https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

Hoogwaardige Barber Wasunits voor Kapsalons

Barbershop Wasunit

Wat maakt een barber wasunit professioneel? Waarom is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige wasunits voor kappers? En waar moet je op letten bij het kopen van een kappers wasunit? In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over de beste barber wasunits voor jouw kapsalon.

Belangrijke punten

 • Hoogwaardige wasunits zorgen voor een uitstekende klantbeleving
 • Stijlvolle wasunits dragen bij aan een moderne uitstraling van de kapperszaak
 • Kwalitatieve wasunits zijn duurzaam en efficiënt
 • Er zijn betaalbare opties beschikbaar voor elk budget
 • Verschillende soorten barber wasunits om uit te kiezen
 • Onderhoud en hygiëne zijn essentieel voor optimale werking
 • Tips voor het onderhouden van een barber wasunit

Het belang van een comfortabele barber wasunit

Een comfortabele barber wasunit is van cruciaal belang voor het creëren van een uitstekende klantbeleving in een barber shop of kapperszaak. Niet alleen biedt het comfort aan de klant tijdens de wasbehandeling, maar het draagt ook bij aan de algehele tevredenheid en het imago van de salon. Het kiezen van de beste wasunits voor barber shops is daarom een belangrijke investering voor elke kapper of barbier.

“Een comfortabele barber wasunit zorgt voor een ontspannen sfeer en helpt klanten zich op hun gemak te voelen tijdens de behandeling.”

Een comfortabele barber wasunit biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een ergonomische positie voor zowel de kapper als de klant, waardoor vermoeidheid en spanning kunnen worden verminderd. Dit is vooral belangrijk tijdens langere behandelingen, waarbij zowel de kapper als de klant gedurende langere tijd in dezelfde houding moeten blijven.

Daarnaast draagt een comfortabele barber wasunit bij aan een ontspannen sfeer en helpt het klanten zich op hun gemak te voelen tijdens de behandeling. Dit is vooral belangrijk voor klanten die angstig zijn voor de kapperservaring of die gevoelig zijn voor nek- of rugpijn.

Een hoogwaardige barber wasunit biedt vaak extra functies voor het vergroten van het comfort, zoals verstelbare rugleuningen, nekkussens en massagefuncties. Deze functies kunnen de kapper helpen om de behandeling aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van de klant, en zo een gepersonaliseerde en luxe ervaring te bieden.

Als kapper of barbier is het essentieel om te investeren in een wasunit voor kapperszaak die niet alleen comfortabel is, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Door te kiezen voor de beste wasunits voor barber shops, kun je een positieve indruk achterlaten op je klanten en hen de beste klantbeleving bieden.

Voordelen van een comfortabele barber wasunit Kenmerken van de beste wasunits voor barber shops
 • Biedt comfort aan de klant tijdens de wasbehandeling
 • Vermindert vermoeidheid en spanning voor kapper en klant
 • Zorgt voor een ontspannen sfeer en helpt klanten zich op hun gemak te voelen
 • Biedt ergonomische positie voor zowel kapper als klant
 • Verstelbare rugleuningen, nekkussens en massagefuncties voor extra comfort
 • Hoge kwaliteit en duurzaamheid
 • Ergonomisch design
 • Verstelbare functies
 • Hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken
 • Stijlvol en passend bij de uitstraling van de salon

Stijlvolle wasunits voor een moderne uitstraling

De uitstraling van een kapperszaak speelt een cruciale rol bij het aantrekken van klanten en het creëren van een positieve merkervaring. Moderne wasunits zijn een essentieel onderdeel geworden van het interieurontwerp van kapperszaken, waarbij functionaliteit en stijl hand in hand gaan. Laat je inspireren door de nieuwste trends in wasunit design en geef jouw kapperszaak een eigentijdse en moderne uitstraling.

De moderne wasunits voor kappers zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek. Ze combineren strakke lijnen, hoogwaardige materialen en innovatieve functies om een visueel aantrekkelijke en functionele ervaring te bieden aan zowel klanten als kappers.

De trends in wasunit design zijn gevarieerd en bieden eindeloze mogelijkheden om jouw kapperszaak te transformeren tot een hedendaagse en stijlvolle omgeving. Enkele van de populaire trends zijn:

Minimalistisch design

Minimalisme is een trend die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden in het interieurontwerp. Moderne wasunits met een minimalistisch design kenmerken zich door strakke lijnen, eenvoudige vormen en een ingetogen kleurenpalet. Deze minimalistische aanpak zorgt voor een rustige en moderne uitstraling in de kapperszaak.

Contrasterende materialen

Een andere trend in wasunit design is het gebruik van contrasterende materialen. Door materialen met verschillende texturen en kleuren te combineren, ontstaat er een interessante visuele dynamiek. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van glanzend metaal en mat kunststof, of natuurlijk hout en strak glas. Deze mix van materialen voegt diepte en verfijning toe aan de wasunits.

Geïntegreerde technologie

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven, en ook in de kappersbranche is dit merkbaar. Moderne wasunits zijn vaak uitgerust met geïntegreerde technologie, zoals touchscreen bediening, ingebouwde speakers en draadloze oplaadpunten. Deze technologische snufjes zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar bieden ook extra gemak en comfort voor zowel kappers als klanten.

Met stijlvolle wasunits kun je een statement maken in jouw kapperszaak. Door te kiezen voor moderne wasunits die aansluiten bij de laatste trends in design, creëer je een eigentijdse en professionele uitstraling. Bovendien zorgen deze moderne wasunits voor een comfortabele en luxe ervaring voor jouw klanten, wat bijdraagt aan een positieve merkbeleving en terugkerende klanten.

Kwalitatieve wasunits voor duurzaamheid en efficiëntie

Om een kapsalon te runnen waar klanten zich welkom en comfortabel voelen, is het essentieel om te investeren in kwalitatieve barber wasunits. Deze hoogwaardige wasunits bieden niet alleen duurzaamheid en efficiëntie, maar dragen ook bij aan de beste klantbeleving.

De kwaliteit van de barber wasunits zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik. Hierdoor gaan ze lang mee en bespaar je op de lange termijn op reparatie- en vervangingskosten. Daarnaast zijn kwalitatieve wasunits vaak uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een efficiënte werking.

Een belangrijk voordeel van kwalitatieve barber wasunits is het comfort dat ze bieden aan zowel klanten als kappers. Deze wasunits zijn ontworpen met oog voor ergonomie, waardoor klanten ontspannen kunnen zitten tijdens het wassen van hun haar. Dit draagt bij aan een positieve klantbeleving en een gevoel van luxe.

Verhoogde duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van kwalitatieve barber wasunits. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en dagelijkse reiniging. Dit zorgt ervoor dat de wasunits er jarenlang als nieuw uitzien en goed blijven functioneren, zelfs bij frequent gebruik.

Bovendien zijn kwalitatieve wasunits vaak voorzien van waterbesparende functies, zoals waterdichte mengkranen en waterafvoersystemen met instelbare snelheden. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijkere werking, maar kan ook helpen om water- en energiekosten te verlagen.

Efficiëntie in de kapsalon

Efficiëntie is een ander belangrijk voordeel van kwalitatieve barber wasunits. Ze zijn speciaal ontworpen om het werk van kappers gemakkelijker te maken en de workflow in de kapsalon te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan handige functies zoals geïntegreerde opslagruimte voor handdoeken en kappersproducten, verstelbare wasbakken en comfortabele zitposities.

Door te investeren in kwalitatieve barber wasunits, kunnen kappers hun tijd en energie efficiënter gebruiken, waardoor ze meer klanten kunnen bedienen en een hogere omzet kunnen genereren. Dit draagt bij aan het succes van de kapsalon en de tevredenheid van zowel medewerkers als klanten.

Voordelen van kwalitatieve barber wasunits:
Duurzaamheid
Efficiëntie
Comfort voor klanten
Ergonomisch ontwerp
Waterbesparende functies
Optimalisatie van workflow
Verhoogde klanttevredenheid

Verschillende soorten barber wasunits

Als je een kapperszaak runt en op zoek bent naar een nieuwe barber wasunit, is het belangrijk om te weten welke verschillende soorten wasunits er beschikbaar zijn. Door de juiste wasunit te kiezen, kun je niet alleen voldoen aan de behoeften van je klanten, maar ook aan de vereisten van je professionele werkomgeving.

Bij het kopen van een nieuwe wasunit voor je kapperszaak zijn er enkele belangrijke dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je de beschikbare ruimte in je salon kennen, zodat je een wasunit kunt kiezen die goed past bij de lay-out en het interieur van de zaak.

Ten tweede is het belangrijk om rekening te houden met de functionaliteit van de wasunit. Sommige wasunits hebben extra functies, zoals een verstelbare rugleuning of een geïntegreerde massagefunctie, die het comfort van je klanten kunnen verbeteren. Overweeg ook de duurzaamheid en kwaliteit van het materiaal waaruit de wasunit is gemaakt.

Daarnaast zijn er verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar, van strak en modern tot klassiek en traditioneel. Kies een wasunit die past bij de sfeer en uitstraling van je kapperszaak, zodat je een consistente en aantrekkelijke merkervaring kunt bieden aan je klanten.

Onderhoud en hygiëne van barber wasunits

Een goede hygiëne en regelmatig onderhoud van je barber wasunit is essentieel om een optimale werking te garanderen en te zorgen voor een veilige omgeving in je kapperszaak. Door de juiste verzorging en schoonmaak kunnen problemen zoals verstopte afvoeren, lekkages en bacteriële groei voorkomen worden. Hier zijn een paar belangrijke punten om in gedachten te houden:

Schoonmaakroutine

 1. Zorg ervoor dat je de barber wasunit na elke gebruikssessie schoonmaakt. Verwijder haren, resten van stylingproducten en andere vuiligheden.
 2. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek om de wasunit schoon te maken. Vermijd agressieve chemicaliën die schade kunnen veroorzaken aan het oppervlak.
 3. Desinfecteer regelmatig de wasbak, armleuningen en andere aanraakpunten met een ontsmettingsmiddel dat geschikt is voor oppervlakken.
 4. Controleer regelmatig de afvoer om verstoppingen te voorkomen. Verwijder eventuele ophopingen van haar en andere materialen.

Onderhoudscontroles

Het is belangrijk om regelmatig onderhoudscontroles uit te voeren om vroegtijdige problemen te detecteren en te verhelpen. Dit omvat:

 • Het controleren van de waterdruk en temperatuur om ervoor te zorgen dat deze optimaal zijn.
 • Het controleren van de slangverbindingen en kranen op eventuele lekkages.
 • Het smeren van bewegende onderdelen, zoals de verstelbare stoel en neksteun, om soepelheid te behouden.
 • Het controleren van de afvoeren op eventuele verstoppingen en het reinigen indien nodig.

Met regelmatig onderhoud en aandacht voor hygiëne kun je de levensduur van je barber wasunit verlengen en ervoor zorgen dat je kapperszaak een veilige en professionele omgeving behoudt. Neem de tijd om je wasunit goed te verzorgen en volg de aanbevelingen van de fabrikant voor onderhoud en schoonmaak.

Onderhoudsactiviteit Frequentie
Schoonmaken van de wasbak en armleuningen Dagelijks
Desinfecteren van aanraakpunten Dagelijks
Controleren van waterdruk en temperatuur Wekelijks
Controleren op lekkages Wekelijks
Smeren van bewegende onderdelen Maandelijks
Controleren en reinigen van afvoeren Maandelijks

Het installatieproces van een nieuwe wasunit

Het installeren van een nieuwe wasunit in je kapperszaak kan een spannende en belangrijke stap zijn. Het zorgt ervoor dat je salon de professionele uitstraling krijgt die je wilt en de functionaliteit biedt die nodig is voor een soepel verloop van je werkzaamheden. Bij het kopen van een nieuwe wasunit zijn er echter enkele belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden om een probleemloze installatie te waarborgen.

 1. Voorbereiding: Voordat je begint met de installatie, is een goede voorbereiding essentieel. Zorg ervoor dat je de benodigde materialen en gereedschappen bij de hand hebt, zoals een wateraansluiting, afvoer, en elektrische aansluiting. Controleer ook de afmetingen van de wasunit en zorg ervoor dat deze past op de beoogde locatie in je kapperszaak.
 2. Plaatsing: Kies een geschikte plek in je salon voor de wasunit. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om comfortabel te werken en dat er voldoende bewegingsvrijheid is voor zowel de kapper als de klant. Houd ook rekening met de wateraansluiting en afvoerleidingen, zodat je deze gemakkelijk kunt verbinden met de wasunit.
 3. Aansluiting: Sluit de wateraansluiting, afvoerleidingen en elektrische aansluiting zorgvuldig aan volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat alle verbindingen goed zijn afgedicht en dat er geen lekkages zijn. Controleer de waterdruk en temperatuur om ervoor te zorgen dat de wasunit naar behoren functioneert.
 4. Testen: Nadat de wasunit is geïnstalleerd, is het belangrijk om deze grondig te testen voordat je deze in gebruik neemt. Controleer de waterstroom, de afvoer en de functies van de wasunit, zoals de verstelbare stoel en de sproeikop. Zorg ervoor dat alles naar behoren werkt en maak indien nodig aanpassingen voordat je de wasunit in gebruik neemt.

Door het volgen van deze stappen en het zorgvuldig installeren van je nieuwe wasunit, kun je ervoor zorgen dat je kapperszaak klaar is om klanten te ontvangen en de beste klantervaring te bieden.

Belangrijke aandachtspunten bij de installatie:

– Zorg ervoor dat je de handleiding van de fabrikant zorgvuldig doorneemt en volgt.

– Neem indien nodig contact op met een professional voor hulp bij de installatie.

– Controleer de waterdruk en temperatuur om ervoor te zorgen dat de wasunit naar behoren functioneert.

– Test de wasunit grondig voordat je deze in gebruik neemt en maak indien nodig aanpassingen.

Tips voor het onderhouden van een barber wasunit

Een kwalitatieve barber wasunit is een essentieel onderdeel van een kapperszaak. Het biedt niet alleen een optimale werkomgeving voor de kapper, maar ook de beste klantbeleving voor de klant. Om ervoor te zorgen dat je barber wasunit in topconditie blijft en de levensduur ervan verlengt, zijn hier een paar praktische tips en adviezen:

Onderhoudsregelmatig je barber wasunit

Een regelmatig onderhoudsschema is van groot belang om ervoor te zorgen dat je barber wasunit goed blijft functioneren. Reinig de wasunit na elke klant en verwijder eventuele achtergebleven haren, gel en andere producten. Gebruik daarbij schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor het materiaal van de wasunit om beschadigingen te voorkomen. Daarnaast is het raadzaam om periodiek een diepere reiniging uit te voeren om hardnekkig vuil te verwijderen.

Controleer en vervang onderdelen indien nodig

Het is belangrijk om regelmatig de onderdelen van je barber wasunit te controleren op slijtage en eventuele schade. Denk hierbij aan de leuningen, de bekleding en de kraan. Vervang versleten of kapotte onderdelen tijdig om verdere schade te voorkomen en de functionaliteit van de wasunit te behouden.

Houd rekening met de waterkwaliteit

De waterkwaliteit kan een grote invloed hebben op de levensduur van je barber wasunit. Hard water kan kalkaanslag veroorzaken, wat kan leiden tot verstopte leidingen en een verminderde werking van de wasunit. Gebruik indien nodig waterontharders of filters om de waterkwaliteit te verbeteren en kalkaanslag te voorkomen.

Tip: Het is raadzaam om de instructies van de fabrikant op te volgen voor het onderhoud van je specifieke barber wasunit. Hierdoor ben je verzekerd van de beste zorg en blijft je wasunit in optimale conditie.

Professioneel periodiek onderhoud

Naast het reguliere onderhoud is het verstandig om periodiek een professioneel onderhoudsbedrijf in te schakelen om je barber wasunit grondig te laten reinigen en eventuele technische problemen te verhelpen. Dit zorgt ervoor dat je wasunit altijd in optimale conditie verkeert en zorgt voor een probleemloze werking.

Door deze tips en adviezen in de praktijk te brengen, kun je de levensduur van je barber wasunit verlengen en de beste klantbeleving blijven bieden in je kapperszaak.

Bekijk de onderstaande tabel voor een handig overzicht:

Tips voor het onderhouden van een barber wasunit
Onderhoudsregelmatig je barber wasunit
Controleer en vervang onderdelen indien nodig
Houd rekening met de waterkwaliteit
Professioneel periodiek onderhoud

Conclusie

Hoogwaardige barber wasunits zijn van essentieel belang voor kapsalons. Ze bieden niet alleen een comfortabele ervaring voor klanten, maar dragen ook bij aan een stijlvolle en moderne uitstraling van de zaak. Kwalitatieve wasunits zijn duurzaam en efficiënt, wat resulteert in de beste klantbeleving.

Daarnaast zijn er betaalbare opties beschikbaar voor elk budget, waardoor kappers de mogelijkheid hebben om te investeren in een barber wasunit zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij het kopen van een nieuwe wasunit is het belangrijk om verschillende soorten te overwegen en te letten op onderhoud en hygiëne.

Om een optimale werking en veilige omgeving te garanderen, is regelmatig onderhoud van de barber wasunit essentieel. Het installatieproces van een nieuwe wasunit moet zorgvuldig worden uitgevoerd, zodat het probleemloos verloopt. Door het opvolgen van praktische tips en advies kan de levensduur van de barber wasunit worden verlengd en blijft de beste klantbeleving behouden.

FAQ

Wat is een barber wasunit?

Een barber wasunit is een speciaal ontworpen wastafel en stoel combinatie die wordt gebruikt in kapperszaken en barber shops. Het is een essentieel onderdeel van de saloninrichting voor het wassen en verzorgen van het haar van klanten.

Waarom is het belangrijk om te investeren in professionele barber wasunits?

Het investeren in professionele barber wasunits zorgt voor een comfortabele en ergonomische ervaring voor zowel de klant als de kapper. Daarnaast zijn professionele wasunits duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze de beste klantbeleving bieden en lang meegaan.

Wat zijn de beste wasunits voor barber shops?

De beste wasunits voor barber shops zijn degenen die comfort bieden aan zowel de klant als de kapper. Ze moeten duurzaam zijn, gemakkelijk te reinigen en een stijlvolle uitstraling hebben die past bij de sfeer van de salon.

Welke wasunit is geschikt voor mijn kapperszaak?

De keuze voor een wasunit voor uw kapperszaak hangt af van verschillende factoren, zoals beschikbare ruimte, budget en gewenst design. Het is belangrijk om te kiezen voor een wasunit die past bij de behoeften en de uitstraling van uw kapperszaak.

Wat zijn de laatste trends in wasunit design?

De laatste trends in wasunit design omvatten strakke lijnen, futuristische vormen en geïntegreerde opbergruimte. Daarnaast worden duurzame materialen en milieuvriendelijke functies steeds belangrijker in het design van wasunits.

Hoe dragen kwalitatieve barber wasunits bij aan de beste klantbeleving?

Kwalitatieve barber wasunits bieden comfort en gemak voor klanten tijdens het haarwassen en verzorgen. Ze zorgen voor een ergonomische positie en hebben functies zoals verstelbare stoelen en kantelbare wastafels, waardoor de klant zich ontspannen en goed verzorgd voelt.

Zijn er betaalbare wasunit opties voor kappers?

Ja, er zijn betaalbare wasunit opties beschikbaar voor kappers die kwaliteit en functionaliteit bieden zonder het budget te overschrijden. Het is mogelijk om een goede wasunit te vinden die past binnen een kleiner budget.

Welke verschillende soorten barber wasunits zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten barber wasunits beschikbaar, zoals traditionele wastafels met stoelen, draaibare wastafels en zelfs geavanceerde wasunits met massagefuncties. Het is belangrijk om te kiezen voor een wasunit die past bij de behoeften en de stijl van uw kapperszaak.

Hoe zorg ik voor het onderhoud en de hygiëne van mijn barber wasunit?

Een regelmatig onderhouds- en reinigingsroutine is essentieel om de optimale werking van uw barber wasunit te garanderen. Dit omvat het reinigen van de wastafel, het controleren van de leidingen en het zorgen voor een hygiënische omgeving voor zowel de klanten als het personeel.

Wat moet ik weten over het installatieproces van een nieuwe wasunit?

Bij het installeren van een nieuwe wasunit is het belangrijk om te zorgen voor een professionele installatie om mogelijke problemen te voorkomen. Het is belangrijk om te werken met een ervaren installateur en rekening te houden met de wateraansluitingen en de afvoer van de wasunit.

Welke tips zijn er voor het onderhoud van een barber wasunit?

Enkele tips voor het onderhouden van een barber wasunit zijn regelmatig reinigen, het controleren van de waterkranen en leidingen, en het opvolgen van de aanbevelingen van de fabrikant. Het is ook belangrijk om eventuele problemen onmiddellijk aan te pakken om verdere schade te voorkomen.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 125 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings