. Daarnaast hebben we enkele professionele merken belicht die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Door de juiste pedicure behandelstoel te kiezen, kun je jouw salon naar een hoger niveau tillen en een optimale behandelervaring bieden aan jouw klanten. Vergeet niet om regelmatig onderhoud uit te voeren om de levensduur van de stoelen te verlengen en te zorgen voor een veilige omgeving.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze en wensen je veel succes bij het vinden van de beste pedicure behandelstoel voor jouw salon!

FAQ

Wat zijn de belangrijkste kenmerken waar ik op moet letten bij het kopen van pedicure behandelstoelen?

Enkele belangrijke kenmerken om op te letten bij het kopen van pedicure behandelstoelen zijn de verstelbaarheid, het comfort, de ergonomie en de kwaliteit van het materiaal.

Welke voordelen bieden comfortabele pedicurestoelen?

Comfortabele pedicurestoelen zorgen voor een ontspannen en aangename behandelervaring door middel van ergonomisch design, zachte bekleding en verstelbaarheid.

Wat zijn luxe pedicurestoelen en wat maakt ze anders?

Luxe pedicurestoelen zijn ontworpen om een high-end salonervaring te bieden met hoogwaardige materialen, elegante designs en extra functionaliteiten.

Wat zijn de voordelen van verstelbare behandelstoelen?

Verstelbare behandelstoelen bieden de mogelijkheid om de juiste werkhouding te behouden en zorgen ervoor dat de klant comfortabel kan zitten tijdens de behandeling.

Wat zijn de voordelen van elektrische behandelstoelen?

Elektrische behandelstoelen bieden geavanceerde functies zoals elektrische hoogteverstelling en rugleuning, ingebouwde massagefuncties en andere handige bedieningselementen voor een efficiënte en gemakkelijke bediening.

Welke professionele merken bieden kwalitatieve pedicurestoelen?

Enkele professionele merken die bekend staan om hun kwalitatieve pedicurestoelen zijn [merk A], [merk B] en [merk C].

Wat zijn enkele tips voor het kiezen van de perfecte pedicure behandelstoel?

Enkele tips voor het kiezen van de perfecte pedicure behandelstoel zijn het bepalen van jouw specifieke behoeften, het testen van de stoel op comfort en functionaliteit, en het overwegen van de garantie en klantenservice van de fabrikant.

Hoe kan ik pedicurestoelen onderhouden en zorgen voor veiligheid?

Om pedicurestoelen goed te onderhouden, is het belangrijk om regelmatig schoon te maken, eventuele slijtage te controleren en periodiek onderhoud uit te voeren. Veiligheid kan worden gewaarborgd door ervoor te zorgen dat de stoelen stabiel zijn, de juiste instellingen worden gebruikt en de juiste hygiënemaatregelen worden genomen.

Inhoud

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 121 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings