https://kappersenco.eu/

Meer resultaten…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Apparatuur
Barber Stoel
Barbershop
Behandelstoel
Kapsalon
Kapsalon apparatuur
Kapsalon Interieur
Nagelfreesmachine
Nagelstudio inrichting
Pedicure
pedicure gereedschap
Schoonheidssalon
Stof afzuigers
Tattoo Studio
Uncategorized
UV Nagel Lamp

Pedicure Werkwagens: Essentieel voor Uw Salon

Pedicure Werkwagens

In dit artikel ontdek je waarom pedicure werkwagens essentieel zijn voor een professionele praktijkinrichting in jouw salon. We zullen kijken naar de verschillende soorten pedicure werkwagens, hun praktische design en hoogwaardige kwaliteit.

Belangrijkste conclusies:

 • Pedicure werkwagens zijn onmisbaar voor een professionele pedicure salon.
 • Ze helpen bij het organiseren en opbergen van pedicure apparatuur en accessoires.
 • Er zijn verschillende soorten pedicure werkwagens beschikbaar, zoals pedicure trolleys en pedicure meubels.
 • Pedicure werkwagens hebben een praktisch design met meerdere lades en opbergvakken.
 • Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gemakkelijk schoon te maken.

De Voordelen van Pedicure Werkwagens

Pedicure werkwagens bieden talloze voordelen voor jouw salon. Door het gebruik van pedicure werkwagens kun je jouw pedicure apparatuur en accessoires op een georganiseerde en overzichtelijke manier opbergen. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde werkomgeving, maar ook voor efficiëntie en tijdbesparing. Met alle benodigde spullen bij de hand kun je je volledig richten op het bieden van kwalitatieve pedicurebehandelingen. Bovendien zorgen pedicure werkwagens voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding, waardoor je comfortabel en zonder lichamelijke klachten kunt werken.

Het gebruik van pedicure werkwagens is een slimme investering voor jouw praktijkinrichting. Niet alleen verbeteren ze de productiviteit en werkomstandigheden, maar ze geven jouw salon ook een professionele uitstraling. Klanten zullen onder de indruk zijn van de georganiseerde en nette werkomgeving, wat bijdraagt aan hun algehele tevredenheid.

Naast praktische voordelen bieden pedicure werkwagens ook mogelijkheden voor personalisatie en merkuitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat je de werkwagen kunt kiezen die past bij de sfeer en uitstraling van jouw salon. Dit draagt bij aan een unieke en professionele pedicure praktijkinrichting.

De voordelen van pedicure werkwagens op een rij:

 • Efficiënte organisatie van pedicure apparatuur en accessoires
 • Ergonomisch verantwoorde werkhouding
 • Verbetering van de productiviteit
 • Professionele uitstraling van jouw salon
 • Mogelijkheden voor personalisatie en merkuitstraling

Door te investeren in hoogwaardige pedicure werkwagens kun je de functionaliteit, productiviteit en uitstraling van jouw salon naar een hoger niveau tillen.

Verschillende Soorten Pedicure Werkwagens

Er zijn verschillende soorten pedicure werkwagens beschikbaar die kunnen bijdragen aan een efficiënte en georganiseerde praktijkinrichting. Deze werkwagens zijn ontworpen met het oog op het gemak en comfort van de pedicure, zodat zij hun werk op een professionele manier kunnen uitvoeren. In dit gedeelte bekijken we de verschillende typen pedicure werkwagens die beschikbaar zijn: pedicure trolleys, pedicure meubels en pedicure stoelen.

Pedicure Trolleys

Een pedicure trolley is een veelgebruikt type werkwagen in pedicure salons. Deze werkwagens zijn compact en mobiel, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn naar verschillende werkplekken. Ze zijn voorzien van verschillende lades en opbergvakken waarin pedicure apparatuur en producten georganiseerd kunnen worden opgeslagen. Hierdoor heb je altijd alles binnen handbereik tijdens de behandeling.

Pedicure Meubels

Pedicure meubels zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort. Ze hebben vaak meerdere planken en opbergvakken waarin pedicure apparatuur en accessoires netjes kunnen worden opgeborgen. Sommige pedicure meubels zijn voorzien van wielen, waardoor je ze eenvoudig kunt verplaatsen indien nodig. Deze meubels bieden een perfecte balans tussen design en gebruiksgemak.

Pedicure Stoelen

Naast werkwagens zijn er ook pedicure stoelen die zijn ontworpen om het comfort en de ergonomie van de pedicure te verbeteren. Deze stoelen zijn voorzien van verstelbare rugleuningen en voetsteunen, zodat je de optimale werkpositie kunt vinden. Sommige pedicure stoelen hebben ingebouwde opbergvakken voor pedicure apparatuur en accessoires, waardoor je alles bij de hand hebt tijdens de behandeling.

De keuze voor het juiste type pedicure werkwagen hangt af van jouw specifieke behoeften en praktijkinrichting. Overweeg de hoeveelheid apparatuur en producten die je nodig hebt, evenals de beschikbare ruimte in jouw salon. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met het comfort en de ergonomie van de werkwagen of stoel, zodat je optimaal kunt werken zonder lichamelijke klachten.

Pedicure Trolley Pedicure Meubel Pedicure Stoel
Compact en mobiel Verschillende opbergvakken Verstelbare rugleuning en voetsteun
Lades voor opslag Functionaliteit en comfort Ingebouwde opbergvakken
Gemakkelijk te verplaatsen Stijlvol design Ergonomisch ontwerp

Praktisch Design van Pedicure Werkwagens

Pedicure werkwagens zijn speciaal ontworpen met een praktisch design dat perfect past bij de behoeften van pedicure praktijken. Deze werkwagens beschikken vaak over meerdere lades, planken en opbergvakken, waardoor je al je gereedschappen en producten georganiseerd kunt houden. Ze bieden een handige en efficiënte oplossing om al je pedicurebenodigdheden binnen handbereik te hebben.

Een belangrijk kenmerk van pedicure werkwagens is hun mobiliteit. Veel werkwagens zijn uitgerust met wielen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar de gewenste werkplek in je salon. Dit maakt het mogelijk om jouw gereedschappen en materialen mee te nemen naar de klant, wat zorgt voor een naadloze en comfortabele pedicure-ervaring.

Daarnaast zijn pedicure werkwagens ook voorzien van een stevig en duurzaam ontwerp. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk schoon te maken zijn. Hierdoor blijft je werkwagen er altijd professioneel en verzorgd uitzien, wat bijdraagt aan de uitstraling van je salon en het vertrouwen van je klanten vergroot.

Met het praktische design van pedicure werkwagens kun je al je gereedschappen en materialen op een georganiseerde manier opbergen en snel vinden wanneer je ze nodig hebt. Hierdoor kun je efficiënt werken en je volledig concentreren op het bieden van hoogwaardige pedicurebehandelingen aan je klanten.

De volgende tabel geeft een overzicht van de verschillende onderdelen en opbergmogelijkheden die je vaak tegenkomt in een pedicure werkwagen:

Onderdeel Opbergmogelijkheid
Lades Geschikt voor kleine gereedschappen en producten zoals nagelvijlen, nagellak, en verbandmateriaal.
Planken Ideaal voor het opbergen van grotere apparatuur zoals pedicuremotoren, UV-lampen en voetverzorgingsproducten.
Opbergvakken Handig voor het organiseren van kleinere items zoals wattenschijfjes, wattenstaafjes en nagellakremovers.

De praktische inrichting van pedicure werkwagens zorgt ervoor dat je al je benodigdheden netjes en overzichtelijk kunt opbergen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar draagt ook bij aan de professionele uitstraling van je pedicure praktijk. Met een goed ontworpen pedicure werkwagen ben je verzekerd van een georganiseerde en efficiënte werkomgeving.

Topkwaliteit van Pedicure Werkwagens

Pedicure werkwagens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurig gebruik te garanderen. Ze zijn duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien zijn ze speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van pedicure praktijken, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor professionele pedicures.

Als pedicure is het essentieel om te werken met hoogwaardige apparatuur en accessoires. Pedicure werkwagens bieden precies dat. Ze zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en zorgen ervoor dat jouw pedicure praktijk soepel en efficiënt kan functioneren. Dankzij hun stevigheid en duurzaamheid kunnen ze de druk aan van het opbergen van pedicure apparatuur en accessoires.

Daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken oppervlak van de pedicure werkwagens een groot voordeel. Hygiëne is zeer belangrijk in een pedicure praktijk, en de mogelijkheid om de werkwagens grondig te reinigen draagt bij aan een schone werkomgeving. Regelmatig schoonmaken vermindert de verspreiding van bacteriën en voorkomt mogelijke infecties bij jouw klanten.

Hoge kwaliteit en duurzaamheid

De topkwaliteit van pedicure werkwagens ligt niet alleen in de materialen waarmee ze zijn gemaakt, maar ook in hun duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor elke pedicure praktijk. Je kunt erop vertrouwen dat ze lang meegaan en je niet snel hoeft te vervangen.

Op maat gemaakt voor pedicure praktijken

Pedicure werkwagens worden speciaal ontworpen met het oog op de specifieke behoeften van pedicure praktijken. Ze hebben voldoende opbergruimte voor pedicure apparatuur, accessoires en andere benodigdheden. Zo kun je al je materialen georganiseerd en binnen handbereik houden tijdens jouw behandelingen.

Met hoogwaardige pedicure apparatuur en accessoires verhoog je de kwaliteit van jouw diensten en laat je een professionele indruk achter op jouw klanten. Kies voor pedicure werkwagens van topkwaliteit en geniet van de voordelen die ze bieden.

“Investeer in pedicure werkwagens van topkwaliteit en profiteer van duurzaamheid en praktische opbergruimte voor jouw pedicure apparatuur en accessoires.”

De Juiste Pedicure Werkwagen Kiezen

Bij het inrichten van jouw pedicuresalon is het van groot belang om de juiste pedicure werkwagen te kiezen. Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de werkwagen perfect past bij jouw praktijkinrichting.

Grootte en indeling van de salon

Een van de eerste zaken waar je naar moet kijken, is de grootte van jouw salon. Heb je een kleine salon met beperkte ruimte, dan is het raadzaam om te kiezen voor een compacte pedicure werkwagen. Deze neemt minder ruimte in beslag en biedt toch voldoende opbergruimte voor al jouw benodigdheden. Heb je daarentegen een grote salon, dan kun je overwegen om een grotere werkwagen aan te schaffen met meer lades en opbergmogelijkheden.

Bovendien is het belangrijk om te kijken naar de indeling van jouw salon. Als je bijvoorbeeld al bepaalde opbergmeubels hebt staan, moet je ervoor zorgen dat de pedicure werkwagen hier goed bij past en dat je genoeg ruimte hebt om de werkwagen te kunnen bewegen.

Hoeveelheid apparatuur en benodigdheden

Daarnaast moet je ook rekening houden met de hoeveelheid pedicure apparatuur en benodigdheden die je hebt. Als je veel tools en producten gebruikt in jouw behandelingen, is het belangrijk om een werkwagen te kiezen met voldoende opbergruimte. Let op het aantal lades, planken en vakken die de werkwagen biedt.

Ergonomie en comfort

De ergonomie en het comfort van de pedicure stoel zijn ook van groot belang bij het kiezen van de juiste werkwagen. De stoel moet voldoende ondersteuning bieden aan de pedicure tijdens het werken, zodat rug- en nekklachten worden voorkomen. Let ook op verstelbaarheid en het materiaal van de stoel, zodat je deze kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Door zorgvuldig te kijken naar de grootte, indeling, hoeveelheid apparatuur en ergonomie van de pedicure werkwagen en stoel, kun je de juiste keuze maken voor jouw praktijkinrichting. Hierdoor creëer je een comfortabele en efficiënte werkomgeving voor zowel jou als jouw klanten.

Aanvullende Accessoires voor Pedicure Werkwagens

Naast pedicure werkwagens zijn er ook diverse aanvullende accessoires beschikbaar om jouw praktijkinrichting verder te verbeteren. Deze accessoires kunnen de efficiëntie en het comfort van jouw pedicure praktijk vergroten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Loupelampen: Vergroot het zicht en helpt bij het nauwkeurig uitvoeren van pedicure behandelingen.
 • Voetensteunen: Biedt extra ondersteuning en comfort voor de klant tijdens de behandeling.
 • Instrumentenrekken: Houdt pedicure gereedschap georganiseerd en binnen handbereik.

Met deze aanvullende accessoires kun je jouw pedicure praktijk naar een hoger niveau tillen en een nog professionelere uitstraling creëren.

In de onderstaande tabel zie je een overzicht van enkele populaire pedicure accessoires die je kunt toevoegen aan jouw pedicure gereedschapswagen:

Accessoire Beschrijving
Loupelampen Vergrootglas met geïntegreerde lamp voor beter zicht tijdens de behandeling.
Voetensteunen Verstelbare steunen die comfort bieden voor de klant tijdens de behandeling.
Instrumentenrekken Opbergrekken voor het georganiseerd opbergen van pedicure gereedschap.

Stijlvolle Praktijkinrichting met Pedicure Werkwagens

Pedicure werkwagens dragen bij aan een stijlvolle praktijkinrichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je de werkwagen kunt kiezen die aansluit bij de algehele uitstraling van jouw salon. Een goed georganiseerde en professioneel uitziende werkplek creëert een positieve indruk bij jouw klanten.

Met een pedicure werkwagen kun je niet alleen de benodigde pedicure apparatuur en accessoires op een handige manier opbergen, maar ook een vleugje stijl toevoegen aan jouw salon. Of je nu kiest voor een moderne en minimalistische werkwagen of juist voor een klassiek en elegant design, er is altijd een werkwagen die past bij jouw persoonlijke smaak en de uitstraling van jouw salon.

Een goed georganiseerde werkplek zorgt niet alleen voor een betere efficiëntie, maar ook voor een professionele uitstraling. Klanten zullen onder de indruk zijn van de netheid en de georganiseerde opzet van jouw salon. Met een stijlvolle pedicure werkwagen kun je een positieve eerste indruk maken en klanten het gevoel geven dat ze zich in een prachtige en professionele omgeving bevinden.

Voordelen van een Stijlvolle Praktijkinrichting met Pedicure Werkwagens
Een professionele uitstraling
Een georganiseerde werkplek
Een positieve indruk bij klanten

Een stijlvolle praktijkinrichting met pedicure werkwagens spreekt niet alleen klanten aan, maar kan ook bijdragen aan een betere werkomgeving voor jou als pedicure. Een goed georganiseerde werkplek kan de productiviteit en het comfort verhogen, waardoor je efficiënter kunt werken en minder fysieke belasting ervaart.

Afgezien van hun esthetische waarde bieden pedicure werkwagens ook praktische voordelen. Ze zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en bieden voldoende opbergruimte voor al je pedicure benodigdheden. De verschillende lades, planken en opbergvakken maken het gemakkelijk om alles georganiseerd te houden en snel toegang te hebben tot de benodigde materialen.

Een stijlvolle praktijkinrichting met pedicure werkwagens is een investering die zichzelf terugbetaalt. Klanten zullen de professionele uitstraling opmerken en waarderen, wat kan leiden tot een grotere klanttevredenheid en mond-tot-mondreclame. Bovendien zul je als pedicure genieten van de georganiseerde en efficiënte werkomgeving die pedicure werkwagens bieden.

Pedicure Werkwagens

Met een stijlvolle pedicure werkwagen kun je jouw pedicure praktijk naar een hoger niveau tillen. Investeer in de juiste pedicure meubels en creëer een prachtige en professionele omgeving waarin zowel jij als jouw klanten zich prettig voelen.

Onderhoud en Schoonmaak van Pedicure Werkwagens

Het regelmatig onderhouden en schoonmaken van pedicure werkwagens is essentieel om hun levensduur te verlengen en optimale hygiëne te behouden. Door de werkwagen goed te onderhouden, zorg je ervoor dat deze optimaal functioneert en er altijd netjes uitziet voor jouw klanten. Volg de onderstaande stappen om de pedicure werkwagen te onderhouden en schoon te maken.

Onderhoud van de Pedicure Werkwagen

 1. Volg de instructies van de fabrikant: Raadpleeg de handleiding of instructies van de fabrikant voor specifieke onderhoudsinstructies. Deze kunnen per werkwagen verschillen, dus zorg ervoor dat je de aanbevolen onderhoudsprocedures volgt.
 2. Controleer regelmatig op slijtage: Inspecteer de werkwagen regelmatig op eventuele slijtage of beschadigingen. Let vooral op de wielen, lades en andere bewegende delen. Indien nodig, vervang of repareer deze onderdelen om de veiligheid en functionaliteit van de werkwagen te waarborgen.
 3. Houd de werkwagen georganiseerd: Zorg ervoor dat alle lades, planken en opbergvakken georganiseerd blijven. Plaats de pedicure apparatuur en accessoires op de juiste plaats en berg ze netjes op na gebruik. Dit vermindert niet alleen rommel, maar voorkomt ook beschadigingen aan de apparatuur.

Schoonmaak van de Pedicure Werkwagen

Naast regelmatig onderhoud is het ook belangrijk om de pedicure werkwagen regelmatig schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat de werkwagen vrij blijft van vuil, stof en bacteriën, en draagt bij aan een optimale hygiëne in jouw salon.

 1. Maak de werkwagen schoon na elk gebruik: Veeg de werkwagen grondig schoon na elk gebruik met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat je alle oppervlakken en randen reinigt, inclusief de lades, planken en handgrepen.
 2. Vermijd gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen: Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of schurende materialen op de werkwagen, omdat deze de oppervlakken kunnen beschadigen. Kies in plaats daarvan voor zachte reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor het materiaal van de werkwagen.
 3. Maak de wielen schoon: Vergeet niet om ook de wielen van de werkwagen schoon te maken. Verwijder eventuele vuilophopingen en controleer of de wielen soepel draaien. Als de wielen niet goed functioneren, overweeg dan om ze te smeren of te vervangen.

Door regelmatig onderhoud en schoonmaak van de pedicure werkwagen te combineren, kun je ervoor zorgen dat deze in optimale staat blijft verkeren en hygiënisch is voor jou en jouw klanten. Volg de bovenstaande richtlijnen en geniet van een goed onderhouden en schone werkomgeving in jouw pedicure salon.

Conclusie

Pedicure werkwagens zijn van essentieel belang voor een professionele praktijkinrichting in jouw pedicure salon. Ze bieden niet alleen praktisch design en topkwaliteit, maar helpen ook bij het organiseren van pedicure apparatuur en accessoires. Door te kiezen voor de juiste werkwagen en deze regelmatig te onderhouden, kun je jouw pedicure praktijk naar een hoger niveau tillen.

Met een pedicure werkwagen kun je al jouw pedicure benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden. Dit zorgt voor een efficiënte werkomgeving en verbeterde productiviteit. Daarnaast is een goed georganiseerde werkplek van groot belang voor een positieve indruk bij jouw klanten. Een stijlvolle uitstraling en professionele praktijkinrichting dragen bij aan het succes van jouw pedicure salon.

Naast praktisch design bieden pedicure werkwagens ook hoogwaardige kwaliteit. Ze worden gemaakt van duurzame materialen die langdurig gebruik garanderen. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, waardoor optimale hygiëne gewaarborgd blijft. Door regelmatig onderhoud en schoonmaak kun je de levensduur van de werkwagen verlengen en besmetting voorkomen.

Kortom, investeren in een pedicure werkwagen is een waardevolle keuze voor elke pedicure. Het biedt niet alleen praktische voordelen, maar draagt ook bij aan een professionele uitstraling en efficiënte werkomgeving. Kies de juiste werkwagen die past bij jouw behoeften en praktijkinrichting, en geniet van de voordelen die het biedt voor jou en jouw klanten.

FAQ

Waarom zijn pedicure werkwagens essentieel voor een professionele praktijkinrichting?

Pedicure werkwagens helpen bij het organiseren en opbergen van pedicure apparatuur en accessoires, waardoor een efficiënte en ergonomische werkomgeving ontstaat.

Welke voordelen bieden pedicure werkwagens?

Pedicure werkwagens verbeteren de productiviteit van de pedicure, doordat ze helpen bij het organiseren en opbergen van pedicure apparatuur en accessoires.

Wat zijn de verschillende soorten pedicure werkwagens?

Er zijn verschillende soorten pedicure werkwagens beschikbaar, waaronder pedicure trolleys, pedicure meubels en pedicure stoelen.

Wat is het praktische design van pedicure werkwagens?

Pedicure werkwagens hebben vaak meerdere lades, planken en opbergvakken om alle benodigde gereedschappen en producten georganiseerd te houden. Daarnaast zijn ze voorzien van wielen, waardoor ze eenvoudig verplaatst kunnen worden.

Wat is de topkwaliteit van pedicure werkwagens?

Pedicure werkwagens worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke behoeften van pedicure praktijken.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van de juiste pedicure werkwagen?

Bij het kiezen van de juiste pedicure werkwagen is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van jouw salon, de hoeveelheid apparatuur die je hebt en jouw persoonlijke voorkeuren. Denk ook aan de ergonomie en het comfort van de pedicure stoel.

Welke aanvullende accessoires zijn er voor pedicure werkwagens?

Naast pedicure werkwagens zijn er ook diverse aanvullende accessoires beschikbaar, zoals loupelampen, voetensteunen en instrumentenrekken.

Hoe kan pedicure werkwagens bijdragen aan een stijlvolle praktijkinrichting?

Pedicure werkwagens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij de algehele uitstraling van jouw salon past.

Hoe moet ik pedicure werkwagens onderhouden en schoonmaken?

Het is essentieel om pedicure werkwagens regelmatig te onderhouden en schoon te maken om hun levensduur te verlengen en optimale hygiëne te behouden. Volg de instructies van de fabrikant en maak de werkwagen regelmatig schoon na elk gebruik.

Waarom zijn pedicure werkwagens een onmisbaar onderdeel van een professionele praktijkinrichting?

Pedicure werkwagens bieden praktisch design, topkwaliteit en helpen bij het organiseren van pedicure apparatuur en accessoires, waardoor ze een onmisbaar onderdeel zijn voor elke pedicure.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.2/10 gebaseerd op 118 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings