https://kappersenco.eu/

Professionele Werklamp voor Schoonheidssalon Kopen

Werk Lamp

Ben je op zoek naar de perfecte werklamp voor je schoonheidssalon? Een werklamp die zorgt voor de ideale verlichting tijdens je behandelingen en het werk van jou als schoonheidsspecialist een stuk gemakkelijker maakt? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het kopen van een professionele werklamp voor je schoonheidssalon. We bespreken de voordelen van een goede werklamp en geven je handige tips voor het vinden van de ideale verlichting voor schoonheidsspecialisten.

Maar voordat we verdergaan, laten we eerst de volgende vraag stellen: wist je dat de juiste werklamp een groot verschil kan maken in je schoonheidssalon?

Belangrijke punten in deze sectie:

 • Voordelen van een goede werklamp voor schoonheidssalon
 • Tips voor het vinden van de ideale verlichting voor schoonheidsspecialisten

Het belang van een goede werklamp

Een goede werklamp is essentieel voor een schoonheidssalon. Het zorgt voor de juiste verlichting tijdens behandelingen, waardoor je als schoonheidsspecialist nauwkeuriger kunt werken. Daarnaast biedt een professionele werklamp ook comfort voor zowel de klant als de specialist.

Met de juiste verlichting kun je als schoonheidsspecialist elk detail goed zien tijdens het uitvoeren van behandelingen. Dit is vooral belangrijk bij nauwkeurige taken, zoals het aanbrengen van make-up, het verwijderen van ongewenste haartjes of het uitvoeren van huidverzorgingsprocedures. Een goede werklamp zorgt voor helder en gelijkmatig licht, waardoor je geen enkel detail over het hoofd ziet.

Niet alleen is een goede werklamp essentieel voor jou als specialist, maar het biedt ook comfort voor je klanten. Een goed verlichte behandelruimte geeft een gevoel van professionaliteit en vertrouwen, en draagt bij aan de algehele ervaring van je klanten. Het zorgt ervoor dat ze zich ontspannen en op hun gemak voelen tijdens de behandelingen.

Een professionele werklamp kan ook vermoeidheid verminderen en de productiviteit verhogen. Door te werken in goed verlichte omstandigheden, kun je je beter concentreren en verminder je de kans op vermoeidheid of oogbelasting. Dit zorgt voor een prettiger werkomgeving en stelt je in staat om efficiënter te werken.

Een professionele werklamp biedt dus vele voordelen voor zowel jou als schoonheidsspecialist als voor je klanten. Het verbetert de nauwkeurigheid, zorgt voor comfort en vermindert vermoeidheid. Bij het kiezen van een werklamp is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke vereisten van jouw schoonheidssalon en de behandelingen die je aanbiedt. Zo kun je er zeker van zijn dat je de ideale verlichting hebt voor jouw beautysalon.

Soorten werklampen voor schoonheidssalon

Als eigenaar van een schoonheidssalon weet je hoe belangrijk de juiste verlichting is tijdens cosmeticabehandelingen. Daarom is het essentieel om de juiste werklamp te kiezen die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Er zijn verschillende soorten werklampen beschikbaar op de markt, maar twee populaire opties zijn de LED werklamp en de werklamp speciaal ontworpen voor cosmeticabehandelingen.

Een LED werklamp is een uitstekende keuze vanwege de heldere en energiezuinige verlichting die het biedt. LED-verlichting is duurzaam en heeft een lange levensduur, wat betekent dat je minder vaak de lampen hoeft te vervangen. Bovendien zorgt de heldere verlichting ervoor dat je als schoonheidsspecialist geen enkel detail mist tijdens de behandelingen.

Voor specifieke cosmeticabehandelingen, zoals het aanbrengen van make-up of het behandelen van de huid, zijn werklampen met een vergrootglas een waardevolle aanvulling op je schoonheidssalon. Deze lampen hebben een geïntegreerd vergrootglas waarmee je de kleinste details duidelijk kunt zien. Dit maakt het gemakkelijker voor jou om precies te werken en de beste resultaten te bereiken.

Als je een volledig overzicht wilt hebben van de verschillende soorten werklampen voor jouw schoonheidssalon, bekijk dan de onderstaande tabel:

Soort werklamp Voordelen
LED werklamp – Helder en energiezuinig
– Duurzaam en lange levensduur
– Perfect voor algemene verlichting tijdens behandelingen
Werklamp met vergrootglas – Bevat een geïntegreerd vergrootglas
– Ideaal voor gedetailleerd werk, zoals make-up en huidbehandelingen

Door te kiezen voor de juiste werklamp voor cosmeticabehandelingen kun je optimale resultaten behalen en je klanten een professionele en comfortabele ervaring bieden.

Quote van een tevreden klant:

“Dankzij de LED werklamp in mijn schoonheidssalon kan ik mijn klanten de beste behandelingen bieden. De heldere verlichting zorgt ervoor dat ik elk detail kan zien, waardoor ik nauwkeuriger kan werken. Ik kan deze werklamp ten zeerste aanbevelen aan andere schoonheidsspecialisten!” – Lisa, eigenaar van Beauty by Lisa

Verstelbaarheid en flexibiliteit

Een verstelbare werklamp is essentieel voor je schoonheidssalon. Hiermee kun je de verlichting eenvoudig aanpassen aan de specifieke behoeften van elke behandeling. Door te kiezen voor een werklamp die verstelbaar en flexibel is, kun je het licht precies richten waar het nodig is.

Met een verstelbare werklamp kun je verschillende posities instellen, zoals kantelen, draaien of de hoogte aanpassen. Hierdoor heb je maximale controle over de verlichting en kun je de ideale werkomgeving creëren. Of je nu een gezichtsbehandeling uitvoert, wenkbrauwen epileert of nagels verzorgt, een verstelbare werklamp biedt de nodige flexibiliteit om elke taak nauwkeurig en comfortabel uit te voeren.

Belangrijkste voordelen van een verstelbare werklamp

 • Optimale lichtregeling voor verschillende behandelingen
 • Nauwkeurigheid en precisie tijdens het werken
 • Makkelijk aan te passen aan veranderende behoeften
 • Comfortabel voor zowel de schoonheidsspecialist als de klant

Een verstelbare werklamp is een investering die zichzelf terugverdient. Het biedt niet alleen de juiste verlichting voor je behandelingen, maar zorgt er ook voor dat je het werk efficiënter kunt uitvoeren. Met een verstelbare werklamp kun je de beste resultaten behalen en een optimale ervaring bieden aan je klanten.

Werklampen op tafel

Een werklamp op tafel is de ideale oplossing voor schoonheidssalons met beperkte ruimte. Deze lampen zijn ontworpen om op een bureau of werkblad te worden geplaatst, waardoor ze directe en gerichte verlichting bieden tijdens behandelingen. Ze zijn compact en gemakkelijk te verplaatsen indien nodig.

Met een werklamp op tafel heb je de flexibiliteit om de verlichting precies daar te plaatsen waar je het nodig hebt. Of het nu gaat om het nauwkeurig aanbrengen van make-up, het uitvoeren van manicures of het doen van een huidanalyse, deze lampen zorgen voor helder en comfortabel licht, zodat je als schoonheidsspecialist nauwkeurig kunt werken.

Een werklamp op tafel is een handige optie voor schoonheidssalons met beperkte ruimte.

Een werklamp op tafel kan worden aangepast aan jouw behoeften. Veel modellen hebben verstelbare armen en draaibare lampenkoppen, zodat je de verlichting kunt richten waar je het nodig hebt. Je kunt de hoogte, hoek en intensiteit van het licht aanpassen om de optimale werkomstandigheden te creëren.

Waar op te letten bij het kopen van een werklamp

Wanneer je een werklamp voor je schoonheidssalon wilt kopen, zijn er verschillende belangrijke factoren waar je op moet letten. Deze factoren zorgen ervoor dat je de juiste werklamp kiest die voldoet aan de behoeften van je schoonheidssalon en de behandelingen die je uitvoert.

Helderheid van de verlichting: Het is essentieel dat de werklamp voldoende helderheid biedt om alle details van de behandeling goed te kunnen zien. Zo kun je als schoonheidsspecialist nauwkeurig en precies werken. Kies daarom voor een werklamp met een hoge lichtopbrengst en instelbare helderheid.

Flexibiliteit en verstelbaarheid: Een flexibele en verstelbare werklamp geeft je de vrijheid om de verlichting aan te passen aan verschillende behandelingen. Zorg ervoor dat de lamp kantelbaar, draaibaar en in hoogte verstelbaar is, zodat je altijd de juiste hoek en intensiteit van het licht kunt creëren.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie: Kies voor een werklamp van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik in een drukke schoonheidssalon. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de energie-efficiëntie van de lamp, zodat je energiekosten kunt besparen.

Design dat past bij de uitstraling van je salon: Naast functionaliteit is het design van de werklamp ook belangrijk. Kies een lamp die past bij de stijl en uitstraling van je schoonheidssalon, zodat het een mooie toevoeging is aan de inrichting.

Door rekening te houden met deze belangrijke factoren bij het kopen van een werklamp voor je schoonheidssalon, kun je een weloverwogen keuze maken en de ideale verlichting vinden die voldoet aan al je wensen en behoeften.

Tips voor het gebruik en onderhoud van een werklamp

Om optimaal gebruik te maken van je werklamp voor schoonheidssalon en ervoor te zorgen dat deze lang meegaat, zijn er enkele handige tips voor gebruik en onderhoud waar je rekening mee kunt houden. Door deze tips toe te passen, kun je zorgen voor een optimale werking van de lamp en een langere levensduur.

1. Regelmatig schoonmaken

Het regelmatig schoonmaken van je werklamp is essentieel om optimale verlichting te behouden. Stof en vuil kunnen zich ophopen op de lamp en de lichtkwaliteit verminderen. Maak de lamp regelmatig schoon met een zachte doek en vermijd het gebruik van schurende reinigingsmiddelen.

2. Vermijd overbelasting

Zorg ervoor dat je de werklamp niet overbelast door deze niet continu aan te laten staan wanneer deze niet wordt gebruikt. Schakel de lamp uit wanneer deze niet nodig is om oververhitting te voorkomen en de levensduur van de lamp te verlengen.

3. Vervang lampen indien nodig

Als je merkt dat de verlichting van je werklamp minder helder is geworden, kan het tijd zijn om de lamp te vervangen. Lampen hebben een beperkte levensduur en na verloop van tijd kan de lichtopbrengst afnemen. Controleer regelmatig de staat van de lamp en vervang deze indien nodig voor een optimale verlichting.

Door deze tips toe te passen, kun je ervoor zorgen dat je werklamp voor schoonheidssalon altijd optimaal presteert en bijdraagt aan een comfortabele en goed verlichte werkomgeving.

Werklampen zijn een essentieel instrument in de verlichting voor beautysalon. Ze bieden niet alleen de benodigde helderheid en nauwkeurigheid tijdens behandelingen, maar ook comfort voor zowel de klant als de schoonheidsspecialist. Door het volgen van deze tips kun je het maximale halen uit je werklamp en zorgen voor een optimale werkomgeving in je schoonheidssalon.

Tips voor het creëren van de ideale verlichting in je schoonheidssalon

Naast het gebruik van een goede werklamp zijn er ook andere manieren om de verlichting in je schoonheidssalon te optimaliseren. Hier zijn enkele handige tips om de ideale verlichting te creëren:

1. Gebruik natuurlijk licht

Maak gebruik van natuurlijk licht in je schoonheidssalon. Het brengt een frisse en heldere uitstraling met zich mee en zorgt voor een aangename sfeer voor zowel klanten als schoonheidsspecialisten.

2. Kies de juiste kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur van de verlichting kan een groot verschil maken in de uitstraling van je schoonheidssalon. Kies voor een kleurtemperatuur die past bij de gewenste sfeer en die de natuurlijke kleuren van de huid en make-up goed laat uitkomen. Over het algemeen worden warme kleurtemperaturen, zoals 3000K-3500K, aanbevolen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

3. Creëer verschillende lichtzones

Een efficiënte manier om de verlichting in je schoonheidssalon te optimaliseren, is door verschillende lichtzones te creëren. Denk hierbij aan een goed verlichte make-uphoek, een ontspanningszone met zachte verlichting en een felverlichte zone voor precisiewerk. Door verschillende lichtniveaus en -intensiteiten te gebruiken, kun je de perfecte sfeer creëren voor elke behandeling.

Met deze tips kun je de ideale verlichting creëren in je schoonheidssalon, waarbij zowel de klanten als de schoonheidsspecialisten optimaal kunnen genieten van een heldere, comfortabele en professionele omgeving.

Conclusie

Als je een werklamp voor je schoonheidssalon wilt kopen, zijn er enkele belangrijke overwegingen waar je rekening mee moet houden. We hebben in dit artikel besproken waar je op moet letten bij het maken van een keuze en welke soorten werklampen beschikbaar zijn.

Een professionele werklamp is essentieel voor een schoonheidssalon, omdat het zorgt voor de juiste verlichting tijdens behandelingen. Een LED werklamp is een populaire keuze vanwege de heldere en energiezuinige verlichting die het biedt. Daarnaast is een werklamp op tafel een handige optie voor salons met beperkte ruimte.

Het is belangrijk om te kiezen voor een verstelbare werklamp, zodat je de verlichting kunt aanpassen aan de behoeften van elke behandeling. Daarnaast moet je ook letten op de helderheid van de verlichting, de duurzaamheid en energie-efficiëntie, en het design dat past bij de uitstraling van je salon.

Met de juiste werklamp kun je precisie en comfort tijdens elke behandeling garanderen. Zorg ervoor dat de werklamp voldoet aan jouw specifieke behoeften en creëer een ideale werkomgeving voor jou en je klanten. Kies voor kwaliteit en investeer in een werklamp die jouw schoonheidssalon naar een hoger niveau tilt.

FAQ

Wat zijn de voordelen van een goede werklamp voor mijn schoonheidssalon?

Een goede werklamp zorgt voor de juiste verlichting tijdens behandelingen, waardoor je nauwkeuriger kunt werken als schoonheidsspecialist. Daarnaast biedt een professionele werklamp comfort voor zowel de klant als de specialist.

Welke soorten werklampen zijn er beschikbaar voor schoonheidssalons?

Er zijn verschillende soorten werklampen beschikbaar voor schoonheidssalons. Een populaire keuze is een LED werklamp vanwege de heldere en energiezuinige verlichting die het biedt. Daarnaast zijn er ook werklampen speciaal ontworpen voor cosmeticabehandelingen, zoals werklampen met een vergrootglas.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een werklamp voor mijn schoonheidssalon?

Bij het kopen van een werklamp voor je schoonheidssalon zijn er enkele belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden. Denk aan de helderheid van de verlichting, de flexibiliteit en verstelbaarheid, de duurzaamheid en energie-efficiëntie, en het design dat past bij de uitstraling van je salon.

Hoe kan ik de ideale verlichting creëren in mijn schoonheidssalon?

Naast het gebruik van een goede werklamp zijn er ook andere manieren om de verlichting in je schoonheidssalon te optimaliseren. Denk aan het gebruik van natuurlijk licht, het kiezen van de juiste kleurtemperatuur en het creëren van verschillende lichtzones voor verschillende behandelingen.

Wat zijn enkele handige tips voor gebruik en onderhoud van een werklamp?

Om optimaal gebruik te maken van je werklamp en ervoor te zorgen dat deze lang meegaat, zijn er enkele handige tips voor gebruik en onderhoud. Denk aan het regelmatig schoonmaken van de lamp, het vermijden van overbelasting en het vervangen van lampen wanneer nodig.

Table of Contents

Je zou ook kunnen genieten

 • All Posts
 • Barbershop
 • Kapsalon
 • Schoonheidssalon
 • Tattoo Studio
 • Nagelstudio inrichting
 • Uncategorized
 • Pedicure
  •   Back
  • Nagelfreesmachine
  • UV Nagel Lamp
  • Stof afzuigers
  •   Back
  • Kapsalon apparatuur
  • Kapsalon Interieur
  •   Back
  • Barber Stoel
  •   Back
  • Behandelstoel
  • Apparatuur
  •   Back
  • pedicure gereedschap
Load More

End of Content.

De waardering van www.kappersenco.nl/nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 120 reviews.

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Privacybeleid Kappers & Co Over ons privacybeleid Kappers & Co geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Kappers & Co. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 30/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid. Over de gegevensverwerking Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. Webwinkelsoftware Wordpress Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Wordpress. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Wordpress heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Wordpress is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Wordpress maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Wordpress behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Webhosting TransIP Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht. E-mail en mailinglijsten TransIP Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van TransIP. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. TransIP heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Payment processors Mollie Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Mollie deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Billink - achteraf betalen Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Billink. Billink verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Billink heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Billink behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Billink deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Billink 's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Beoordelingen WebwinkelKeur Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek PostNL Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. UPS Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met UPS delen. UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat UPS onderaannemers inschakelt, stelt UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Facturatie en boekhouden Moneybird Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Moneybird. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Externe verkoopkanalen Marktplaats.nl Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.Doel van de gegevensverwerking Algemeen doel van de verwerking Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting. Automatisch verzamelde gegevens Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek In voorkomende gevallen kan Charisam Handel op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten. Bewaartermijnen Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd. Uw rechten Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. Inzagerecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. Rectificatierecht U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. Recht op beperking van de verwerking U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. Recht op overdraagbaarheid U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. Recht van bezwaar en overige rechten U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Charisam Handel. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken. Cookies Google Analytics Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies van derde partijen In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.
Save settings
Cookies settings