https://kappersenco.eu/

Kwaliteit Barber Meubilair voor Uw Salon

Barber Meubilair

Bent u op zoek naar de beste inrichting voor uw salon? Wilt u comfort en stijl bieden aan zowel uw klanten als uw barbiers? Ontdek in dit artikel hoe u kwaliteitsvol barber meubilair kunt vinden voor uw salon en creëer de perfecte ambiance voor een succesvolle zaak.

Belangrijkste punten

 • Vind kwaliteitsvol barber meubilair dat comfort en stijl biedt
 • Essentiële kappersmeubelen voor een professionele salon
 • Kies de perfecte barbierstoel voor comfort en stijl
 • Creëer een exclusieve uitstraling met luxe kappersmeubilair
 • Investeer in een professioneel kappers interieur voor succes

Barber Meubilair – Essentieel voor een Professionele Salon

Barber meubilair is essentieel voor elke professionele salon. Het juiste kappersmeubilair zorgt niet alleen voor comfort voor uw klanten, maar ook voor efficiëntie en een professionele uitstraling. Het creëren van een aangename en functionele omgeving is van groot belang om uw klanten zich op hun gemak te laten voelen en ervoor te zorgen dat uw barbiers efficiënt kunnen werken.

Er zijn verschillende soorten kappersmeubelen die u nodig heeft voor uw kapperszaak. Allereerst is een goede kappersstoel van essentieel belang. Deze stoel moet comfortabel zijn voor uw klanten, maar ook verstelbaar en functioneel voor uw barbiers. Daarnaast zijn er andere meubelstukken zoals kaptafels, wastafels, krukken en opbergmeubelen die uw salon compleet maken.

Het kiezen van het juiste barber meubilair is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte in uw salon, uw budget en de stijl die u wilt creëren. Het is belangrijk om meubels te kiezen die passen bij de sfeer die u wilt uitstralen en die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van barber meubilair:

 • Comfort voor uw klanten: Zorg ervoor dat de kappersstoelen en andere zitmeubelen comfortabel zijn en goede ondersteuning bieden.
 • Functionaliteit voor uw barbiers: Kies meubels die verstelbaar zijn en verschillende functies bieden om het werk van uw barbiers gemakkelijk te maken.
 • Stijl en esthetiek: Kies meubels die passen bij de gewenste uitstraling van uw salon. Denk aan materialen, kleuren en ontwerpen die passen bij uw merk en de voorkeuren van uw klanten.
 • Duurzaamheid en kwaliteit: Investeer in meubels van hoge kwaliteit die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik in een drukke kapperszaak.

Door te kiezen voor het juiste barber meubilair kunt u een professionele en aantrekkelijke salon creëren die klanten aantrekt en ervoor zorgt dat ze blijven terugkomen. Het is de moeite waard om te investeren in kwaliteitsmeubels die de kern vormen van uw kapperszaak.

Wilt u meer weten over het kiezen van het juiste barber meubilair voor uw salon? Lees verder in de volgende sectie waar we dieper ingaan op de perfecte barbierstoel – comfort en stijl in één.

De Perfecte Barbierstoel – Comfort en Stijl in één

Een van de belangrijkste meubelstukken in uw barbier inrichting is de barbierstoel. Deze stoel moet niet alleen comfortabel zijn voor uw klanten, maar ook stijlvol en functioneel voor uw barbiers. Het kiezen van de juiste kappersstoel is essentieel voor een geweldige salonervaring.

Bij het kiezen van een barbierstoel zijn er verschillende aspecten waar u op moet letten. Allereerst is comfort van groot belang. De stoel moet ergonomisch ontworpen zijn, met voldoende ondersteuning voor de rug en armleuningen die prettig aanvoelen. Daarnaast is verstelbaarheid een belangrijke factor. De stoel moet in hoogte verstelbaar zijn, zodat uw barbiers comfortabel kunnen werken, ongeacht hun lengte.

Naast comfort is stijl ook een belangrijk aspect. Een barbierstoel moet passen bij de algehele inrichting van uw salon. Kies voor een stoel met een tijdloos design dat zowel modern als klassiek kan zijn, afhankelijk van uw salonstijl. Denk aan materialen zoals leer of hoogwaardig vinyl voor een luxe uitstraling.

Functionaliteit is een andere factor waar u rekening mee moet houden. Een goede barbierstoel heeft handige functies zoals een verstelbare hoofdsteun, een kantelmechanisme en een pompsysteem waarmee u de stoel eenvoudig kunt verstellen. Deze functies maken het werken voor uw barbiers efficiënter en stellen hen in staat om hun werk met precisie uit te voeren.

Als u op zoek bent naar een barbierstoel van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, kunt u overwegen om deze te kopen bij een kappersstoelen groothandel. Hier vindt u een breed scala aan stoelen van verschillende merken en modellen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften en budget past.

Barbierstoel

Door te investeren in de perfecte barbierstoel kunt u niet alleen het comfort van uw klanten verbeteren, maar ook de stijl en efficiëntie van uw salon verhogen. Zorg ervoor dat u de juiste stoel kiest die voldoet aan uw eisen op het gebied van comfort, stijl en functionaliteit. Vergeet niet om uw stoel te kopen bij een betrouwbare kappersstoelen groothandel voor de beste prijs en kwaliteit.

Kies voor Luxe Kappersmeubilair voor een Exclusieve Uitstraling

Als u wilt dat uw salon een exclusieve uitstraling heeft, is luxe kappersmeubilair de perfecte keuze. Met hoogwaardige kappersstoelen en kappersmeubelen kunt u een stijlvolle en luxe sfeer creëren die indruk zal maken op uw klanten. Hieronder introduceren we verschillende opties voor luxe barber meubilair die uw salon naar een hoger niveau tillen.

Stijlvolle Kappersstoelen

Een essentieel onderdeel van luxe kappersmeubilair zijn stijlvolle kappersstoelen. Deze stoelen combineren comfort, functionaliteit en elegantie op een unieke manier. Denk aan prachtige bekleding van hoogwaardige materialen, zoals leer of fluweel, en verfijnde details zoals ingebouwde massagefuncties. Met luxe kappersstoelen kunnen uw klanten ontspannen en genieten van een exclusieve behandeling.

Hoogwaardige Kappersmeubelen

Het gebruik van hoogwaardige kappersmeubelen is een andere manier om luxe en stijl toe te voegen aan uw salon. Kies voor meubelen gemaakt van duurzame materialen, zoals massief hout of roestvrij staal, voor een luxe uitstraling. Denk aan kapperskasten, kapperswagens en kaptafels met elegante details en voldoende opbergruimte. Deze meubelen zorgen niet alleen voor een exclusieve uitstraling, maar ook voor een georganiseerde en efficiënte werkomgeving.

“Luxe kappersmeubilair tilt de uitstraling van uw salon naar een hoger niveau en creëert een onvergetelijke ervaring voor uw klanten.”

Met luxe kappersmeubilair kunt u zich onderscheiden van andere salons en een unieke ervaring bieden aan uw klanten. Investeer in kwaliteit en stijl en creëer een exclusieve salonomgeving waar uw klanten zich verwend en speciaal voelen.

Luxe Kappersstoelen Hoogwaardige Kappersmeubelen
– Stijlvolle bekleding – Duurzame materialen
– Comfortabele zitting – Elegante details
– Verstelbare functies – Voldoende opbergruimte
– Massagefuncties – Georganiseerde werkomgeving

Het Belang van een Professioneel Kappers Interieur

Een professioneel kappers interieur speelt een essentiële rol bij het aantrekken van klanten en het creëren van een aangename werkomgeving voor uw barbiers. Het investeren in kwaliteitsvol barber meubilair en een doordacht kappers interieur is van cruciaal belang voor het succes van uw salon. Door een aantrekkelijke en functionele inrichting te creëren, kunt u een positieve indruk achterlaten op uw klanten en een comfortabele werkomgeving bieden voor uw medewerkers. Hieronder bespreken we enkele redenen waarom een professioneel kappers interieur van groot belang is voor uw salon.

Ten eerste draagt een verzorgd en stijlvol kappers interieur bij aan de algehele uitstraling van uw salon. Klanten willen zich welkom voelen en een professionele omgeving ervaren wanneer ze uw salon binnenstappen. Door te kiezen voor hoogwaardig barber meubilair dat comfortabel en elegant is, kunt u een luxe sfeer creëren die de klanttevredenheid bevordert en de waarde van uw salon verhoogt.

“Een goed ingerichte salon met kwaliteitsvol barber meubilair straalt professionaliteit uit en wekt vertrouwen bij klanten.”

Daarnaast zorgt een doordacht kappers interieur voor een efficiënte werkomgeving. Met de juiste indeling en meubilair kunt u de werkprocessen stroomlijnen en de productiviteit van uw barbiers verhogen. Zorg ervoor dat u voldoende werkruimte en opbergruimte heeft, evenals ergonomisch ontworpen kappersstoelen en werkstations. Dit zal bijdragen aan het comfort en de tevredenheid van uw medewerkers, waardoor ze efficiënt kunnen werken en de klantenservice kunnen verbeteren.

Bovendien kan een kwaliteitsvol kappers interieur een positieve invloed hebben op de merkidentiteit en het imago van uw salon. Door een consistente en stijlvolle inrichting te hanteren die past bij uw merk, kunt u een herkenbaar en onderscheidend beeld creëren. Dit zal helpen bij het opbouwen van een trouwe klantenkring en het aantrekken van nieuwe klanten die affiniteit hebben met uw merkwaarden.

“Een goed ontworpen kappers interieur kan een sterke merkidentiteit tot stand brengen en uw salon onderscheiden van concurrenten.”

Om een professioneel kappers interieur te realiseren, is het belangrijk om te investeren in kappersmeubilair van hoge kwaliteit. Kies voor betrouwbare leveranciers en merken die bekend staan om hun vakmanschap en duurzaamheid. Selecteer meubelstukken die zowel comfortabel als stijlvol zijn, en die passen bij de esthetiek van uw salon. Overweeg ook de functionele behoeften van uw barbiers en klanten bij het kiezen van het meubilair.

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden van een professioneel kappers interieur, neem eens een kijkje in onderstaande tabel waarin enkele belangrijke elementen worden belicht:

Element Belang
Kappersstoelen Een goede kappersstoel biedt comfort voor klanten en ergonomisch gemak voor barbiers.
Wasunits Comfortabele en functionele wasunits zorgen voor een aangename waservaring voor klanten en vergemakkelijken het werk van barbiers.
Kaptafels Kaptafels met voldoende opbergruimte en een goede verlichting stellen barbiers in staat om efficiënt te werken en materialen georganiseerd te houden.
Wachtruimte Een comfortabele en gastvrije wachtruimte zorgt voor een positieve eerste indruk en biedt klanten een aangename plek om te verblijven.

Door het belang van een professioneel kappers interieur te begrijpen en te investeren in kwaliteitsvol barber meubilair, kunt u een salon creëren die opvalt in de competitieve markt. Zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan zowel esthetische als functionele aspecten, en dat het interieur aansluit bij de behoeften en waarden van uw salon. Met een goed doordacht kappers interieur kunt u klanten aantrekken, uw medewerkers tevreden stellen en het succes van uw salon bevorderen.

Barbierstoel Vintage – Unieke Stijl voor Uw Salon

Als u op zoek bent naar een unieke stijl voor uw salon, overweeg dan een barbierstoel vintage. Deze klassieke stoelen voegen karakter toe aan uw kapperszaak en zijn een populaire keuze onder barbiers met oog voor detail.

Waar u barbierstoelen vintage kunt vinden:

 1. Kringloopwinkels: Bezoek lokale kringloopwinkels of tweedehands meubelzaken om unieke vintage barbierstoelen te ontdekken. Hier kunt u verborgen schatten vinden die perfect passen bij de stijl van uw salon.
 2. Online marktplaatsen: Kijk op online marktplaatsen zoals Marktplaats en eBay, waar u een breed scala aan vintage barbierstoelen kunt vinden. Let op de beschrijvingen en foto’s om ervoor te zorgen dat u een stoel kiest die in goede staat verkeert.
 3. Gespecialiseerde vintage winkels: Er zijn ook gespecialiseerde vintage winkels die vintage barbierstoelen aanbieden. Deze winkels hebben vaak een zorgvuldig geselecteerde collectie stoelen van hoge kwaliteit, waardoor u gemakkelijker de perfecte vintage stoel kunt vinden.

Waar u op moet letten bij het kiezen van de perfecte stoel:

 • Staat van de stoel: Controleer de staat van de vintage barbierstoel. Let op eventuele beschadigingen, zoals scheuren of losse onderdelen, die mogelijk reparatie vereisen.
 • Comfort: Hoewel het belangrijk is om een stoel te vinden die er stijlvol uitziet, is comfort ook essentieel. Zorg ervoor dat de stoel ergonomisch is ontworpen en comfortabel zit voor uw klanten.
 • Stijl en design: Vintage barbierstoelen zijn er in verschillende stijlen en designs. Kies een stoel die past bij de algehele uitstraling van uw salon en uw persoonlijke voorkeur.

Met een barbierstoel vintage kunt u echt een unieke stijl creëren voor uw salon, terwijl u tegelijkertijd een comfortabele en stijlvolle zitplek biedt aan uw klanten.

Voordelen Nadelen
Unieke stijl Bepaalde stoelen vereisen mogelijk reparaties
Trekt barbiers aan met oog voor detail Kan moeilijker te vinden zijn dan nieuwe stoelen
Toevoeging van karakter aan uw kapperszaak Limited beschikbaarheid

Kappersmeubelen Groothandel – Betaalbare Opties voor Uw Salon

Een kappersmeubelen groothandel is de ideale plek om betaalbaar barber meubilair te vinden voor uw salon. Het kopen van kappersmeubelen bij een groothandel biedt verschillende voordelen, waaronder besparingen en een brede selectie aan kappersstoelen en andere kappersmeubelen.

Bij een kappersstoelen groothandel kunt u profiteren van groothandelsprijzen, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw investering in barber meubilair. Deze besparingen stellen u in staat om binnen uw budget te blijven en tegelijkertijd de gewenste kwaliteit en stijl te krijgen.

Daarnaast biedt een kappersmeubelen groothandel een ruime keuze aan kappersstoelen en andere kappersmeubelen. U kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, kleuren en materialen die passen bij de stijl van uw salon. Of u nu op zoek bent naar moderne, minimalistische stoelen of vintage, klassieke kappersstoelen, een groothandel heeft alles wat u nodig heeft.

Een ander voordeel van het kopen bij een kappersstoelen groothandel is dat u de mogelijkheid heeft om kappersmeubelen in grote hoeveelheden aan te schaffen. Dit is vooral handig als u van plan bent om een hele salon in te richten of als u meerdere kappersstoelen nodig heeft. Door grotere hoeveelheden in één keer te kopen, kunt u vaak profiteren van extra kortingen en nog meer besparen.

Met een brede selectie en betaalbare prijzen is een kappersmeubelen groothandel de beste keuze voor uw salon. Of u nu net begint met uw kapperszaak of uw bestaande salon wilt upgraden, bij een groothandel vindt u alles wat u nodig heeft om uw salon in te richten met kwaliteitsvol barber meubilair.

Kappersmeubelen Groothandel

Voordelen van het kopen van Barber Meubilair bij een Kappersmeubelen Groothandel:

 • Besparingen op de kosten van kappersmeubelen
 • Een brede selectie aan kappersstoelen en andere kappersmeubelen
 • Mogelijkheid om in grote hoeveelheden te kopen
 • Professioneel advies en ondersteuning van deskundige medewerkers

Kies voor een kappersmeubelen groothandel en geniet van hoogwaardig barber meubilair tegen betaalbare prijzen. Creëer de perfecte saloninrichting en zorg voor een professionele uitstraling die indruk zal maken op uw klanten.

Creëer de Perfecte Keuze voor Uw Salon

Met alle informatie die we tot nu toe hebben besproken, kunt u nu de perfecte keuze maken voor uw salon en barbier inrichting. Neem uw tijd om de verschillende opties te vergelijken en kies het barber meubilair dat het beste bij uw stijl en behoeften past. Vergeet niet het belang van een doordacht kappers interieur en kwaliteitsvolle kapperszaak meubels.

Wanneer u uw salon inricht, is het belangrijk om rekening te houden met zowel de esthetische aspecten als de praktische functionaliteit van het meubilair. Ga voor meubels die zowel uw klanten als uw barbiers comfort bieden, terwijl ze ook bijdragen aan de professionele uitstraling van uw salon.

Overweeg de stijl en het ontwerp van het barber meubilair dat u wilt aanschaffen. Gaat u voor een moderne en strakke uitstraling, of heeft u liever een vintage look? Er zijn verschillende opties beschikbaar, van minimalistische kappersstoelen tot prachtige barbierstoelen vintage die een unieke charme aan uw salon toevoegen.

Een andere belangrijke overweging bij het kiezen van uw kapperszaak meubels is de duurzaamheid en kwaliteit. Investeer in hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Duurzaam barber meubilair zal u op de lange termijn kosten besparen en ervoor zorgen dat uw salon er altijd professioneel uitziet.

Denk ook aan de praktische aspecten van het kappers interieur. Zorg ervoor dat uw meubels voldoende opbergruimte bieden voor de benodigde tools en producten. Opties zoals kappersstoelen met geïntegreerde opbergvakken kunnen u helpen georganiseerd te blijven en uw werkplek netjes te houden.

Neem de tijd om verschillende leveranciers en kappersmeubelen groothandels te bekijken voordat u een beslissing neemt. Vergelijk prijzen, kwaliteit en beschikbare ontwerpen om de beste keuze te maken voor uw salon. Vergeet niet om recensies en ervaringen van andere klanten te lezen om een goed beeld te krijgen van de betrouwbaarheid van de leverancier.

“Investeer in hoogwaardig barber meubilair dat past bij uw stijl en behoeften. Het juiste kappers interieur en kapperszaak meubels kunnen uw salon transformeren en klanten een comfortabele en professionele ervaring bieden.”

Door de perfecte keuze te maken voor uw salon en barbier inrichting, kunt u een omgeving creëren waar zowel klanten als barbiers graag willen zijn. Investeer in kwaliteitsvol barber meubilair, creëer een doordacht kappers interieur en geniet van een prachtige, professionele salon die indruk maakt.

Conclusie

In dit artikel hebben we u laten kennismaken met kwaliteitsvol barber meubilair en het belang ervan voor uw salon. Door te investeren in comfortabele en stijlvolle kappersmeubelen kunt u een professionele uitstraling creëren en klanten aantrekken.

Kies voor een kappersstoelen groothandel voor betaalbare opties en overweeg luxe kappersmeubilair of een barbierstoel vintage voor een unieke stijl. Vergeet niet dat een goed doordacht kappers interieur essentieel is voor het succes van uw salon.

Maak de perfecte keuze en geniet van een prachtige barbier inrichting.

FAQ

Hoe vind ik kwaliteitsvol barber meubilair voor mijn salon?

Het vinden van kwaliteitsvol barber meubilair voor uw salon kan gemakkelijk zijn door te zoeken bij gespecialiseerde leveranciers van kappersmeubelen. Zorg ervoor dat u let op de materialen, comfortniveaus en stijlopties bij het maken van uw keuze.

Welke soorten kappersmeubelen heb ik nodig voor mijn kapperszaak?

Voor uw kapperszaak heeft u verschillende soorten kappersmeubelen nodig, waaronder kappersstoelen, kapperswasbakken, stylingstations, kasten en meubels voor de receptie. Elk van deze meubelstukken draagt bij aan het creëren van een professionele en functionele omgeving.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een barbierstoel?

Bij het kiezen van een barbierstoel is het belangrijk om te letten op het comfort voor uw klanten, de ergonomie voor uw barbiers en de stijl die past bij uw kapperszaak. Zorg ervoor dat de stoel verstelbaar is en dat deze gemaakt is van duurzame materialen.

Hoe kan ik luxe kappersmeubilair toevoegen aan mijn salon?

Luxe kappersmeubilair kan worden toegevoegd aan uw salon door te kiezen voor hoogwaardige materialen, stijlvolle ontwerpen en comfortabele opties. U kunt kiezen voor luxe kappersstoelen, premium wasbakken en unieke kasten om een exclusieve uitstraling te creëren.

Waarom is een professioneel kappers interieur belangrijk?

Een professioneel kappers interieur is belangrijk omdat het een positieve invloed heeft op de ervaring van uw klanten en de efficiëntie van uw barbiers. Het zorgt voor een prettige omgeving en laat zien dat u aandacht besteedt aan detail en kwaliteit.

Waar kan ik een barbierstoel vintage vinden?

Een barbierstoel vintage kunt u vinden bij gespecialiseerde leveranciers van kappersmeubelen die zich richten op retro- en vintage-opties. U kunt ook online zoeken naar tweedehands barbierstoelen of antiekwinkels bezoeken om unieke vintage stoelen te vinden.

Wat zijn de voordelen van het kopen van kappersmeubelen bij een groothandel?

Het kopen van kappersmeubelen bij een groothandel heeft verschillende voordelen, zoals lagere prijzen, een breder scala aan opties en de mogelijkheid om grotere hoeveelheden meubels in één keer te kopen. Dit kan helpen om kosten te besparen en uw salon snel van meubels te voorzien.

Hoe kan ik de perfecte keuze maken voor mijn salon?

Om de perfecte keuze te maken voor uw salon, moet u de verschillende opties vergelijken op basis van hun kwaliteit, comfort en stijl. Denk aan de behoeften van uw klanten en barbiers en kies meubilair dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 120 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings